DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Γιατί φίλε μου,γράφω κατι λάθος ;Ο παραλληλισμός με τρέλανε
Ο άνθρωπος άμα ανοίξει επιχείρηση θα μπει μέσα ,απλά .!
Γιατί φίλε μου,γράφω κατι λάθος ;Ο παραλληλισμός με τρέλανε
Τη ζωή δεν την έχω δει καθόλου ποτέ ούτε ξέρω πως είναι, την Εύα τη γνώρισα στην τιμή που έχει αυτή τη στιγμή. Νομίζω σε κάλυψα σε αυτά τα δύο κομμάτια.Ρε φίλε έλεος!!! Μάς ζάλησες με τήν αυξηση. Οταν ανέβασε ή Ζωή τήντιμη δέν είπες τίποτα. Όταν ανέβασε ή Ευα την τιμή και εβγαλε τό πρωκτικό επίσεις τίποτα. Τώρα σού φταιει ή κοπέλα? Αν δέν θέλεις να τά δώσεις μήν πας αλλα μέχρι εκεί. Πάντα επιθετικός είσαι μέ τις υπόλοιπες κοπέλες ή με οποιον πεί κατι γιαυτές τις δύο. Ελεος δηλαδή καί δέν έχω κάτι μέ τίς κοπέλες. Ηρεμήστε εκεί πάνω καί μήν βλεπετε φαντάσματα.
Διαβάζοντας στο φόρουμ για τη συγκεκριμένη κοπέλα μπήκα στην περιέργεια να τη δοκιμάσω. Όμως τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Δεν μου αρέσει για το ίδιο προϊόν να πληρώνω κάτι περισσότερο. Αυτά και το σταματάω εδώ το θέμα όπως είπα και πιο πριν να μην χαλάω τη δουλειά της κοπέλαςΚαί δέν τήν δοκίμασες καί δέν σέ ενδιαφέρει αλλά γνώμη έχεις? Ήμαρτον.....
Διαφωνώ φίλτατε...Μα ήταν δεδομένο πως με το που θα κάνει νήμα η κοπελιά θα έπεφτε κογιονάρισμα μετά
Με τον όρο "κογιονάρισμα" δεν αναφερόμουν σε πέσιμο στην κοπέλα. Πολλές το επιδιώκουν, για να γίνεται τζέρτζελο στο νήμα τους. Τονώνει τρόπον τινά την αυτοπεποίθησή τους .Διαφωνώ φίλτατε...
Δεν σχολιάζω το "πέσιμο" προς το πρόσωπο της κοπέλας... αναμένεται μια τέτοια εξέλιξη...και καλός εχόντων των πραγμάτων δυνητικά βοηθάει σε πολλά πράγματα...ας πούμε ευνοεί στο να διαμορφώθει μια ποιο πλήρη εικόνα...
Το μεταξύ μας ξεκατίνιασμα είναι που με ξεπερνάει...
Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη έρχομαι για δουλειές μόνο. Ανέφερα τους λόγους που έγινε όλη αυτή η συζήτηση μία παρατήρηση έκανα και βγήκα κλώνος γνωστού νταβατζή της πόλης.Καί έγινες τοσο αγαπούλης ? Ηρεμα ρωτάω. Καλή είναι καί ή Ευα αλλα δεν κρίνουμε μονο τήν. Ευα εδώ. Κρινουμε τήν Αλεξία που ειναι μία νέα κοπέλα και ξεκινάει τώρα.
Οπότε μάλλον είθισται να ξεβρακονώμαστε στα νήματα των κοριτσιών...Με τον όρο "κογιονάρισμα" δεν αναφερόμουν σε πέσιμο στην κοπέλα. Πολλές το επιδιώκουν, για να γίνεται τζέρτζελο στο νήμα τους. Τονώνει τρόπον τινά την αυτοπεποίθησή τους .
Εννοούσα το γενικότερο σύστριγκλο, αγαπητέ.
Αφού, όπως κατ επανάληψη έχω διαβάσει στα νήματα της Θεσσαλονίκης, λέτε πως δεν έχετε κοπέλες εκεί πάνω, και δεν μπορείτε να ξεβρακωθείτε με καμιά κοκκώνα, κάνετέ το στα νήματα.Οπότε μάλλον είθισται να ξεβρακονώμαστε στα νήματα των κοριτσιών...
Συγγνώμη δεν γνώριζα...
Κρίμα διάβασες και το προφίλ μου το μόνο που κατάφερες να κάνεις είναι να είχαμε μία αντιπαράθεση εσύ να λες τα δικά σου και εγώ τα δικά μου. Τώρα ποιος λέει αλήθειες ποιος λέει ψέματα ο καιρός θα το δείξει.Δηλδή, συγγνώμη κιόλας ρε φίλε, αλλά, εδώ και 3 σελίδες, μιλάς για μια κοπέλα που δεν έχεις συναντήσει;
Τώρα το πιασα
Μην ακούτε φίμες...Αφού, όπως κατ επανάληψη έχω διαβάσει στα νήματα της Θεσσαλονίκης, λέτε πως δεν έχετε κοπέλες εκεί πάνω, και δεν μπορείτε να ξεβρακωθείτε με καμιά κοκκώνα, κάνετέ το στα νήματα.
Εγώ πάντως δεν μπαίνω στα νήματα κοριτσιών για να αρχίσω τα "κάβλα, μωράκι, υπέροχη" κλπ.Κρίμα διάβασες και το προφίλ μου το μόνο που κατάφερες να κάνεις είναι να είχαμε μία αντιπαράθεση εσύ να λες τα δικά σου και εγώ τα δικά μου. Τώρα ποιος λέει αλήθειες ποιος λέει ψέματα ο καιρός θα το δείξει.
Ε πές το μου έτσι ρε καρντάσι να το καταλάβωΜην ακούτε φίμες...
Έχουμε, απλά αλλά είμαστε εκλεκτική χαρακτήρες...
Δεν χαρίζουμε την αφεντιά μας έτσι εύκολα!
Δεν νομίζω να έχω προσβάλει κάποια με αυτόν τον τρόπο που γράφω. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.Εγώ πάντως δεν μπαίνω στα νήματα κοριτσιών για να αρχίσω τα "κάβλα, μωράκι, υπέροχη" κλπ.
Ακόμη και να μην είσαι κλώνος νταβατζή, η συμπεριφορά σου είναι παρεξηγήσιμη.
Νομίζω το καταλαβαίνεις και μόνος σου
Και για να είμαι δίκαιος, θα αποσύρω τον χαρακτηρισμό "κλώνος νταβατζή" για την οικονομία της συζήτησηςΕγώ πάντως δεν μπαίνω στα νήματα κοριτσιών για να αρχίσω τα "κάβλα, μωράκι, υπέροχη" κλπ.
Ακόμη και να μην είσαι κλώνος νταβατζή, η συμπεριφορά σου είναι παρεξηγήσιμη.
Νομίζω το καταλαβαίνεις και μόνος σου
Κοίτα το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα. θα καταλάβεις πόσο δίκαιο ή άδικο έχεις.Και για να είμαι δίκαιος, θα αποσύρω τον χαρακτηρισμό "κλώνος νταβατζή" για την οικονομία της συζήτησης
Τα υπόλοιπα όμως;
Δεν έμπαινες σε νήμα συγκεκριμένης κοπέλας, που όπως είπες την είδες μόνο μια φορά, και την λιβάνιζες;
Δλδ;Ομολογώ ότι η αντιπαράθεση των κυρίων @xmkm και @The Godfather μου θυμίζει αμυδρά ένα άλλο πολυαγαπημένο ζευγαράκι....