Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.424
είχε πολλές πετρεςειχε φαλακροκορακες εκει ...?
είχε πολλές πετρεςειχε φαλακροκορακες εκει ...?
μια μικρη ενσταση εδωΟσο για τον εξυπνακια που με λεει και καλα εκπτωσακια, ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος που παιρνει εκπτωση. και στην τελικη , κακο ειναι? πειραξαμε κανεναν? αντε μαλακες βρειτε κανα αλλο ψεμα να πειτε αυτα που λετε ειναι ποια πολυ μπας κλας.
μια μικρη ενσταση εδω
οχι οτι με νοιαζει κιολας απλα για την ιστορια αν θες να μας το κανεις φρουτοκρεμα να το καταλαβουμε μην γινει παρεξηγηση...
οταν λες παιρνεις εκπτωσεις εννοεις πας και λες ειμαι ο μπαρμπαρας στο μπουρδελα.κομ και κανω ανταλλαγμα κριτικες η καποιο σπρωξιμο εδω?
η τα εχετε βρει μεταξυ σας και σου κανουν "δωρακια" κλπ?
στην 2ρη μαγκια σου και καλα κανεις στην 1η υπαρχει θεμα νομιζω
τι εχουμε εδω λες?
Κουπόνια έκπτωσηςτι εχουμε εδω λες?
τι εχουμε εδω λες?
τα εβγαλε ο κουλης freebies-pass ...Κουπόνια έκπτωσης
ετσι+ετσι... εχει και χειροτερεςΠροσπαθω να καταλάβω ,, πηγα 5-6 σελιδες πισω , ειδα κατι ρωγες , κατι κωλους , κατι τιμες 80 η ωρα ..
Ετσι μου ερχεται αμα ανεβω επανω να την κλεισω κανα 3ωρο και να την βαλω να καθεται σε μια καρεκλα απεναντι μου ξεβρακωτη, ακινητη και εγω να πινω καφε
Μιλάει πολυ αυτη ξέρεις ; γιατι δεν ειναι και το καλυτερο μου
φανταζομαι στην καρεκλα ακινητη να μην βογγαειτα εβγαλε ο κουλης freebies-pass ...
ετσι+ετσι... εχει και χειροτερες
βογκουσε σαν να γενναει σιαμαια ομως
το εχεις πιασει παντωςφανταζομαι στην καρεκλα ακινητη να μην βογγαει
σαν live chaturbate την θέλω , απλα σε καλυτερη ανάλυση
χεστρα εψαχνες ...?το εχεις πιασει παντως
ειναι για βιτσια οι αλεξια μας...
εγω της προτεινα πριν παω να πιω μια 6δα και να την κατουραω για μια ωρα και να μην κανουμε τιποτα αλλο αλλα δεν θελει λεει
διακρισεις κάνει βλεπωτο εχεις πιασει παντως
εγω της προτεινα πριν παω να πιω μια 6δα και να την κατουραω για μια ωρα και να μην κανουμε τιποτα αλλο αλλα δεν θελει λεει
Είναι το p.o.c απο το bourdela pass που ετοιμάζει ο Κούληςτι εχουμε εδω λες?
Κάτι τέτοια λετε και χαλατε τις δουλειές σε εμας τους υγιής μερακλήδεςτο εχεις πιασει παντως
μην γραψει καποιος ενα γουστο του , αμεσως να το κρινουμε εδω μεσαχεστρα εψαχνες ...?
μου το εβγαλε εκεινη την στιγμη δεν ειναι θεμα...αληθειαχεστρα εψαχνες ...?
ηταν υπερβολη η 6δα οκ το καταλαβα μεταΚάτι τέτοια λετε και χαλατε τις δουλειές σε εμας τους υγιής μερακλήδες
τυπε δεν ειναι αναγκη να δικαιολογησε .. αυτο ενιωσες οτι ηθελες να κανεις και τελοςμου το εβγαλε εκεινη την στιγμη δεν ειναι θεμα...αληθεια
ηταν υπερβολη η 6δα οκ το καταλαβα μετα
επρεπε να το φερω πιο απεξω απεξω
μην γραψει καποιος ενα γουστο του , αμεσως να το κρινουμε εδω μεσα
Αν ηθελε ομως να παει στον Ανεστη με την Τζεφ Μοντανα να φαει και να κατουρησουν μετα εξω απο τον ιχθυοσκαλα στην Νεα Μηχανιωνα δεν θα μιλαγε κανεις
Στα μπουρδελα που καποτε βγαζανε εκπτωτικα κουπονια στις 3 φορες η 4η δωρο ενα πραμα.... Κατι τετοιο.μια μικρη ενσταση εδω
οχι οτι με νοιαζει κιολας απλα για την ιστορια αν θες να μας το κανεις φρουτοκρεμα να το καταλαβουμε μην γινει παρεξηγηση...
οταν λες παιρνεις εκπτωσεις εννοεις πας και λες ειμαι ο μπαρμπαρας στο μπουρδελα.κομ και κανω ανταλλαγμα κριτικες η καποιο σπρωξιμο εδω?
η τα εχετε βρει μεταξυ σας και σου κανουν "δωρακια" κλπ?
στην 2ρη μαγκια σου και καλα κανεις στην 1η υπαρχει θεμα νομιζω