Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Κ τατού στο πόδι για γλείψιμο. Σπέσιαλ
Κ τατού στο πόδι για γλείψιμο. Σπέσιαλ
Δν είσαι χοντρή βρε..κρίνουν όσοι δε σε είδαν μη δίνεις βάση κ κρατα αντοχές ψυχολογικά..είσαι μία με πιασίματα κ με απίστευτες βυζάρες..όσοι θέλουν κόκαλα στο καλοΝταξεθ ξερω οτι ειμαι χοντρη το βλεπω εχω αντιληψη ξερω τον ευατο μου δεν χρειάζεται να το επαναλάβετε οποιος θελει μ στελνει για ραντεβου οποιος δεν γουστάρει να παρει τον πουλο δεν κερδιζετε κατι απο το να με κραζετε ημαρτον πια
Προσπαθώ να ειμαι ευγενική και να μην δινω βαση σε μερικές μαλακιες που βλεπω αλλα δεν αντεχω ομως δεν στεναχωριέμαι απλα νευριαζω ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
Κ για τους δύσκολοπιστους..Φυσικοτατες κ ίσως ότι καλύτερο στο σαιτΚαληνυχταααα
Σε ευχαριστωωωωωΚ για τους δύσκολοπιστους..Φυσικοτατες κ ίσως ότι καλύτερο στο σαιτ
Χάθηκες ?Βρισκομα γλυφαδα οποιος μπορει να μ στειλει μυνημα
Οντως μια χαρά ειναι η κοπέλα, δεν καταλαβαίνω γιατι τέτοιος χαμός και τέτοια εμμονή απο κάποιους. Τώρα αρχίσανε και τα στησίματα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Δεν σου αρέσει η κοπέλα, ,προσπέρασε, πάρε άλλη, οι συνεχείς επιθέσεις , το χοντρή χοντρή κάθε φορά και τα στησίματα , δεν χρειάζονται.Δν είσαι χοντρή βρε..κρίνουν όσοι δε σε είδαν μη δίνεις βάση κ κρατα αντοχές ψυχολογικά..είσαι μία με πιασίματα κ με απίστευτες βυζάρες..όσοι θέλουν κόκαλα στο καλο
Την καρδούλα γιατί την κρύβεις.Καληνυχταααα
Από στήσιμο πάντως πάμε καλάΚαλημερα σημερα γλυφαδα οποιος θελει να μου στειλει στο βαιμπερ 6992443432
Υπογραμμισα οσα εισαι λαθος, στα υπολοιπα που ειπες συμφωνω.Εισαι λαθος γιατι: 1)εχει δωσει στη μικρη της παρουσια εδω μεσα ΑΦΘΟΝΟ δειγμα αγενειας, αντιεπαγγελματισμου και κουτοπονηριας.2) το μικρο αβγαλτο κοριτσι ειναι wannabe πουτανα, σορι που στο χαλαω.Αν ηταν οντως αθωο οπως σε χει πεισει θα σπουδαζε-δουλευε.Να νοικιαζεις το μουνι σου ειναι μια επιλογη, να βριζεις τις κορες και τους υποψηφιους πελατες σου κανοντας τους και ηθικολογικα κυρηγματα για να αλλαξεις name στη συνεχεια και να κανεις μαρκετινγκ εστιασμενο αποκλειστικα στο να βρει 2-3 αγαπουληδες-κοροιδα να κανει μια αρπαχτη και γεια σας αφου τους αρπαξει οσα μπορει, ειναι αλλη.Για καποιο λογο τρωει bullyingΟντως μια χαρά ειναι η κοπέλα, δεν καταλαβαίνω γιατι τέτοιος χαμός και τέτοια εμμονή απο κάποιους. Τώρα αρχίσανε και τα στησίματα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Δεν σου αρέσει η κοπέλα, ,προσπέρασε, πάρε άλλη, οι συνεχείς επιθέσεις , το χοντρή χοντρή κάθε φορά και τα στησίματα , δεν χρειάζονται.
Μην ξεχνάμε οτι έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό κορίτσι που τώρα κάνει το ξεκίνημα του. Αφήστε την να την δουν όσοι θέλουν και στο τέλος κάνουμε ταμείο . Για ολες τις κοπέλες υπάρχει πρόθυμο κοινό, διαφορετικά γούστα έχει ο καθένας μας.
εσύ έχεις κόρη και θες να γαμήσεις τη μικρούλα; τουλάχιστον κατάλαβε ότι εσύ προσβάλλεις αισχρά και θρασύδειλα έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο που βρίζει οκ, αλλά ανώνυμους χρήστεςΥπογραμμισα οσα εισαι λαθος, στα υπολοιπα που ειπες συμφωνω.Εισαι λαθος γιατι: 1)εχει δωσει στη μικρη της παρουσια εδω μεσα ΑΦΘΟΝΟ δειγμα αγενειας, αντιεπαγγελματισμου και κουτοπονηριας.2) το μικρο αβγαλτο κοριτσι ειναι wannabe πουτανα, σορι που στο χαλαω.Αν ηταν οντως αθωο οπως σε χει πεισει θα σπουδαζε-δουλευε.Να νοικιαζεις το μουνι σου ειναι μια επιλογη, να βριζεις τις κορες και τους υποψηφιους πελατες σου κανοντας τους και ηθικολογικα κυρηγματα για να αλλαξεις name στη συνεχεια και να κανεις μαρκετινγκ εστιασμενο αποκλειστικα στο να βρει 2-3 αγαπουληδες-κοροιδα να κανει μια αρπαχτη και γεια σας αφου τους αρπαξει οσα μπορει, ειναι αλλη.Για καποιο λογο τρωει bullying
Εγώ αν δω αγένεια, αντιεπαγγελματισμό , κουτοπονηριά ή οτιδήποτε παρόμοιο, απλά δεν ασχολούμαι και πάω σε άλλη κοπέλα . Το να κάτσω να της την πω , να την κράξω , να την πω χοντρή κλπ, δεν νομίζω οτι θα μου προσφέρει κάτι, πλην απο χάσιμο χρόνου.Υπογραμμισα οσα εισαι λαθος, στα υπολοιπα που ειπες συμφωνω.Εισαι λαθος γιατι: 1)εχει δωσει στη μικρη της παρουσια εδω μεσα ΑΦΘΟΝΟ δειγμα αγενειας, αντιεπαγγελματισμου και κουτοπονηριας.2) το μικρο αβγαλτο κοριτσι ειναι wannabe πουτανα, σορι που στο χαλαω.Αν ηταν οντως αθωο οπως σε χει πεισει θα σπουδαζε-δουλευε.Να νοικιαζεις το μουνι σου ειναι μια επιλογη, να βριζεις τις κορες και τους υποψηφιους πελατες σου κανοντας τους και ηθικολογικα κυρηγματα για να αλλαξεις name στη συνεχεια και να κανεις μαρκετινγκ εστιασμενο αποκλειστικα στο να βρει 2-3 αγαπουληδες-κοροιδα να κανει μια αρπαχτη και γεια σας αφου τους αρπαξει οσα μπορει, ειναι αλλη.Για καποιο λογο τρωει bullying
Ποια είναι 19?Εγώ αν δω αγένεια, αντιεπαγγελματισμό , κουτοπονηριά ή οτιδήποτε παρόμοιο, απλά δεν ασχολούμαι και πάω σε άλλη κοπέλα . Το να κάτσω να της την πω , να την κράξω , να την πω χοντρή κλπ, δεν νομίζω οτι θα μου προσφέρει κάτι, πλην απο χάσιμο χρόνου.
Εγώ αυτό που σχολιάζω κυρίως είναι να μην εξαντλούμε την αυστηρότητα μας, ξεχνώντας οτι το κορίτσι τώρα ξεκίνησε και ειναι σε μια ηλικία που σίγουρα θα κάνει λάθη, (σαν αυτο με τις κόρες που και εγώ το σχολίασα τότε) ειδικά αν δεν έχει απο πίσω άλλον/αλλους οπως έχουν οι περισσότερες ανεξάρτητες . Ποιος δεν έκανε λάθη ή δεν ήταν πολύ παρορμητικός στα 19 του;
Τέλος πάντων θα κριθεί η κοπέλα , οπως κρίνονται ολες. Μακάρι όσοι την επιλέξουν να περάσουν καλά, αυτό ειναι το σημαντικό. Να τιμάει και να σέβεται τα χρήματα που θέλει , τα οποία μό
Εγώ νομιζα είναι 40Ποια είναι 19?