Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 512
- Πόντοι
- 21
Anevase kai kana videaki
Υλικο ειναι με πληρωμήAnevase kai kana videaki
Σωστός.. ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ και πληροφορίες δίνω μόνο σε πμ σε συναγωνιστές.Εγώ αν δω αγένεια, αντιεπαγγελματισμό , κουτοπονηριά ή οτιδήποτε παρόμοιο, απλά δεν ασχολούμαι και πάω σε άλλη κοπέλα .
ουτε κορη εχω ουτε να γαμησω τη χοντρουλα σου θελω.ο ανυπερασπιστος ανθρωπος ειναι ενα κουτοπονηρο αγενεστατο κοριτσακι που θελει(λεει) να γινει πουτανα.Και υπερασπιζομενο απο σενα αγαπουλη αρα οχι ανυπερασπιστο σιγουρα.Εισαι kinky αγορι και γουσταρεις και περιοδο μηπως?εσύ έχεις κόρη και θες να γαμήσεις τη μικρούλα; τουλάχιστον κατάλαβε ότι εσύ προσβάλλεις αισχρά και θρασύδειλα έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο που βρίζει οκ, αλλά ανώνυμους χρήστες
Την άποψη μου για την κοπέλα την έχω γράψει. Αν την είχες διαβάσει δε θα μου έλεγες αυτές τις κοινότοπες μπαρούφες, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος με το να βρίζεις ασταμάτητα.ουτε κορη εχω ουτε να γαμησω τη χοντρουλα σου θελω.ο ανυπερασπιστος ανθρωπος ειναι ενα κουτοπονηρο αγενεστατο κοριτσακι που θελει(λεει) να γινει πουτανα.Και υπερασπιζομενο απο σενα αγαπουλη αρα οχι ανυπερασπιστο σιγουρα.Εισαι kinky αγορι και γουσταρεις και περιοδο μηπως?
ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΩ ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ να εισαι καλααααΤην άποψη μου για την κοπέλα την έχω γράψει. Αν την είχες διαβάσει δε θα μου έλεγες αυτές τις κοινότοπες μπαρούφες, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος με το να βρίζεις ασταμάτητα.
Για πες μας εσυ. Τη συνάντησες; Την είδες από κοντά; Ή βγάζεις το άχτι σου απάνω της; Ουτε 20 δεν είναι ρε, σοβαρέψου. Αν δεν αντέχεις λίγο βρισίδι από μια μικρή κοπέλα που λέει η ίδια πως το κάνει από ανάγκη και δεν καταλαβαίνεις λίγο πίσω από τις λέξεις, οκ ίσως να μην έχεις την ελάχιστη αντίληψη για να επικοινωνήσεις.
Μαρκέλλα όταν έχεις περίοδο φώναξε τον, ο κύριος eco είναι γεννημένο μουνοπανο
γελοιο ανθρωπακι τις καψουρομαλακιες που γραφεις τωρα διαβαζω και αρκει.Ειπα οχι τη χοντρουλα σου δε τη συναντησα ουτε θα τη συναντησω,χαρισμα σου θηριοδαμαστη μου.Επισης σταρχιδια μου τι θελει να πει πισω απτις λεξεις,μια κακια wannabe πορνη ειναι.τα μονα που με θα με ενδιαφεραν να ακουσω θα ηταν 1)εχω αυτα(κωλος-βυζια κλπ) σε φωτο και τα κοστολογω τοσα 2)προσφερω αυτα και αυτα σε υπηρεσιες,εξυπηρετω αυτες τις μερες-ωρες-περιοχες.Την άποψη μου για την κοπέλα την έχω γράψει. Αν την είχες διαβάσει δε θα μου έλεγες αυτές τις κοινότοπες μπαρούφες, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος με το να βρίζεις ασταμάτητα.
Για πες μας εσυ. Τη συνάντησες; Την είδες από κοντά; Ή βγάζεις το άχτι σου απάνω της; Ουτε 20 δεν είναι ρε, σοβαρέψου. Αν δεν αντέχεις λίγο βρισίδι από μια μικρή κοπέλα που λέει η ίδια πως το κάνει από ανάγκη και δεν καταλαβαίνεις λίγο πίσω από τις λέξεις, οκ ίσως να μην έχεις την ελάχιστη αντίληψη για να επικοινωνήσεις.
Μαρκέλλα όταν έχεις περίοδο φώναξε τον, ο κύριος eco είναι γεννημένο μουνοπανο
εσύ μου προκαλείς θλίψη, ο μισογυνισμός σου ελπίζω να περιορίζεται στο πληκτρολόγιο, μουνόπανογελοιο ανθρωπακι τις καψουρομαλακιες που γραφεις τωρα διαβαζω και αρκει.Ειπα οχι τη χοντρουλα σου δε τη συναντησα ουτε θα τη συναντησω,χαρισμα σου θηριοδαμαστη μου.Επισης σταρχιδια μου τι θελει να πει πισω απτις λεξεις,μια κακια wannabe πορνη ειναι.τα μονα που με θα με ενδιαφεραν να ακουσω θα ηταν 1)εχω αυτα(κωλος-βυζια κλπ) σε φωτο και τα κοστολογω τοσα 2)προσφερω αυτα και αυτα σε υπηρεσιες,εξυπηρετω αυτες τις μερες-ωρες-περιοχες.
Αφου προσπαθεις να το παιξεις μανατζερ θηριοδαμαστης, κανε καλη δουλιτσα τουλαχιστον,μονο αηδια προκαλεις κακογουστε αγαπουλα
ρε γελοιο ανθρωπακι στο bourdela.com γραφεις.πληρωνεις γυναικες για να τις γαμας.ΔΕΝ εισαι ιπποτης, ΔΕΝ σε αγαπαει καμια τους, ΔΕΝ θα πιασεις καμια γκομενα οσο γλοιωδης υπερασπιστης και να γινεις.εσύ μου προκαλείς θλίψη, ο μισογυνισμός σου ελπίζω να περιορίζεται στο πληκτρολόγιο, μουνόπανο
Έχεις να πεις κάτι πρωτότυπο, ρε μουνόπανο;ρε γελοιο ανθρωπακι στο bourdela.com γραφεις.πληρωνεις γυναικες για να τις γαμας.ΔΕΝ εισαι ιπποτης, ΔΕΝ σε αγαπαει καμια τους, ΔΕΝ θα πιασεις καμια γκομενα οσο γλοιωδης υπερασπιστης και να γινεις.
Παρτο πουλο τωρα, ελπιζω να στα φαει χοντρα η φαλαινιτσα σου να ηρεμησουμε και απο τους 2 σας, αρκετο ντορο εφερα στο thread της και δε θα με πλερωσετε κιολας
Αγαπουληηηη
αγαπούληηηηηη(με τόνους και σταματάω εδω)Έχεις να πεις κάτι πρωτότυπο, ρε μουνόπανο;
Τον έχει χεσει χοντρή αυτόν, και του έμεινε τραύμα.
Συνέχισε, μουνόπανο, μην σταματάς, συνέχισεαγαπούληηηηηη(με τόνους και σταματάω εδω)
Αγαπούυυληηηηηηηηηηη
Ρε βούλωσε τω πια ομως ελεος παρε τον πουλο γαμω ημαρτον πιαε την χολη σρε γελοιο ανθρωπακι στο bourdela.com γραφεις.πληρωνεις γυναικες για να τις γαμας.ΔΕΝ εισαι ιπποτης, ΔΕΝ σε αγαπαει καμια τους, ΔΕΝ θα πιασεις καμια γκομενα οσο γλοιωδης υπερασπιστης και να γινεις.
Παρτο πουλο τωρα, ελπιζω να στα φαει χοντρα η φαλαινιτσα σου να ηρεμησουμε και απο τους 2 σας, αρκετο ντορο εφερα στο thread της και δε θα με πλερωσετε κιολας
Αγαπουληηηη
Ρε συ Μαρκελλοαλέξια!ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΩ ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ να εισαι καλαααα
Σταμάτα ρε κι εσύ, αφού βλέπεις έχω αναλάβει εγώ, ο αγαπούλης σουΡε βούλωσε τω πια ομως ελεος παρε τον πουλο γαμω ημαρτον πιαε την χολη σ
Η προηγούμενη , η Μαρκέλλα έδινε τύπεΡε συ Μαρκελλοαλέξια!
Τελικά με τον κώλο τι έγινε; Γιατί δεν παρακολούθησα...
ειναι σε συσκεψη ...Η προηγούμενη , η Μαρκέλλα έδινε τύπε
Η Αλεξία όχι ...