2-3 συγκεκριμενα ατομα ειστε που ασχολειστε μαζι μου συνεχεια λεγοντας συνεχεια ψεμματα του στυλ "Τον διωχνουν οι κοπελες" και αλλα τετοια κουλα που τα βγαζετε απο την κεφαλα την σκατωμενη.
Οσο για σενα
@crucifix23 απλα να σου απαντησω οτι το σαιτ καποτε ειχε ποιοτητα και μελη που συνεισφεραν και αν θυμασαι καποτε αν βρισκαμε προφιλ καποιου προμοτορα τον κραζαμε τα παλια μελη μεχρι αηδιας μεχρι που επαιρνε μπουλο τωρα βλεπεις οι εποχες αλλαξαν ο ανον γνωστος νταβας μας το παιζει εδω μεσα μουρη και παταει και γελακια και μαλακειουλες στον DEWARSS οποτε μου την λεει με τα ψεμματα του. και γιαυτον τον λογο αρχισα να γραφω οπως γραφω γιατι καποιος πρεπει να μιλησει επιτελους και οχι να κανει την παπια οπως πολλοι εδω μεσα δεν μιλανε. και γιατι δεν μιλανε? γουσταρουν να βλεπουν τους μαλακοπιτουρες που γραφουν ολο ακυρες μαλακειες που δεν μας ενδιαφερουν? και στην τελικη εγω παω γαμαω, γραφω κριτικες ΑΥΤΟΙ εχεις δει ποτε να αναρτουν κριτικες? ΟΧΙ. αρα τι να λεμε τωρα....... καθομαι ασχολουμε με τους τελευταιους καραγκιοζηδες του σαιτ. Εγω φταιω.