Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Ναι καλέΝα κάνω μία άσχετη ερώτηση. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι από Θεσσαλονίκη έτσι?
Ναι καλέΝα κάνω μία άσχετη ερώτηση. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι από Θεσσαλονίκη έτσι?
Ωραία.Είμαι 1.70
Πράσινα μάτια
Καστανοξανθη
Μικρό στήθος χωράει στην παλάμη δλδ
53 κιλά
Ξυρισμένο το μουνάκι μου
Ανδρομεδα λιγο μετα την Αριστοτελους, Ωκεανις στην Αρετσου, Ρεξ στον Βαρδαρη, Ροτοντα το λεει το ονομα που ειναι.Να κάνω μία άσχετη ερώτηση. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι από Θεσσαλονίκη έτσι?
Το Ροτόντα είναι στην Μοναστηρίου λίγο μετά τον σταθμό του ΟΣΕ..Ανδρομεδα λιγο μετα την Αριστοτελους, Ωκεανις στην Αρετσου, Ρεξ στον Βαρδαρη, Ροτοντα το λεει το ονομα που ειναι.
Μην παρεξηγηθω εγω ουτε εξω δεν περναω απο τετοια μερη, απο εναν φιλο απο το χωριο τα ξερω.
Το Ροτοντα δεν ειναι στη Ροτοντα πασσα μου!!Ανδρομεδα λιγο μετα την Αριστοτελους, Ωκεανις στην Αρετσου, Ρεξ στον Βαρδαρη, Ροτοντα το λεει το ονομα που ειναι.
Μην παρεξηγηθω εγω ουτε εξω δεν περναω απο τετοια μερη, απο εναν φιλο απο το χωριο τα ξερω.
Με συγχωρειτε αγαπητε... Αλλη μια αποδειξη οτι δεν παω σε τετοια μερη. Μονο σε εσπερινουςΤο Ροτόντα είναι στην Μοναστηρίου λίγο μετά τον σταθμό του ΟΣΕ..
Το παιδί το είπε, δν περνάει από αυτά τα μέρηΤο Ροτόντα είναι στην Μοναστηρίου λίγο μετά τον σταθμό του ΟΣΕ..
Μόνο έναν χρόνο...?Λοιπόν είμαι ercot εδώ και ενα χρόνο είμαι ανεξάρτητη είμαι νεα στον χώρο
Έχουμε και παπαδοπαίδια εδώ;Με συγχωρειτε αγαπητε... Αλλη μια αποδειξη οτι δεν παω σε τετοια μερη. Μονο σε εσπερινους
Ναι ηΜόνο έναν χρόνο...?
Μην βάζεις ιδέες.Να κάνω μία άσχετη ερώτηση. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι από Θεσσαλονίκη έτσι?
Καλό θα του κάνει να έρθει από τα μέρη μας στο Ισλαμαμπάντ δηλαδήΤο παιδί το είπε, δν περνάει από αυτά τα μέρη
Ηλικια Αλεξια;Ποσο εισαι;Είμαι 1.70
Πράσινα μάτια
Καστανοξανθη
Μικρό στήθος χωράει στην παλάμη δλδ
53 κιλά
Ξυρισμένο το μουνάκι μου
Και επιστημονικη προσεγγιση.Χυσιμο κανονικά τα στατιστικά λένε 2 φορές αλλά δεν το χρεώνω παραπάνω
Μηπως ειναι φοιτητρια του μαθηματικου η κοπελα, με εξειδικευση στην στατιστικη?Και επιστημονικη προσεγγιση.
Καθόλου απίθανο. Με πτυχιακή πάνω στα μεγέθη των πεων στην Θεσσαλονίκη.Λες να είναι εδω για να κάνει καμια πτυχιακη απο το τμημα στατιστικής;