anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
υπομονη ειναι σε φαση απο τα πολλα ντεσιμπελ προσπαθουν να ηρεμησουν ...Πού είναι τα τριωρα κ τα διωρα θα δούμε καμία κριτική
υπομονη ειναι σε φαση απο τα πολλα ντεσιμπελ προσπαθουν να ηρεμησουν ...Πού είναι τα τριωρα κ τα διωρα θα δούμε καμία κριτική
Δεν με έχεις δοκιμάσει για να δει και να γράψειΠού είναι τα τριωρα κ τα διωρα θα δούμε καμία κριτική
Δώσε κάνα γλωσσοφιλο μωρηηηηΔεν με έχεις δοκιμάσει για να δει και να γράψει
Σπάνια δίνωΔώσε κάνα γλωσσοφιλο μωρηηηη
Στείλε μου πάλιΑλεξια 4678 από εχθές σου έχω στείλει pmκαι δεν έχω καμία απάντηση
Σου ξανά έστειλαΣτείλε μου πάλι
Αν σε δοκίμαζα δε θα ρωτούσα άλλουςΔεν με έχεις δοκιμάσει για να δει και να γράψει
Χαχαχα τπτ από αυτάΑν σε δοκίμαζα δε θα ρωτούσα άλλους
Πες μας εσύ αφού δεν μιλάνε οι άλλοι
πως περνάνε 3 ώρες παίξατε χαρτιά τάβλι
Πρώτα θα πάμε βόλτα στην πιάτσα θα κάνουμε τεστ ντραιβ κ μετά γιατί το τρίωρο δε λέγεται είναι για χόρταση δε λέγεται δοκιμήΤο καλύτερο νομίζω είναι να δοκιμάσει πρώτα
Το 3 ωρό είναι για πολλές αντοχέςΠρώτα θα πάμε βόλτα στην πιάτσα θα κάνουμε τεστ ντραιβ κ μετά γιατί το τρίωρο δε λέγεται είναι για χόρταση δε λέγεται δοκιμή
Έχεις??Το 3 ωρό είναι για πολλές αντοχές
Έχω έχωΈχεις??
Δουλεύω και αύριο και σήμεραΣήμερα δουλεύεις η από αύριο τώρα
Υποτίθεται το πρόγραμμα είναι φουλ και όλοι είναι από το σάιτ αφού δεν έχει αγγελία ..εγώ δεν βλέπω κανένα να μας πει εντυπώσειςΠού είναι τα τριωρα κ τα διωρα θα δούμε καμία κριτική
Μην ξεχνας τους επισκέπτεςΥποτίθεται το πρόγραμμα είναι φουλ και όλοι είναι από το σάιτ αφού δεν έχει αγγελία ..εγώ δεν βλέπω κανένα να μας πει εντυπώσεις
Αυτοί είναι η μεγαλύτερη μερίδα πελατών...Μην ξεχνας τους επισκέπτες
Μουλοχτοι, κλειδαροτρυπες..Αυτοί είναι η μεγαλύτερη μερίδα πελατών...