The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Καλώς. Θα περιμένω τότε να επιστρέψει η Μαρκέλλα.Η προηγούμενη , η Μαρκέλλα έδινε τύπε
Η Αλεξία όχι ...
Καλώς. Θα περιμένω τότε να επιστρέψει η Μαρκέλλα.Η προηγούμενη , η Μαρκέλλα έδινε τύπε
Η Αλεξία όχι ...
Καλώς. Θα περιμένω τότε να επιστρέψει η Μαρκέλλα.
Μπορούμε και καλύτερα!Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια.
αν πονας φαε καμια τουλουμπα να ισιωσεις χοντρουλα
Θα κάνουν μια τριμελής επιτροπή η Αλεξία με την Μαρκέλλα και θα αποφασίσουν.ειναι σε συσκεψη ...
αναμονη για την αποφαση ...
Τριμελή. Πουλάς και πνεύμα τρομάρα σουΘα κάνουν μια τριμελής επιτροπή η Αλεξία με την Μαρκέλλα και θα αποφασίσουν.
Εχω αρχισει να πιστευω πως εισαι τελειως χαζη,δεν εξηγειται αλλιως, παιζει να χεις προβλημα
كس أمك phgene kane metafrasw twra ههههههههه
εσυ είσαι μορφωμένος αγαπούλη μου γιαυτό σε καψουρεύτηκε το μωράκιΤριμελή. Πουλάς και πνεύμα τρομάρα σου
Nai kayliarh mouuuuuuu oti peissssΕχω αρχισει να πιστευω πως εισαι τελειως χαζη,δεν εξηγειται αλλιως, παιζει να χεις προβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ είσαι μορφωμένος αγαπούλη μου γιαυτό σε καψουρεύτηκε το μωράκι
Να ξερεις οτι ο τυπος σε γουσταρει τρελα οτι σου λεωNai kayliarh mouuuuuuu oti peissss
χαζή τανα δεν υπάρχειΕχω αρχισει να πιστευω πως εισαι τελειως χαζη,δεν εξηγειται αλλιως, παιζει να χεις προβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ είσαι μορφωμένος αγαπούλη μου γιαυτό σε καψουρεύτηκε το μωράκι
και πως το εξηγεις δηλαδη αυτο το φαινομενο?χαζή τανα δεν υπάρχει
Λες για δύο κοπέλες δυνατά χαρτιά του Μάγου που έχουν σταματήσει,ε?Παντως ο κοσμος διψαει για μαδομουνι,μαζευουν κοσμο. Θυμαστε που πλακωνοντουσαν δυο γκομενες σε νημα γραφειου,τι κατοσταρια μαζευαν?
και πως το εξηγεις δηλαδη αυτο το φαινομενο?
και εγωΕγώ νομιζα είναι 40
Σου θίξαμε τον έρωτα;Τριμελή. Πουλάς και πνεύμα τρομάρα σου
Βρε ζωντόβολο, ο Βαμβακούλας σωστά το είπε. Τα τριτόκλιτα δεν είναι το φόρτε σου.Σου θίξαμε τον έρωτα;
Αλλά δεν περίμενα να καταλάβεις πως το έγραψα, θέλει και λιιιγο μυαλό, τρομάρα σου.
Νίκος Βαμβακούλας-Αποφθέγματα
Νίκος Βαμβακούλας, Παλιός ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού - Αποφθέγματα, Γνωμικά, Φράσεις, Ρητάwww.gnomikologikon.gr
Καλά ρε ηλίθιε Μπαμπινιώτη, αλλά για πες μου τριμελή επιτροπή από πόσα άτομα απαρτίζεται;Βρε ζωντόβολο, ο Βαμβακούλας σωστά το είπε. Τα τριτόκλιτα δεν είναι το φόρτε σου.
Ακόμα ψάχνει να βρει το λάθος ο αητός.