anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Αντλούν πληροφορίες και της εκμεταλλεύονται...Μουλοχτοι, κλειδαροτρυπες..
Αντλούν πληροφορίες και της εκμεταλλεύονται...Μουλοχτοι, κλειδαροτρυπες..
Ξέρετε πόσες φορές με έχουν στήσει Ουυυ πολλέςΕκτός ότι αρπάζουν την πληροφορία κάνουν και τις περισσότερες μαλακίες χαβαλεδιαζουν στα τηλέφωνα και στήνουν στα ραντεβού...
Η δουλειά και το ψωμί του καθενός δεν είναι παιχνίδι...
Θα βρεις τον τρόπο να φιλτραρεις τα ραντεβού σού...Ξέρετε πόσες φορές με έχουν στήσει Ουυυ πολλές
γιατι δεν δουλευεις?Ξέρετε πόσες φορές με έχουν στήσει Ουυυ πολλές
Στο μπου καλά κάνει και χαβαλεδιαζει...Εγώ ξέρω βρήκε εκατό μαλακοκαυλιδες και χαβαλεδιαζει στο μπου
σε μιση ωρα στο παρκο οκ?Έχω καιρό να συναντήσω μαλακές που με στήνουν
1-2 φορες που δεν ημουν καλα και χρειαστηκε να ακυρωσω ραντεβου, το εκανα τουλαχιστον 3-4 ωρες νωριτερα για να κανει και η εκαστοτε κοπελα ή το πρακτορειο το κουμαντο τουςΕκτός ότι αρπάζουν την πληροφορία κάνουν και τις περισσότερες μαλακίες χαβαλεδιαζουν στα τηλέφωνα και στήνουν στα ραντεβού...
Η δουλειά και το ψωμί του καθενός δεν είναι παιχνίδι...
Έτσι πρέπει...1-2 φορες που δεν ημουν καλα και χρειαστηκε να ακυρωσω ραντεβου, το εκανα τουλαχιστον 3-4 ωρες νωριτερα για να κανει και η εκαστοτε κοπελα ή το πρακτορειο το κουμαντο τους
Χαχαχασε μιση ωρα στο παρκο οκ?
Εε μετά από ένα σημείο ξεχωρίζεις τους πελάτες σουΞέρετε πόσες φορές με έχουν στήσει Ουυυ πολλές
Οι ποίο παλιές είναι κωλοπερσωμενες όχι ότι δεν τα έχουν και αυτές αλλά έχουν άλλη διαχείριση...Εε μετά από ένα σημείο ξεχωρίζεις τους πελάτες σου
Μη πας θα σε στήσει έλα σε 10' στη καμάραΧαχαχα
Τι εννοείς έπεσε το νημαΑλεξία καλημερα
τι έγινε τώρα τους πήρες όλους από δω κ τους πήγες στο viber σου μεγάλη ησυχία έπεσε στο νήμα