Επίσκεψη χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα μπουρδέλα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν και στούντιο στη Θράκη γιατί απο Ξάνθη και Κομοτηνή μάυρα τα γραμμένα μας. Φυσικά στην Καβάλα η λέξη μπουρδέλο δεν υφίσταται. Λοιπόν στο 23 ήταν η μελαχρινή και όχι η ξανθιά με διάφορα προγράμματα που ξεκινούν απο 40 και φτάνουν μέχρι και 200 ευρώ. Για την κοπέλα έγραψαν άλλοι συναγωνιστές τα καλύτερα οπότε δε νομίζω πως χρειάζεται να κάνω κριτική. Έχει ανοίξει και το δεύτερο μέτα το αεροδρόμιο όπου εκεί είναι μια Σλοβάκα με ένα τατουάζ στην κοιλίτσα και το πρόγραμμα ξεκινά απο 30 και φτάνει μέχρι 100 . Η κοπέλα είναι όντως κρύα στο δωμάτιο είναι κοντούλα και ζουμερή. Απλά αφήνει να πιάνεις ελεύθερα. Πάντως σαν εγκαταστάσεις και τα δύο μαγαζιά είναι τα καλύτερα στην ανατολική μακεδονία και Θράκη και μάλιστα στο δεύτερο ετοιμάζεται και πρόγραμμα με σάουνα μαζί με την κοπέλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξανδρούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pyrinikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Ανεβαίνοντας για Εβρο σταμάτησα στο στουντιο23. Ηταν νωρις το μεσημέρι περίπου 1 η ώρα και δεν είχε φώτα. Μπηκα στο προαύλιο και είδα αυτοκίνητα. Ωραία είπα εχει πελάτες, αρα δουλεύει. Μπήκα και δεν ήταν κανείς. Λέω θα είναι στα δωμάτια. Τελικά μόνο ένας ήταν. Ηρθε η Γαβριέλα με ανανεωμένο τατουαζ, ενα μεγάλο σε ολο το στέρνο και με το χαριτωμένο-πονηρό χαμογελάκι της. Αφου παζάρια δεν παίζουν με την τσατσα, αν και έκανα ένσταση ότι για κώλο δίνουμε μέχρι και 50-60 € σε άλλες πόλεις και τα 90-100 που ζητάνε είναι πολλά, εδωσα το ελάχιστο (40€) και μπήκα. Δεν πειράζει, σεξ είναι κι αυτό μου ειπε η τσατσα!!!.
Για μένα η κοπέλα είναι η ομορφότερη/γλυκύτατη της Αν. Μακεδονίας και θράκης και οι υπηρεσίες της είναι αρκετά καλές. Η απογοήτευση ήταν στο σάιτ του μαγαζιού που το είδα να το διαφημίζουν στις νεες κάρτες του μαγαζιού. Μπήκα το βράδυ να το δω και δεν γράφουν πρόγραμμα και οι φωτογραφίες είναι αίσχος. Να φανταστεί κανείς ότι η εταιρεία που το έκανε έχει "ειδικότητα" στη φωτογραφία... όσο και άσχημα να τραβήχτηκαν οι φωτο ρε παιδιά κάντε τις ένα auto adjust και βγάλτε τις μετά στον αέρα. Οποιος θέλει να το δει είναι στυδιο23.γρ με λατινικούς χαρακτήρες εννοείται.
Για μένα η κοπέλα είναι η ομορφότερη/γλυκύτατη της Αν. Μακεδονίας και θράκης και οι υπηρεσίες της είναι αρκετά καλές. Η απογοήτευση ήταν στο σάιτ του μαγαζιού που το είδα να το διαφημίζουν στις νεες κάρτες του μαγαζιού. Μπήκα το βράδυ να το δω και δεν γράφουν πρόγραμμα και οι φωτογραφίες είναι αίσχος. Να φανταστεί κανείς ότι η εταιρεία που το έκανε έχει "ειδικότητα" στη φωτογραφία... όσο και άσχημα να τραβήχτηκαν οι φωτο ρε παιδιά κάντε τις ένα auto adjust και βγάλτε τις μετά στον αέρα. Οποιος θέλει να το δει είναι στυδιο23.γρ με λατινικούς χαρακτήρες εννοείται.
πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ως παρασκευή θα είναι η audrey εκεί μονο.
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: ποσο της βιασύνης είναι η κοπέλα? αν πάω είμαι σίγουρος ότι θα χύσω πολύ γρήγορα. θα σηκωθεί να φύγει αμέσως η γενικά κάθεται στο χαλαρό?
επίσης έιναι ζεστη μαζί σου η απλά κοιτάζει να χύσις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να εξαφανιστεί?
εκτος από studio23 παίζει κάτι άλλο στην περιοχή? αυτό το eros house νικόλ μετά από τηλέφωνο που έκανα μου φάνηκε παράξενο...
διδυμότειχο έχει τίποτα καλο?
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: ποσο της βιασύνης είναι η κοπέλα? αν πάω είμαι σίγουρος ότι θα χύσω πολύ γρήγορα. θα σηκωθεί να φύγει αμέσως η γενικά κάθεται στο χαλαρό?
επίσης έιναι ζεστη μαζί σου η απλά κοιτάζει να χύσις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να εξαφανιστεί?
εκτος από studio23 παίζει κάτι άλλο στην περιοχή? αυτό το eros house νικόλ μετά από τηλέφωνο που έκανα μου φάνηκε παράξενο...
διδυμότειχο έχει τίποτα καλο?
πέρασα τελικά από τω studio23...κανεις δεν ήταν...είδα την audrey...ωραία κοπέλα αλλα...
ρε παιδιά....ισα ισα που βγήκε και μπηκε....πολύ βιαστική...με ξενέρωσε γιατί φαντάζομαι ότι έτσι θα κάνει και στο δωμάτιο...
μετά ρώτησα την τσατσά ποσο κάθεται μέσα στο δωμάτιο. 10min μου λέει max...και όλα αυτά για 40euro...να πω ότι είχε και κίνηση...κανεις δεν ήταν...τόσα λεφτά για 10λεπτα δεν τα δίνω...και έτσι απλά έφυγα..
η συμπεριφορά τους και μονο με ξενέρωσε.καλά δεν έχουν ιδέα από αντρική ψυχολογία?
ρε παιδιά....ισα ισα που βγήκε και μπηκε....πολύ βιαστική...με ξενέρωσε γιατί φαντάζομαι ότι έτσι θα κάνει και στο δωμάτιο...
μετά ρώτησα την τσατσά ποσο κάθεται μέσα στο δωμάτιο. 10min μου λέει max...και όλα αυτά για 40euro...να πω ότι είχε και κίνηση...κανεις δεν ήταν...τόσα λεφτά για 10λεπτα δεν τα δίνω...και έτσι απλά έφυγα..
η συμπεριφορά τους και μονο με ξενέρωσε.καλά δεν έχουν ιδέα από αντρική ψυχολογία?
DM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2011
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 216
ρε παιδια.... που ακριβως βροσκεταο το 23?
βοηθηστε παρακαλω!!!
Βγαινοντας απο Αλεξ/πολη για αεροδρομιο, λιγο πριν το χωριο Απαλος στριβεις αριστερα στο δρομο που βγαζει στην εγνατια οδο. Λιγο πριν φτασεις στον κομβο της εγνατιας στο δεξι σου χερι ειναι το χωριο Αμφιτριτη. εκει ειναι το 23. φαινεται και απο το δρομο, το βραδυ ειναι γεματο κοκκινα φωτα...
Το 23 είναι πολύ καλό ως μαγαζί, πολύ καλή εξυπηρέτηση και καθαριότητα. Απλά είναι οι ίδιες κοπέλες εδώ και πολύ καιρό.
Αυτό το "Eroς House Νικολ", λέει τίποτα ρε μάγκες? Πόσες κοπέλες δουλεύουν κατά εκεί? Βασικά, κατα που είναι? Λειτουργεί ή έχει κλείσει?
Μπράβο στην Αλεξ/πολη πάντως..
Αυτό το "Eroς House Νικολ", λέει τίποτα ρε μάγκες? Πόσες κοπέλες δουλεύουν κατά εκεί? Βασικά, κατα που είναι? Λειτουργεί ή έχει κλείσει?
Μπράβο στην Αλεξ/πολη πάντως..
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, με 1η στάση στο #23. Πήρα τηλέφωνο και μου είπε η τσατσά ότι είναι μια καινούργια ονόματι Τζένη.
Πέρασα λοιπόν και είδα μια κοπέλα αδύνατη με αδιάφορη ομορφιά αλλά ωραίο περπάτημα. Δεν μου γέμισε το μάτι αλλά σκεφτόμενος ότι το μαγαζί φέρνει ότι καλύτερο ...μπήκα.
Η κοπέλα μπήκε και την είδα καλύτερα και γυμνή. Είναι περίπου 1.65, από φάτσα δε λέει, αλλα μοντελίσιο κορμί (αδύνατη) με ωραίο πεταχτό κώλο. Δεν μιλά Ελληνικά και η συνεννόηση ήταν δύσκολη, άσε που δεν καταλάβαινα τι ελεγε γιατί όταν μιλούσε σφύριζε και ηταν σαν να είχε στραγάλι στο στόμα! (απο σφυρίχτρα διαιτητή το βρήκε; ) . Η απογοήτευση ήταν όταν είδα τα βυζιά της ... 0 (μηδεν), ούτε καν 1 ή 2αράκι, πλάκα τελείως!!!
Ευτυχώς η πίπα της ήταν σχετικά καλή , βαθιά και υγρή και με έφτιαξε και το στήσιμο στα 4 πολύ καυλερό και το κωλάκι της όπως το κουνουσε ήταν φαρμάκι και .... έγινε η κατάθεση σε αυτή τη στάση.
Η κοπέλα ήταν φιλότιμη αλλά δεν εκπληρώνει τα κριτήρια μου (σε εμφάνιση και πιασίματα), οπότε μάλλον δεν θα την ξαναδώ.
40 ευρώ ήταν πολλά για το απλό μαζί της. Αν το συγκρίνω δε, με την επόμενη στάση μου στο στούντιο μετά το αεροδρόμιο ... κλαίω!
Μετά από ενα καλό διάλειμμα για καφέ πήγα στο στούντιο Ερως Νικόλ και για να μην τα ξαναγράφω... διαβάστε την κριτική μου παρακάτω.
www.bourdela.com/stountio/alexandroupoli/eros-house-nikol/#jr_review_28958]http://www.bourdela.com/stountio/alexandroupoli/eros-house-nikol/#jr_review_28958[/url]
Πέρασα λοιπόν και είδα μια κοπέλα αδύνατη με αδιάφορη ομορφιά αλλά ωραίο περπάτημα. Δεν μου γέμισε το μάτι αλλά σκεφτόμενος ότι το μαγαζί φέρνει ότι καλύτερο ...μπήκα.
Η κοπέλα μπήκε και την είδα καλύτερα και γυμνή. Είναι περίπου 1.65, από φάτσα δε λέει, αλλα μοντελίσιο κορμί (αδύνατη) με ωραίο πεταχτό κώλο. Δεν μιλά Ελληνικά και η συνεννόηση ήταν δύσκολη, άσε που δεν καταλάβαινα τι ελεγε γιατί όταν μιλούσε σφύριζε και ηταν σαν να είχε στραγάλι στο στόμα! (απο σφυρίχτρα διαιτητή το βρήκε; ) . Η απογοήτευση ήταν όταν είδα τα βυζιά της ... 0 (μηδεν), ούτε καν 1 ή 2αράκι, πλάκα τελείως!!!
Ευτυχώς η πίπα της ήταν σχετικά καλή , βαθιά και υγρή και με έφτιαξε και το στήσιμο στα 4 πολύ καυλερό και το κωλάκι της όπως το κουνουσε ήταν φαρμάκι και .... έγινε η κατάθεση σε αυτή τη στάση.
Η κοπέλα ήταν φιλότιμη αλλά δεν εκπληρώνει τα κριτήρια μου (σε εμφάνιση και πιασίματα), οπότε μάλλον δεν θα την ξαναδώ.
40 ευρώ ήταν πολλά για το απλό μαζί της. Αν το συγκρίνω δε, με την επόμενη στάση μου στο στούντιο μετά το αεροδρόμιο ... κλαίω!
Μετά από ενα καλό διάλειμμα για καφέ πήγα στο στούντιο Ερως Νικόλ και για να μην τα ξαναγράφω... διαβάστε την κριτική μου παρακάτω.
www.bourdela.com/stountio/alexandroupoli/eros-house-nikol/#jr_review_28958]http://www.bourdela.com/stountio/alexandroupoli/eros-house-nikol/#jr_review_28958[/url]
armenistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια νεα ενημερωση παληκαρια για το 23; αλλαξε τιποτα;
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι...εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος....Όλα αυτά τα στούντιο και τα πεντακάθαρα υπερσύγχρονα δωμάτια δε μου λένε τίποτα.Γουστάρω παρακμή όπως παλιά....Και έρχομαι και ρωτάω λοιπόν:Τα παλιά μπουρδέλα της Αλεξανδρούπολης υπάρχουν σήμερα?Μιλάω για τα παρακμιακά με τις χοντρές εκεί στην αρχή της μεγάλης ευθείας για Άβαντα.
SantaClausGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι...εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος....Όλα αυτά τα στούντιο και τα πεντακάθαρα υπερσύγχρονα δωμάτια δε μου λένε τίποτα.Γουστάρω παρακμή όπως παλιά....Και έρχομαι και ρωτάω λοιπόν:Τα παλιά μπουρδέλα της Αλεξανδρούπολης υπάρχουν σήμερα?Μιλάω για τα παρακμιακά με τις χοντρές εκεί στην αρχή της μεγάλης ευθείας για Άβαντα.
Ναι, υπάρχει ακόμα. Στα στενά της Άβαντος!
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Σχετικα με το Studio 23 δειτε στο θρεντ
και εδω στην ιστοσελιδα του Studio 23
και εδω στην ιστοσελιδα του Studio 23
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να περάσω απο Αλεξ/πολη, να δω τι γίνεται αφότου έμαθα ότι η Αντρεϋ μετοίκισε στην Θεσσαλονίκη. Πήρα λοιπόν τηλ στη τσα2 να ρωτήσω ποια κοπέλα ειναι και μου ειπε τη γνωστή Ντανιέλα, την όμορφη μικρή με τα κοντά ξανθά μαλιά (την έχει φωτό και το σάιτ του μαγαζιού). Ρώτησα ποιά άλλη έχει μου λέει καμειά μόνο αυτή δουλευει. Ρωτάω για την Αντρέϋ και μου λέει "ε, αυτή έφυγε στην πατρίδα της!". (Γιατί άραγε δεν είπε ότι έσπασε η δουλειά και δεν είχε χώρο για δύο;).
Με την εικόνα στο μυαλό μου των κοριτσίων του στούντιο eros λίγο πετά το αεροδρόμιο είπα θα πάω να δοκιμάσω τη Σοφία κι ας δεν είχε καλές κριτικές, έτσι μόνο για τη παρουσία της. Αν μου κολλούσε θα έμπαινα αλλιώς... σειρά είχε η Κομοτηνή (διαβάστε στο αντίστοιχο θρεντ).
Στο Ερος είδα την Αννα τη Ρουμάνα ετών 20 και κάτι, ξανθούλα με καλό κορμάκι αδύνατη οχι κοκαλιάρα με ωραίο δυαράκι βυζάκι και ρώγα κάγκελο. Υποσχέσεις μου έδωσε και η ιδια και η τσατσα και δεν σταμάτησε να κουνιέται και να κάνει προκλητικές στάσεις και χειρονομίες. Αφού είπα οι υποσχέσεις έξω πρέπει να γίνουν πράξη μέσα... μπήκα με 30.
Ακόμα με την τσατσά μιλήσαμε για το άλλο σάιτ που δεν ενημερώνει τη σελίδα τους ενώ στείλανε την αλλαγή των κοριτσιών και ότι φύγανε Σοφία και Κέρμεν.
Πολύ κεφάτη η Αννα, διάθεση καβλιάρικη και προκαταρτικά όμορφα και πίπα της βγαλμένη απο τσόντα. Τι φτυσίματα, τι κάρφωμα το βλέμα, τι πουτσοσκάμπιλα στη γλώσσα και στα μάγουλα τι γλύψιμο ήταν αυτό! Βοηθούσε και ο καθρέφτης απέναντι να απολαμβάνω την πίσω θέα της και βρέθηκα στα ουράνια. Ανέβηκε cowgirl και μπρός και πίσω και τα είδα όλα αφού με μαμούσε δεν την μαμούσα, τι κουνηματα ήταν αυτά! Και ιεραποστολικό και πισωκολλητό άντεξε στο σφυροκόπημα και όχι μόνο αλλά η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή. Πολλά καβλόλογα (κάποια υπερβολικά που τα έμαθε στην προηγούμενη θητεία της στην Κρήτη), πολλά χάδια και γλειψίματα και βογκητά. Αφού κουράστηκα έβλεπε ότι θα τραβούσε πολύ το σχοινί, με τελείωσε με πίπα και τι πίπα ... απο τα πιο καβλιάρικα γαμήσια που έχω κάνει τελευταία.
Από τα αρνητικά ή αυτά που ίσως δεν αρέσουν κάποιους είναι το οτι δεν κάνει για βυζολάγνους, δεν δέχεται δάκτυλιασμα αλλά μόνο χάδια-τριψιματα, και αποφεύγει να φιλάει στόμα-γλώσσα.
Recommended από μένα, θα γίνει το στάνταρ μου στον Εβρο
Με την εικόνα στο μυαλό μου των κοριτσίων του στούντιο eros λίγο πετά το αεροδρόμιο είπα θα πάω να δοκιμάσω τη Σοφία κι ας δεν είχε καλές κριτικές, έτσι μόνο για τη παρουσία της. Αν μου κολλούσε θα έμπαινα αλλιώς... σειρά είχε η Κομοτηνή (διαβάστε στο αντίστοιχο θρεντ).
Στο Ερος είδα την Αννα τη Ρουμάνα ετών 20 και κάτι, ξανθούλα με καλό κορμάκι αδύνατη οχι κοκαλιάρα με ωραίο δυαράκι βυζάκι και ρώγα κάγκελο. Υποσχέσεις μου έδωσε και η ιδια και η τσατσα και δεν σταμάτησε να κουνιέται και να κάνει προκλητικές στάσεις και χειρονομίες. Αφού είπα οι υποσχέσεις έξω πρέπει να γίνουν πράξη μέσα... μπήκα με 30.
Ακόμα με την τσατσά μιλήσαμε για το άλλο σάιτ που δεν ενημερώνει τη σελίδα τους ενώ στείλανε την αλλαγή των κοριτσιών και ότι φύγανε Σοφία και Κέρμεν.
Πολύ κεφάτη η Αννα, διάθεση καβλιάρικη και προκαταρτικά όμορφα και πίπα της βγαλμένη απο τσόντα. Τι φτυσίματα, τι κάρφωμα το βλέμα, τι πουτσοσκάμπιλα στη γλώσσα και στα μάγουλα τι γλύψιμο ήταν αυτό! Βοηθούσε και ο καθρέφτης απέναντι να απολαμβάνω την πίσω θέα της και βρέθηκα στα ουράνια. Ανέβηκε cowgirl και μπρός και πίσω και τα είδα όλα αφού με μαμούσε δεν την μαμούσα, τι κουνηματα ήταν αυτά! Και ιεραποστολικό και πισωκολλητό άντεξε στο σφυροκόπημα και όχι μόνο αλλά η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή. Πολλά καβλόλογα (κάποια υπερβολικά που τα έμαθε στην προηγούμενη θητεία της στην Κρήτη), πολλά χάδια και γλειψίματα και βογκητά. Αφού κουράστηκα έβλεπε ότι θα τραβούσε πολύ το σχοινί, με τελείωσε με πίπα και τι πίπα ... απο τα πιο καβλιάρικα γαμήσια που έχω κάνει τελευταία.
Από τα αρνητικά ή αυτά που ίσως δεν αρέσουν κάποιους είναι το οτι δεν κάνει για βυζολάγνους, δεν δέχεται δάκτυλιασμα αλλά μόνο χάδια-τριψιματα, και αποφεύγει να φιλάει στόμα-γλώσσα.
Recommended από μένα, θα γίνει το στάνταρ μου στον Εβρο
kostas_x
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ....
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Περιμενουμε πληρες πληροφοριες apos74ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ....
Το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο τον Νοεμβριο ( ετσι μου ειπε) το τεμαχιο ειναι δυνατο στο κορμι, μετριο στο προσωπο και το σημαντικοτερο ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΟΥΛΑ .Στα του αγωνα παιζει Champions League αυτο τα λεει ΟΛΑ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 928
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K