Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.453
- Πόντοι
- 456
Ζαιος?Το μάθημα τελείωσε για σήμερα αύριο πάλι καλό βράδυ και που είστε λαλαλαλαλα
Ζαιος?Το μάθημα τελείωσε για σήμερα αύριο πάλι καλό βράδυ και που είστε λαλαλαλαλα
Ας πουμε οτι δεν καταλαβα...Και?εσύ μιλάς μαζί μου τον παπά Άστον απέξω κατάλαβες καταλαβα να λες ελπίζω να μην είναι σύνθετο και αυτο
φαίνεται αητος αυτός, πρόσεχέτονα...εσύ μιλάς μαζί μου τον παπά Άστον απέξω κατάλαβες καταλαβα να λες ελπίζω να μην είναι σύνθετο και αυτο
Ποιος ρε ο ζαιος?Αυτός είναι ο εραστης σου?
Και τώρα πάμε να μιλήσουμε σοβαρά οποίος προσβάλει σαν ζώο κοπέλα του χώρου που δεν του έκανε κάτι και απλά έκανε και κάνει την δουλειά της μια ιερή δουλειά που θα έπρεπε να σέβεστε όλοι δεν είπαμε να είστε δούλοι αλλά να σέβεστε και μιλάτε σαν σε ζώο είστε άξιοι της μοιρας σας
τοσοι κακια και μισως ιπαρχοι δοιστοιχοςΟ άλλος λέει για τον κολο της ο άλλος για το έτσι της αυτή είναι αυτά προσφέρει τιμοκατάλογο είδα έχει επαγγελματίας καλή φαίνεται προς τι τόσοι κακία και μισως
Ζαιος ρε με μπουστελακη και ουρανια τοξα λεμε...Γάτα με πέταλα θα ελεγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι γεια σου αυτός για πες μας λίγα πραγματα
δεν μας ειπες απο τι το επαθες ...Πόσοι ώρα σου πήρε οεοοοοο για να μου το αφιερώσεις παπά γιατί νομίζω ότι μιλάω σε άτομα με χρονοκαθυστερηση
Αυτα τα καινουρια φρουτα σαν ψιλοπειραγμενα μοιαζουν...δεν μας ειπες απο τι το επαθες ...
με κιμα η τυρι ...?Μπουγάτσες εννοω
Δεν είμαι vegan
Σφηκοφωλια είναι το σάιτ τυπε...Αυτα τα καινουρια φρουτα σαν ψιλοπειραγμενα μοιαζουν...
για την χοντρη λες ...?Ξαναπάμε τώρα επανάληψη στην υπερωρία μου οποίος δεν σέβεται κοπέλα του χώρου που είναι τίμια και δεν πούλησε παραμύθια θα σέβεστε και θα μιλατε καθώς πρέπει καταλάβατε καταλάβαμε θα λέτε σύνθετο δεν είναι και αυτο
γαμησετα ...Αυτα τα καινουρια φρουτα σαν ψιλοπειραγμενα μοιαζουν...
να παρεις τα χαπακια σου αγορινα ...Όχι για σένα μιλάμε εδώ τέκνον μου
Γαμα τα δεν ξερεις απο θα σου ερθει Ζαιος του λες και ρωταει ποιος ειναι αυτοςΣφηκοφωλια είναι το σάιτ τυπε...
για πες μας αετοπουλο...Μάλλον δεν φοράς παντελονια
Παραμύθι πουλάς παραμύθι σου πουλω
τους βραχυκυκλωσες μάστορα και χτυπάνε πειρακια τώρα...Άλλες αποριες
Αυτο μιλαει μονο του ρε.Τζαζεμενο ειναι δεν το βλεπεις?