Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.635
- Πόντοι
- 8.346
Βουκολικό. Θα μαζέψεις όλους τους αγρότεςΘα το κάνω σουλα
Βουκολικό. Θα μαζέψεις όλους τους αγρότεςΘα το κάνω σουλα
τάσια από το ΑναστασίαΒουκολικό. Θα μαζέψεις όλους τους αγρότες
Η κυρά Σούλα είναι μια .δεν θα πιάσει με τέτοιο όνομα .Βουκολικό. Θα μαζέψεις όλους τους αγρότες
εσύ δεν κουράστηκες να γράφειαλαξε προμοτορα να δεις κανα ευρωπουλο στην τσεπη σου ...
θα σε αναλαμβανα εγω αλλα ειμαι πληρες ...
Παμε μαζι το Σαββατοκύριακολίγο θάλασσα
απο αλλο προφιλ που εχει φαει μπαν. ξερω. κοιτα μην φαει και αυτο το προφιλ μπαν. εγω ενα προφιλ εχω απο το 2007. δεν κρυβομαι πισω απο αλλα προφιλ. και ουτε διαχειριζομαι το προφιλ της αλεξιας που εχετε φαγωθει να το λετε. αλλο ενα ψεμα βεβαια.τα ψεμματα καποια στιγμη εχουν και τα ορια τους ομως. και μαλακα DEWARSS στο πορτοφολι μου εισαι ρε καρμοιρη που νομιζεις δεν εχω λεφτα να γαμαω? τα λεφτα που εχω ριξει εγω σε πουτανες που να τα βρεις εσυ ρε τζιτζιφιογκο. Οσο για τον εξυπνακια που με λεει και καλα εκπτωσακια, ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος που παιρνει εκπτωση. και στην τελικη , κακο ειναι? πειραξαμε κανεναν? αντε μαλακες βρειτε κανα αλλο ψεμα να πειτε αυτα που λετε ειναι ποια πολυ μπας κλας.Είμαι και εγώ παλιός από άλλο προφίλ χαζε tetsuo .
Άλλα και εσύ κάποτε ήσουν σοβαρό μέλος με προσφορά εδώ μέσα καλα σου είπε ο crusifix.
Τώρα τα έχεις χαμένα ,είσαι για ψυχίατρο .
Όσο για τις κριτικές σου όλοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι 9/10 είναι ψεύτικες .
Καρμίρη ..που να βρεις τόσα λεφτά να γαμας πρώτος ότι καινούριο έρχεται στην πόλη .
Πήγα λέει με την κορεατισα και γελούσε όλη η Κορέα και η βόρεια και η νότια .
δεν μπορώ δουλεύωΠαμε μαζι το Σαββατοκύριακο
Στην Περαία σε πήγε ο Εβραίος ;λίγο θάλασσα
ΜύκονοΣτην Περαία σε πήγε ο Εβραίος ;
αυτο δεν το εχω κανει ποτε. ρε μαλακα θα σταματησεις επιτελους να με εκνευριζεις και να λες ψεμματα για μενα? Ξεκολλα επιτελους.Εδώ πήγαινε στα στούντιο να συζητήσει ότι γράφει καλά λόγια εδώ μέσα για να τον προσέχουν ..ο γαμπρός .
Και τώρα μου λέει για κριτικές.
Που πηγαινε μόνο Μπέλα Ντόνα για να παρκάρει στην πόρτα και επειδή έχει φράχτη ο Φλώρος .
δουλεια μου ειναι καλε ...εσύ δεν κουράστηκες να γράφει
στο YOLO πηγες μωρη ?Μύκονο
Θα δουλέψεις κ μαζί μδεν μπορώ δουλεύω
ναιστο YOLO πηγες μωρη ?
Μπαν δεν έχω φάει .απο αλλο προφιλ που εχει φαει μπαν. ξερω. κοιτα μην φαει και αυτο το προφιλ μπαν. εγω ενα προφιλ εχω απο το 2007. δεν κρυβομαι πισω απο αλλα προφιλ. και ουτε διαχειριζομαι το προφιλ της αλεξιας που εχετε φαγωθει να το λετε. αλλο ενα ψεμα βεβαια.τα ψεμματα καποια στιγμη εχουν και τα ορια τους ομως. και μαλακα DEWARSS στο πορτοφολι μου εισαι ρε καρμοιρη που νομιζεις δεν εχω λεφτα να γαμαω? τα λεφτα που εχω ριξει εγω σε πουτανες που να τα βρεις εσυ ρε τζιτζιφιογκο. Οσο για τον εξυπνακια που με λεει και καλα εκπτωσακια, ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος που παιρνει εκπτωση. και στην τελικη , κακο ειναι? πειραξαμε κανεναν? αντε μαλακες βρειτε κανα αλλο ψεμα να πειτε αυτα που λετε ειναι ποια πολυ μπας κλας.
Οσο για τον εξυπνακια που με λεει και καλα εκπτωσακια, ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος που παιρνει εκπτωση. και στην τελικη , κακο ειναι? πειραξαμε κανεναν? αντε μαλακες βρειτε κανα αλλο ψεμα να πειτε αυτα που λετε ειναι ποια πολυ μπας κλας.
ειχε φαλακροκορακες εκει ...?
Με VR;Μύκονο