papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
προχωρά παίχτη μου και εγώ σε ακολουθώ. μοίρασε γνώση...Παπα μου πάμε να κλέψουμε το κορίτσι από τους ουγκανους
προχωρά παίχτη μου και εγώ σε ακολουθώ. μοίρασε γνώση...Παπα μου πάμε να κλέψουμε το κορίτσι από τους ουγκανους
Ρε φίλε βίζιτα κάνει το κορίτσι και χρεώνει με την ώρα (αν καταφέρεις να την βρεις ) ,δεν έχει συμμετοχή στο power of love.Το φιλαράκι σας έχει θέμα λέει με τα κιλά αν έχετε πρόβλημα να σας το πάρουμε το κορίτσι εδώ κάτω κάιιιιι όχι τσιπης φιλαράκι αν θέλει το κορίτσι και κατέβει το δηλώνω να το κάνετε και screen έξω θα την βγάλω 6ωρο μέχρι να με μάθει και μετά αν θέλει κάνουμε ότι γουστάρει αν θέλει φεύγει αν θέλει μένει όσο για το τσαστενγκο δεν την ξέρω εγώ από Αθήνα είμαι και σε άλλο νήμα κάτοικο όμως μιας και το θέσατε έτσι Έλα κορίτσι μου κάτω να δεις συμπεριφορά και αστούς να σου λένε τα εξαμαξεις νταξει είμαστε .....νταξει είμαστε λα λα λα λα λα
Ποια να πάρετε ρε λιγουρια.. εκεί στην Αθήνα μόνο για κάτι γιαγιάδες είστε τύπου Έλενα110 Μαρίνα60 SexyJo Adrianna που μου θέλετε και Αλεξία.. Έχει πόσες φώτο στις προφίλ της κατεβάστε της να έχετε χειρονακτική δουλειά να κάνετε, για μέχρι εκεί είστεΈτσι Παπά πάμε μαζί στον αγώνα για να πάρουμε την αλεξια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι καιρός να πάρει σειρά τότε
μη δίνεις σημασια στους αλητηριους, θέλουν να σε βγαλουν από το σκοπο σου.Έτσι Παπά πάμε μαζί στον αγώνα για να πάρουμε την αλεξια
Ετσι τυπε πεστα μονο εδω πανω εχει τετοια μουνια αλλα που να ξερουν αυτοιΠοια να πάρετε ρε λιγουρια.. εκεί στην Αθήνα μόνο για κάτι γιαγιάδες είστε τύπου Έλενα110 Μαρίνα60 SexyJo Adrianna που μου θέλετε και Αλεξία.. Έχει πόσες φώτο στις προφίλ της κατεβάστε της να έχετε χειρονακτική δουλειά να κάνετε, για μέχρι εκεί είστε
για τσεκαρε λιγο εδω ...Το φιλαράκι σας έχει θέμα λέει με τα κιλά αν έχετε πρόβλημα να σας το πάρουμε το κορίτσι εδώ κάτω κάιιιιι όχι τσιπης φιλαράκι αν θέλει το κορίτσι και κατέβει το δηλώνω να το κάνετε και screen έξω θα την βγάλω 6ωρο μέχρι να με μάθει και μετά αν θέλει κάνουμε ότι γουστάρει αν θέλει φεύγει αν θέλει μένει όσο για το τσαστενγκο δεν την ξέρω εγώ από Αθήνα είμαι και σε άλλο νήμα κάτοικο όμως μιας και το θέσατε έτσι Έλα κορίτσι μου κάτω να δεις συμπεριφορά και αστούς να σου λένε τα εξαμαξεις νταξει είμαστε .....νταξει είμαστε λα λα λα λα λα
Μια μέρα πάρε ρεπό από το τυπε και θα είσαι μια χαρά.. τώρα άστοΑπό εκεί φαίνεται γιατί το κορίτσι θα κατέβει με ψήνετε κιόλας να το προπληρώσω το ραντεβού και αν θέλει ας ερθει
Καλά αχαχαχαχαχ γελάει η ακρόπολη με αυτό που είπες αλαλαλαλαλαλλαλαλαλα
δεν μπορω να σε φτασω ...Μάλλον μιλάς για τα δικά σου κιλά στην Μ.........
Και την ακροπολη σαλονικιος την εσιαξε ρεεεεΑπό εκεί φαίνεται γιατί το κορίτσι θα κατέβει με ψήνετε κιόλας να το προπληρώσω το ραντεβού και αν θέλει ας ερθει
Καλά αχαχαχαχαχ γελάει η ακρόπολη με αυτό που είπες αλαλαλαλαλαλλαλαλαλα
Πωπωω σπιρτουλης εισαι κ συ ρεΑχαχαχαχαχ είστε τόσο μην το πω που μου φτιάξατε το απογευμα
Παλι λαλαλα?Αχαχαχαχ δεν νιώθω ότι μιλάω σε ........δεν μπορώ γελάω ............λαλαλαλαλαλα
παιχτη παρε τα χαπια σου μην σταματας την αγωγη που σου εδωσε ο γιατρος ...Μάλλον μιλάς για τα δικά σου κιλά στην Μ.........
Next please la la la la la
Εγω δεν ειπα για κιλα τυπε..Για την Ακροπολη ειπαΕίναι το
Μόνο που καταλαβαινετε όταν λέτε για τα κιλά μιας κοπέλας για γάμους με ψυγεία αντί να είστε αντικείμενικη και μιλάτε λες και μιλάτε σε ζώο χαλάει η πιάτσα σου λέει ο άλλος λόγος σεβασμός δεν βλάπτει δεν σας κλέβει τα λεφτά ούτε σας πούλησε παραμύθια μια δουλειά κάνει με αξιοπρέπεια αφού θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά όπως κάθε κοπέλα
απο τι το επαθες ...?Γιατί βρε θα σε φοβηθω τα κόκκινα να ξέρεις είναι η αφετηρία μου τα μαύρα το τέρμα μου
Άλλες απορίες αφού θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά
Αυτό φαίνεται πρέπει να έχεις κατεβάσει μισή νταμιτζάνα τσίπουροΘα σου πω πως είμαι καλά περνάω μια χαρά δεν θέλω να σου πω ψέματα
μην τους τα λες τόσο σύνθετα, γιατί δεν τα πιανουν.Εσύ
Είσαι δεν ξέρεις από ιστορία άντε γλουγλαρε την να την δεις
ντοντ φοργκετ μι μίστερ, αη σαπορτ γιου τιλ δι εντ, φορ δε γκουντ οφ αλεξιαςMy dear priest am stay focus in my mission alexia will come to athens with any cost be sure about that .....
Αλλος σπιρτουλης εδω....μην τους τα λες τόσο σύνθετα, γιατί δεν τα πιανουν.
πεστου να γλουγλαρει και κάνα ψυγείο ταυτόχρονα, γιατί θα είναι η επόμενη ερώτηση του προβλέπω και θα σε αποπροσανατολίσει ο πονηρός.