Νέα

Αλεξανδρούπολη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pyrinikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Φτου ξελεφτερία
Επί τέλους έγινε η ηρωική έξοδος, μετά από αρκετές βδομάδες με βάσανα υγείας και επαγγελματικά.  Ο δρόμος προς τον Έβρο με οδήγησε στο ‘23’.  Πέρασα στη αρχή το μεσημέρι αλλά δεν είδα φως και δεν μπήκα!  Συνέχισα τις δουλειές μου (με εντάσεις και αρκετούς καφέδες) και το απόγευμα έπρεπε να πάρω την απόφαση: τέλος ημέρας με φαί και ουζάκι ή με «23»;  Βάζω πλώρη για κόμβο αεροδρομίου και από το κινητό πήρα τηλέφωνο και πληροφορήθηκα από την εξυπηρετική τσα(2) για το προαναφερθέν (σε αυτό το θρεντ) κορίτσι, την Ολντρεϋ.  Προσθέτοντας ότι μετά τις 8 θα είναι η Κύρα.  Άντε πάλι κι άλλο δίλημμα. Να περιμένω ή να δοκιμάσω την «μικρή Ουγγαρέζα»;
Τελικά η μεγάλη αποχή και το τάιμινγκ με οδήγησε στο πολύ όμορφο και καθαρό μαγαζί 23.  Το σαλόνι άνετο και ο μεγάλος καναπές έχει φάτσα ένα υπερυψωμένο σα μπαλκονάκι που χρησιμοποιείται ως πασαρέλα!  Πολύ έξυπνο το βρήκα και δεν το έχω δει πουθενά αλλού!  Το δωμάτιο καθαρό με όλα τα κομφόρ υγιεινής, καλό φωτισμό και μεγάλο καθρέφτη στα πλάγια του κρεβατιού! (η αποθέωση των «οπτικών τύπων»).
Η κοπέλα ψηλή (υπολόγισα γύρω στο 1,75-1,80) με ένα πολύ ωραίο σετάκι εσωρούχων, ξανθιά, όμορφη και χαμογελαστή, πολύ καλό σώμα και δέρμα, δυαράκι στήθος φυσικό και με πολύ μεγάλη ανταπόκριση.  Κατά τη γνώμη μου άνετα έμπαινε στην εκπομπή “Το Next Top Model”.
Στο δια ταύτα λοιπόν, η κοπέλα είχε τόσο αργές, αισθησιακές κινήσεις και στησίματα που με έστειλε πριν της ώρας μου που λένε.  Από το ύψος της και τη μοντελίσια εμφάνισή της δεν το περίμενα αυτό.  Καλά προκαταρτικά και στοματικά, συμμετέχει λίγο με φωνούλες και η επικοινωνία μαζί της γίνεται στα αγγλικά πολύ καλά.
Εναλλάσσεται στις βάρδιες (πρωινή-βραδινή) με την άλλη κοπέλα κάθε βδομάδα και θα είναι στο μαγαζί για αρκετό καιρό, με κάποιες εβδομάδες ενδιάμεσα που θα λείπει.
Η τσα(2) με ενημέρωσε ότι είναι ανοιχτά από τις 12μμ κάτι που είδα γραμμένο και στην πόρτα φεύγοντας. Ακόμη μου είπε ότι έχει και προγράμματα που αρχίζουν από 40 και φτάνουν τα 200!!! που τα έχει όλα μέσα, με διάρκεια μιας ώρας.
Την επόμενη φορά που θα λέει το επαγγελματικό πρόγραμμα Έβρο, θα ξαναπεράσω.

Καλό βόλι!
 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
13
Πόντοι
1
Αυταρχικο κανει καμμια απο τις κοπελες???
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟ 23 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 100 ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ;
 

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Μηνύματα
340
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια,
τεταρτη θα βρισκομαισ την περιοχη και λεω να δοκιμασω το φημισμενο πλεον 23? απο οσα διαβασα φαινεται καλο..
υπαρχει ενημερωση ποια δουλευει πρωι-βραδυ? τι να προτιμησω, αν το κοστος παραμενει 100 με πισω πορτα?
ευχαριστω για την οποια βοηθεια
 

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Μηνύματα
51
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ CLUB 23 ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...
 

giorgossaimali1988

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2009
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ P.M....
 

piragmenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά.
Σκέπτομαι να πάω στο eros house νικολ και πήρα τηλ. Να δω τι παίζει. Η τσατσά μου είπε πως έχει μία Ρουμάνα. Ωραίο κορίτσι λέει και τα λοιπά και τα λοιπά. Το απλό είπε 30 και πάει λεεί μέχρι 180 το τζακούζι για μία ώρα. Πολλά τα λεφτά δεν λέω αλλά άμα αξίζει...
Μέτα την ρώτησα άμα η κοπέλα είναι αδύνατη και μου είπε πως πολύ αδύνατη δεν είναι και πως έχει τα κρατήματα της.
Εγώ έχω κώλυμα με τις αδύνατες όμως και τώρα το σκέπτομαι.
Υπάρχει κανένας που έχει δει αυτή τη Ρουμάνα για να μας πει πάνω κάτω πως είναι γιατί εγώ μάλλον την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Κομοτηνή και άμα δεν αξίζει να μην τραβιέμαι τζάμπα.
 

TH_AX

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν 10 περίπου μέρες στο 23. Ο χώρος είναι εκπληκτικός (σιγά-σιγά η περιοχή αναβαθμίζεται!!), η τσατσά πολύ ευγενική και κατατοπιστικότατη. Είπε οτι σε λίγες μέρες θα είχε άφιξη απο καινούρια τσεχάκια.
Βάρδια είχε η Ολντρεϊ και η περιγραφή των παραπάνω συναγωνιστών αρκετά ακριβής. Πολύ δεκτική σε όλα και χωρίς βιασύνες (άλλωστε οι πελάτες δε κάνουν και ουρά).
Σίγουρα θα ξαναπεράσω όταν βρεθώ στη περιοχή και πάλι.
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
κανένα τηλέφωνο παίζει ρε παιδιά από αυτό το μαγαζί; μην φάμε  τζάμπα χλμ .
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
κανένα τηλέφωνο παίζει ρε παιδιά από αυτό το μαγαζί; μην φάμε  τζάμπα χλμ .

Για κάποιους είμαι ρόϊτερ για τους υπόλοιπους....
Ρωτώντας πας στην Πόλη ... και όποιος ψάχνει βρίσκει...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=53.msg2509400#msg2509400]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=53.msg2509400#msg2509400[/url]

Ραντεβού με τον Τζορνταν!(#23) για μπασκετ δωματίου με πολλά καρφώματα!
 
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
302
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Παληκάρια έχω ερώτηση:Τα παρακμιακά μπουρδελάκια στην αρχή του δρόμου για Άβαντα υπάρχουν σήμερα?Ρωτάω ως παλιός κάτοικος της Αλεξπολης (προ 15ετίας) αλλά και ως φαν της παρακμής....Τα καινούρια,μοντέρνα,γυαλιστερά στουντιόμορφα μαγαζιά με ξενερώνουν....Θυμάμαι παλιότερα που μέχρι και το φαγητό που μαγείρευαν μπορεί να μύριζε σε μπουρδέλο επαρχιακής πόλης...Τι ωραία!
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
πήγα στο στούντιο 23 είχε μια ξανθιά κοπελίτσα με κοντά μαλάκια 19 ετών  από την ουγγαρια Καρολίνα μου φαίνεται.Ενα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει μέχρι τώρα σε μπουρδέλα ..η πίπα της δε άριστη !! Αν είχα χρήματα θα ξαναπιγενα !Αστέρι το μωρό! :pipa2: :knockinb:
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Όπως έγραψα στα της Κομοτηνής περίμενα το τέλος της εβδομάδας που θα επέστρεφα από Έβρο για να  :knockinb: στο #23.
Είπαμε Κομοτηνή σε ύφεση.
Στο 23 λαχταρούσα την Οντρεϋ αλλά εμφανίστηκε η Γαβριέλα από Ουγγαρία μια μικρή ξανθούλα. Μου είπε 18+ ετών ότι είναι αλλά από το σώμα της κατάλαβα ότι μαλλον είναι 20-22 γιατί το είδα ελαφρώς ταλαιπωρημένο για 18 χρονών. Όχι ότι είχε τίποτα άσχημο, αλλά περίμενα πιο στητό βυζί και κώλο.
Απο πρόσωπο σκίζει η κοπέλα, είναι σκέτη γλύκα με γαλανά μάτια και ένα διαμαντάκι-πιρσινγκ λίγο πάνω από τα χείλη, χαριτωμένη και baby face, αφράτη και μυρωδάτη.
Οπως είπε και ο Μπακλ/γλου η πίπα της λέει και σε κοιτάει στα μάτια με κάβλα μόνο που κάθεται έτσι ώστε να μην πιάνεις  :(
2-3 παραλλαγές cowgirl και άλλες τόσες από πίσω που δοκίμασα ήταν αρκετά καλή με προσπάθεια για συμμετοχή σε αρκετές φάσεις.
Βαθμολογικά είναι λίγο πιο κάτω απο την Όντρεϋ αλλά με λαμπρό μέλλον! αλλά μια ολόκληρη κατηγορία πιο πάνω απο της Κομοτηνής και Ξάνθης.
Η Τσα(2) μου είπε ότι ένα διάστημα θα είναι μόνη της η Γαβριέλα γιατί θα λείψει η Οντρεϋ και ρώτησα γιατί δεν φέρνουν αντικαταστάτρια ή καμιά καινούργια, μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρείς καλές κοπέλες αυτού του επιπέδου.!!
Το μαγαζί είναι ολοκαίνουργιο και πεντακάθαρο, ακόμα και στη Σαλονίκη 2-3 έχει στο επίπεδό του, και οι 2 κοπέλες πολύ καλές, έτσι θα είναι το στάνταρ κλείσιμο της εβδομάδας όταν διέρχομαι απο Αλεξ/πολη.

καλό βόλι
 

federico_80

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Μηνύματα
5
Like
4
Πόντοι
0
παιδια οταν ειχε ανοιξει το 23 ειχε μια ξανθια κολαση!!!!! KYRA BANKS ξερει κανεις τι γινετε με αυτη τωρα?????
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
έχει ανοίξει και το άλλο πού είναι περίπου 4 χιλιόμετρα μετά το αεροδρόμιο δεξιά περνάτε ένα βενζινάδικο της BP  και μετά είναι αυτό. Αλλά παιδιά δεν αξίζει τον κόπο εννο είναι μουναρα.... στο κρεβάτι είναι μάπα το καρπουζι πολύ κρύα κοπέλα ,,έτσι μου είπε ένα φιλαράκι πού μπήκε μέσα το μόνο καλό ότι ξεκινάει από 30 ευρώ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom