Εν μέσω της κρίσης έσπασα το εμπάργκο μου και επισκέφτηκα τα 2 στούντιο της πόλης. Αφου τελείωσαν οι δουλειές και οι αγγαρείες μου κατά τις 7.30-8.00 πήγα στο #23. Εκεί είχε έναν τύπο στην ειδική πολυθρόνα μασαζ που έχουν και τα αεροδρόμια!!! να περιμένει έναν φίλο που απασχολούσε την Ρωσσίδα, Ελένη. Η τσατσα, πάντα φιλική, μου έδειξε την κοπέλα και μου είπε είναι πολύ καλή.... πράγματι ήταν πολύ όμορφη, ξανθιά με καλούτσικο σωματάκι, μέτρια στο ύψος, ξανθιά, κλασσικό γλυκό ρωσσιδάκι. Παρατήρησα στο σώμα μια νωθρότητα και στο βάδισμα το ίδιο, παρατήρησα το ύφος και ήταν αγέλαστη και μου φάνηκε κρύα. Ο άλλος πελάτης μπήκε μέσα και εγώ βγαίνω έξω και παίρνω τηλέφωνο στο άλλο στούντιο να μάθω τι έχει και μου λενε Ρουμάνα, Χριστίνα, νέο αίμα. Ξαναμπαίνω να δω τον συναγωνιστή που έβγαινε να ρωτήσω και μου λέει, καλή αλλά κρύα... κάνει γούστα του λέω, συμμετέχει;... δε γαμεις μου λέει τη βάζεις κάτω και της λες τι να κάνει... Για 40 ευρώ το απλό!!! αμα ειναι να δίνουμε και οδηγίες αχαχουχα.
Την έκανα για το στουντιο Νικολ, έχοντας στο μυαλό μου την όμορφη ομολογουμένως φατσούλα της και με την προυπόθεση ότι αν δεν βγει καλή η Ρουμάνα στο αλλο να επιστρέψω. Στο αλλο μόλις έφτασα είδα στο παρκινγκ αυτοκινητο με Ρουμάνικες πινακίδες και ενα ζευγάρι να μιλάει μπροστά από την πίσω πόρτα υπηρεσίας. Ο αντρας φαινόταν ελάχιστα αλλά η γκόμενα ήταν σωματάρα και μελαχρινή. Με χτυπούσε ο ηλιος στα μάτια και δεν έβλεπα καλά και νόμισα ότι ήταν της "δουλειάς". Το λέω αυτό γιατί μπαίνοντας άλλη κοπέλα μου παρουσιάστηκε... ήταν η Χριστίνα, Ρουμάνα από Κωστάντσα, που δεν μιλαει καθόλου Ελληνικά και σχεδόν καθόλου Αγγλικά εκτός από γκουντ, γιες, νο και τέτοια. Κορμάρα όμορφη και σφικτή, βυζί απογοήτευση σαν μικρό πουγκί κρεμασμένο αλλά ρώγα γαμάτη σαν σταφυλιού, καστανόξανθη και φάτσα μιλφ. Δεν ρώτησα ηλικία γιατί η συνεννόηση ήταν δύσκολη αλλά στη γλώσσα του σώματος ήταν άκρως λαλίστατη!!! Φοβερά προκαταρτικά, μου γύρισε την πλάτη στα όρθια και μου έκανε κάτι κωλοτριψίματα, κάτι τσαλίμια με εσώρουχα και άνευ, που μου έγινε κάγκελο παρά την κουραστική και απογοητευτική εβδομάδα που είχα. Η πίπα της ... αριστούργημα... εγώ καθιστός στο κρεβατι και αυτή στα γόνατα να παίζει κλαρινέτο σε σολ δίεση! Βλέματα και κάποιες φωνές ήταν καβλωτικές αλλά και το ύφος της αμα της χαμογελάσεις γίνεται πολύ καβλιάρικο. Στη σταση απο πάνω μου έκανε ολες τις παραλλαγές του καου γκερλ εκτός από την ανάποδη και σε πισωκολλητό επίσης όλες ακόμα και αυτή με τα κλειστά πόδια και τελείως ξαπλωμένη μπρουμητα. Σ' αυτή τη στάση τελείωσα με 8-10 δυνατες κραυγές όσα και τα ξεφορτώματα που είχα!
Αν δεν σας χαλάει το άσχημο για μένα βυζί, η κοπέλα αξίζει τα λεφτά της.
Παρατηρήσεις- σχόλια
- Η τσατσα στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι σε δύο μέρες θα έχει και μια άλλη κοπέλα που θα εμφανίζονται εναλλάξ με τη Χριστίνα... υποπτεύομαι ότι η άλλη ήταν αυτή που είδα από έξω όταν πάρκαρα.
- κάποιες φορές η Χριστίνα φώναζε δυνατά "γκουντ ε?" και "Ρουμάνια, φρές ε?" και γώ μεσα στη κάβλα απαντούσα αλλά όταν εφευγα θυμήθηκα ότι το εν λόγω μαγαζί έχει κάμερες για να παρακολουθεί τις κοπέλες οπότε μάλλον το όλο σκηνικό ήταν για τα μάτια του αφεντικού! (τυχερός ήμουν λοιπον)
- Οταν έφευγα ήταν ένας τύπος που περίμενε με περίεργη φυσιογνωμία και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Το κατάλαβα έξω στο πάρκινκ που είδα το αυτοκίνητό του που ειχε πινακίδες Τουρκίας.... ε ρε με τη κρίση φέρνουμε και τουριστικό συνάλλαγμα!!!