Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
ναι θες να σου δείξωΤο άρμεγμα;
ναι θες να σου δείξωΤο άρμεγμα;
Θα έχεις εμπειρία..άμα είχε κατσίκες ο μπαμπάς σου .ναι θες να σου δείξω
δεν μιλάω για κατσίκες εγωΘα έχεις εμπειρία..άμα είχε κατσίκες ο μπαμπάς σου .
Τα πουλιά τα αρμεγεις καλά τουλάχιστον;
Τέλος πάντων μια χαρά μας πέταξες την ρώγα ..μην σε σπαμαρω .δεν μιλάω για κατσίκες εγω
Με έστησανΤέλος πάντων μια χαρά μας πέταξες την ρώγα ..μην σε σπαμαρω .
Είμαι εναντίον με τους αλήτες που σε στήσανε,καλή η πλάκα εδώ αλλά μην το χοντρενουμε.
Εκτός άμα πάλι λες μαλακίες και σε ψάχναν όλοι πάλι στα βαιμπερ .
Ήμουν σίγουρος από χθες ότι θα έτρωγες πατάτα με το που διάβασα ότι όποιος θέλει μπορεί να κλείσει ραντεβού από εδώ ...οι μισοί δεν γαμανε εδώ έπρεπε να το ξέρεις .Με έστησαν
ραντεβού κλείστηκε μέσω του σαιτ
Με προσωπικό μήνυμα
καθόμουν στο ξενοδοχείοΉμουν σίγουρος από χθες ότι θα έτρωγες πατάτα με το που διάβασα ότι όποιος θέλει μπορεί να κλείσει ραντεβού από εδώ ...οι μισοί δεν γαμανε εδώ έπρεπε να το ξέρεις .
Αλλά κακός έγινε και είμαι εναντίον γιατί μια κοπέλα που έχει 3-4 διαθέσιμα ραντεβού άμα για πλάκα της χαλάς το ένα είναι μείον 80 ευρώ και μια χαμένη ωρα ,οπότε δεν είναι αστείο .
Έλα εντάξει μην το παρακάνειςκαθόμουν στο ξενοδοχείο
ξάπλωσα
Επίσης το σωστό θα ήταν να τον ξεμπροστιασεις στο νήμα με τα πμ που σου έστειλε για να του γίνει μάθημα .καθόμουν στο ξενοδοχείο
ξάπλωσα
Επίσης το σωστό θα ήταν να τον ξεμπροστιασεις στο νήμα με τα πμ που σου έστειλε για να του γίνει μάθημα .καθόμουν στο ξενοδοχείο
ξάπλωσα
καθόμουν στο ξενοδοχείο
ξάπλωσα
Παίχτη την έχουν πάρει στο μεζέ..Ήμουν σίγουρος από χθες ότι θα έτρωγες πατάτα με το που διάβασα ότι όποιος θέλει μπορεί να κλείσει ραντεβού από εδώ ...οι μισοί δεν γαμανε εδώ έπρεπε να το ξέρεις .
Αλλά κακός έγινε και είμαι εναντίον γιατί μια κοπέλα που έχει 3-4 διαθέσιμα ραντεβού άμα για πλάκα της χαλάς το ένα είναι μείον 80 ευρώ και μια χαμένη ωρα ,οπότε δεν είναι αστείο .
Αν λέει αλήθεια δεν είναι το ίδιο φίλε .για αυτό το λέω εσυ πας εν γνώση σου και στην τελική άμα δεν κάτσει πας σε άλλη.Παίχτη την έχουν πάρει στο μεζέ..
Καλά την κάνουν να στρώσει χαρακτήρα και αυτήν τα ίδια έκανε...
Ας πρόσεχε...!!!
Ο χρόνος είναι το ίδιο πολύτιμος για όλους μας....Αν λέει αλήθεια δεν είναι το ίδιο φίλε .για αυτό το λέω εσυ πας εν γνώση σου και στην τελική άμα δεν κάτσει πας σε άλλη.
Αυτή άμα λέει αλήθεια είναι περιορισμένος ο χρόνος και χαμένα λεφτά .
Βγάζουν και γάλα;
Που τα βρικε ρε φίλε τα 3 4 ραντεβού που νομίζεις είναι στην κομισιον χωριό είμαστε την πήραν χαμπάρι.Ήμουν σίγουρος από χθες ότι θα έτρωγες πατάτα με το που διάβασα ότι όποιος θέλει μπορεί να κλείσει ραντεβού από εδώ ...οι μισοί δεν γαμανε εδώ έπρεπε να το ξέρεις .
Ποσταρισε τη συνομιλια...Με έστησαν
ραντεβού κλείστηκε μέσω του σαιτ
Με προσωπικό μήνυμα
Μλκς λέει όπως πάντα...Αλεξία ,δεν απαντάς .
Θα τον δικάσεις τελικά ;η τζάμπα γέμισε πενήντα άτομα η αίθουσα;
Λέμε τώρα ...αφού μόλις βγάζει ανακοίνωση σαν την κλήρωση του Ευαγγελάτου γίνεται για τα 2000 ευρώΠου τα βρικε ρε φίλε τα 3 4 ραντεβού που νομίζεις είναι στην κομισιον χωριό είμαστε την πήραν χαμπάρι.