XFKM
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2017
- Like
- 380
- Πόντοι
- 26
Αν θέλεις μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά.Ομολογώ ότι η αντιπαράθεση των κυρίων @xmkm και @The Godfather μου θυμίζει αμυδρά ένα άλλο πολυαγαπημένο ζευγαράκι....
Αν θέλεις μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά.Ομολογώ ότι η αντιπαράθεση των κυρίων @xmkm και @The Godfather μου θυμίζει αμυδρά ένα άλλο πολυαγαπημένο ζευγαράκι....
Στο viberΑν θέλεις μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά.
Ναι...δεν θα διαφωνήσω.Δλδ;
Νομίζω ότι η συζήτηση έγινε σε πολιτισμένα πλαίσια χωρίς ακρότητες
Τότε;Ναι...δεν θα διαφωνήσω.
Πες μου και εσύ ότι είμαι κλώνος κάποιου γνωστού τέλος πάντων δεν ξέρω και εγώ τι.Ναι...δεν θα διαφωνήσω.
Τίποτα... απλά μια διαπίστωση έκανα... χωρίς καμία προέκταση.
ΟΚΤίποτα... απλά μια διαπίστωση έκανα... χωρίς καμία προέκταση.
... Συ είπας !Πες μου και εσύ ότι είμαι κλώνος κάποιου γνωστού τέλος πάντων δεν ξέρω και εγώ τι.
Με το άτομο που είχα αντιπαράθεση και τον έχουνε κάνει μπαν από το site είναι ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... Συ είπας !
Με όλη μου την συμπάθεια και χωρίς καμία διάθεση για την οποιαδήποτε σύγκρουση...Με το άτομο που είχα αντιπαράθεση και τον έχουνε κάνει μπαν από το site είναι ο @Ληξιαρχος.
Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι γράφεις τι θέλεις να πεις και τι εννοείς.Με όλη μου την συμπάθεια και χωρίς καμία διάθεση για την οποιαδήποτε σύγκρουση...
Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο αδυνατείς να ξεχωρίσεις την καλοπροαίρετη καζούρα και πίσω απο κάθε σχόλιο βλέπεις ραδιουργίες και συνομοσίες...δεν μπορώ να βοηθήσω.
Αν μου επιτρέπετε, αγαπητέ, είναι "συνομωσίες"Με όλη μου την συμπάθεια και χωρίς καμία διάθεση για την οποιαδήποτε σύγκρουση...
Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο αδυνατείς να ξεχωρίσεις την καλοπροαίρετη καζούρα και πίσω απο κάθε σχόλιο βλέπεις ραδιουργίες και συνομοσίες...δεν μπορώ να βοηθήσω.
Προφανώς και ΌΧΙ.Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι γράφεις τι θέλεις να πεις και τι εννοείς.
Δεν θα σου χαλάσω το χατίρι ,καλή καρδιά.Προφανώς και ΌΧΙ.
Διαπιστώνω μία επιθετική στάση η οποία δεν έχει απολύτως καμία λογική υπόσταση.
Οπότε πάμε απλά παρακάτω και καλή καρδιά...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη...Αν μου επιτρέπετε, αγαπητέ, είναι "συνομωσίες"
Να πηδάμε τις κοπέλες, όχι την ορθογραφία
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη...
Φιλε συγγνωμη αλλα καθε φορα κανεις το ιδιο πραγμα με τις κοπελες εκτος μιας. Κ η οποια νομιζω εκανε αυτο που εκανε η Αλεξια αλλα δεν ειδα να το αναφερεις εδω...Μου αρέσει που μου είπες κλώνο και νταβατζή.
Αν θέλεις μπορείς να μου πεις ποιανού κλώνος είμαι;
Όσο για τα επιχειρήματα νομίζω ότι μίλησα ανοιχτά και με αποδείξεις.
Τι εννοείς φίλε; Σε ενόχλησε και εσένα η άποψή μου;Φιλε συγγνωμη αλλα καθε φορα κανεις το ιδιο πραγμα με τις κοπελες εκτος μιας. Κ η οποια νομιζω εκανε αυτο που εκανε η Αλεξια αλλα δεν ειδα να το αναφερεις εδω...