GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Η πουτανα σου την εδωσε? γιατι εσυ εισαι μπατιρηςφτωχε ελα καρτουλα για παρτη σου ...
Η πουτανα σου την εδωσε? γιατι εσυ εισαι μπατιρηςφτωχε ελα καρτουλα για παρτη σου ...
φτωχε μην βγαζεις γλωσσα ...Η πουτανα σου την εδωσε? γιατι εσυ εισαι μπατιρης
Σου ευχομαι υγεία πολλά μουνια στη πουτσα σου και 200 ευρό στη τσέπη αμέσως τώρα!!!φτωχε μην βγαζεις γλωσσα ...
βλεπεις εγω σου ξηγηθηκα καρτουλα μην το γαμας το εργο τωρα ...
πες ευχαριστω και παρε μπουλο...
φτωχομπουλη...
Τα εγκεφαλικά κύτταρα μην καούν προσοχήΘα μας κάψει ο θεός αν η Αλεξία είναι τοπ call girl
Ρε την Αλεξία τρολάρισμα που κάνει!Τα εγκεφαλικά κύτταρα μην καούν προσοχή
Στα τέσσερα και άνευ εσώρουχου να βγει και βραδυνήΜία λύση υπάρχει να σας
Δείξω τον κωλο μου
Τικ τακα δεν βγαίνειΣτα τέσσερα και άνευ εσώρουχου να βγει και βραδυνή
Ρε φίλε αλήθεια τώρα ..το ξέρεις ότι έχεις διπολική διαταραχή?Τραβα με τα πακια στο μετάξι με ένα 20 Ρίκο να τον χώσεις να χαλαρώσεις λίγο....Η εναλλακτικα να αλλάξεις χάπια δεν σε πιάνουν άλλο αυτά που παίρνειςΕίναι το
Μόνο που καταλαβαινετε όταν λέτε για τα κιλά μιας κοπέλας για γάμους με ψυγεία αντί να είστε αντικείμενικη και μιλάτε λες και μιλάτε σε ζώο χαλάει η πιάτσα σου λέει ο άλλος λόγος σεβασμός δεν βλάπτει δεν σας κλέβει τα λεφτά ούτε σας πούλησε παραμύθια μια δουλειά κάνει με αξιοπρέπεια αφού θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά όπως κάθε κοπέλα
"Τακα τάκα τάκα να του παίζω παλαμάκια , να το αγκαλιάζω να το κανω μάκια μάκια "Τικ τακα δεν βγαίνει
Άντε μανάρι δώσε την λύση έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις.... φώτο τον τέλειο Κόλο σου και όλα θα έρθουν στην θέση τούς γιατί ο διπολικος παπατζας κονσέρβα Αθηναίος τα έκανε εδώ μπαχαλο.... παντός στο τρολαρισμα και στο ταιμινκ που το κάνεις είσαι μοναδικήΜία λύση υπάρχει να σας
Δείξω τον κωλο μου
Ποιητικό"Τακα τάκα τάκα να του παίζω παλαμάκια , να το αγκαλιάζω να το κανω μάκια μάκια "
Τι έγινε ??? λύσατε το θέμα με τα ακαπ πρωκτικα βουλγαρορομα της πιάτσας και είπες να ρθεις και απεδω να κάνεις τον προϊστάμενο?????Η κολο Κόλο παίζει αύριο με την ουατσιπατο.
Πρωτάθλημα Χιλής .
Κουράστηκα τόσες μέρες να διαβάζω να ζητάτε τον κολο της .
Αλεξία δείξε τον κΩλο σου επιτέλους να ηρεμήσουν .
Κάνε δουλειά σουΤι έγινε ??? λύσατε το θέμα με τα ακαπ πρωκτικα βουλγαρορομα της πιάτσας και είπες να ρθεις και απεδω να κάνεις τον προϊστάμενο?????
Ρε Ντιου σοβαρά τώρα?Σου κάνει τέτοια επίθεση χωρίς να του πεις τίποτα.... Πόσους να χωρέσει αυτή η Σταυρούπολη ρε πουστη μου ...? Κάτι δεν πάει καλά τα έχουμε μηδενίσει όλα....Τι να λέμε τώρα.... Αλεξία τελικά μόνο αν δείξεις Κόλο σε βίντεο όμως ... τότε μόνο ίσως σταματήσει αυτή η παρωδίαΑς τον να τα πει όπως θέλει ,
Εμείς περιμένουμε την αντίδραση της διαχείρισης για τον συγκεκριμένο
Πήραν τα μυαλά τους αέρα επειδή τιμωρήθηκα και νομίζουν ότι έχουν άσυλο .Ρε Ντιου σοβαρά τώρα?Σου κάνει τέτοια επίθεση χωρίς να του πεις τίποτα.... Πόσους να χωρέσει αυτή η Σταυρούπολη ρε πουστη μου ...? Κάτι δεν πάει καλά τα έχουμε μηδενίσει όλα....Τι να λέμε τώρα.... Αλεξία τελικά μόνο αν δείξεις Κόλο σε βίντεο όμως ... τότε μόνο ίσως σταματήσει αυτή η παρωδία
Μετά τον αυτοκλητο μπάτσο να και ο αυτοκλητος ψυχίατρος .....ρε κακομοίρηδες και να μπαναριστω στα παπάρια μου ...δεν είναι καμιά κλειστή λιγκα για να αποβληθεί κάποιος δια παντός ....μπορώ να μπαίνω ως απλός επισκέπτης ή να κάνω καινούργιο account με άλλο email .....αν θέλετε ισοβιους αποκλεισμούς κάντε μια ομαδική σε κάποια εφαρμογή ( τόσες υπάρχουν) και κάντε εκεί ισοβιους αποκλεισμούς ......είστε πανιβλακες και οι δύοΦίλε αλήθεια πάς καλά.... Κάποιοι εδώ κάτι πίνετε η κάτι που σας δίνουν οι γιατροί μάλλον δεν το παίρνετε σωστά.... απαράδεκτος ... ελπίζω να σε δουν οι διαχειριστές και να σε μπαναρουν....