Alexandra6
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2018
- Like
- 0
Εγω δεν δουλευω κανεναν μονο τη δουλεια μου κανω !!!
Ακριβώς την δουλεία σου κανεις...Εγω δεν δουλευω κανεναν μονο τη δουλεια μου κανω !!!
καλα σωπα μην κλαιςΕγω δεν δουλευω κανεναν μονο τη δουλεια μου κανω !!!
Και πως θα ξέρει κάποιος αν την ίδια ώρα που σου κλείνει ραντεβού δεν θα σου κλείσει και το γραφείο? Καλύτερα ξεκαθάρισε πρώτα με ποιόν από τους δύο τρόπους θα δουλεύεις...Στο μηνυμα πιστευω οτι ειμουν πολυ ξεκαθαρη οτι δουλευω και ανεξαρτητη και σε γραφειο και ολλα τα μηνυματα εγω τα γραφω δεν εχει δουλεια το γραφειο με το προφιλ μου !!
το ειπα φιλαρακι εμας δουλευη και κανει δημοσιες σχεσεις για το γραφειο ;)Και πως θα ξέρει κάποιος αν την ίδια ώρα που σου κλείνει ραντεβού δεν θα σου κλείσει και το γραφείο? Καλύτερα ξεκαθάρισε πρώτα με ποιόν από τους δύο τρόπους θα δουλεύεις...
Καλημερα!!Δεν θελω να ενοχλησω κανεναν και ουτε να σας πω βλακιες το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι σοβαρη στη δουλεια που κανω το οτι εκεινη τη φορα που ειχε τυχει να μην μπορω να φτασω στο ραντεβου και χιλια συγνωμη γι'αυτο δεν το εκανα επιτιδες απλα εγω δουλευω και ανεξαρτητη και με γραφειο και δεν εχω σταματισει ακομα να δουλευω σε γραφειο αλλα θα σταματισω οπου να.ναι και ετσι ειχαν πεσει ολλα μαζι..αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειμαι καμια "φολα" οπος λενε μερικοι ..
Θα ανοίξει καινούργια κατηγορία...Ας κλείσει το νήμα να ξεμπερδεύουμε!
Αν και όταν αποφασίσει η κοπέλα τι είναι το ξαναβλέπουμε...
Αν αρχίσουν τώρα να ανοίγουν νήματα και "ανεξάρτητες" που δουλεύουν και σε γραφείο κλπ. τότε την κάτσαμε.
Και κάτι άλλο (επειδή βλέπω ότι γίνεται και κουβέντα), συναγωνιστές ΔΕΝ υπάρχουν ανεξάρτητες!
Θα ανοίξει καινούργια κατηγορία...
unisex...
Γραφειάτες & "ανεξάρτητες"...
Σωστά...Στο 'φτιαξα λίγο...
Καλημερα!!Δεν θελω να ενοχλησω κανεναν και ουτε να σας πω βλακιες το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι σοβαρη στη δουλεια που κανω το οτι εκεινη τη φορα που ειχε τυχει να μην μπορω να φτασω στο ραντεβου και χιλια συγνωμη γι'αυτο δεν το εκανα επιτιδες απλα εγω δουλευω και ανεξαρτητη και με γραφειο και δεν εχω σταματισει ακομα να δουλευω σε γραφειο αλλα θα σταματισω οπου να.ναι και ετσι ειχαν πεσει ολλα μαζι..αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειμαι καμια "φολα" οπος λενε μερικοι ..
Ποιές ώρες δουλεύεις ανεξάρτητη και ποιές στο γραφείο;Στο μηνυμα πιστευω οτι ειμουν πολυ ξεκαθαρη οτι δουλευω και ανεξαρτητη και σε γραφειο και ολλα τα μηνυματα εγω τα γραφω δεν εχει δουλεια το γραφειο με το προφιλ μου !!
Στο μηνυμα πιστευω οτι ειμουν πολυ ξεκαθαρη οτι δουλευω και ανεξαρτητη και σε γραφειο και ολλα τα μηνυματα εγω τα γραφω δεν εχει δουλεια το γραφειο με το προφιλ μου !!
Σοφε συναγωνιστη υπαρχουν πολλες χωρις νταβατζικη υποστηριξη. Απλα εσυ δεν τις ξερεις .Ας κλείσει το νήμα να ξεμπερδεύουμε!
Αν και όταν αποφασίσει η κοπέλα τι είναι το ξαναβλέπουμε...
Αν αρχίσουν τώρα να ανοίγουν νήματα και "ανεξάρτητες" που δουλεύουν και σε γραφείο κλπ. τότε την κάτσαμε.
Και κάτι άλλο (επειδή βλέπω ότι γίνεται και κουβέντα), συναγωνιστές ΔΕΝ υπάρχουν ανεξάρτητες!
Σοφε συναγωνιστη υπαρχουν πολλες χωρις νταβατζικη υποστηριξη. Απλα εσυ δεν τις ξερεις .
Σοφε συναγωνιστη υπαρχουν πολλες χωρις νταβατζικη υποστηριξη. Απλα εσυ δεν τις ξερεις .
Ουτε μαγκια πουλαω ουτε ειμαι ειρων. Αλλα παρα πολλες παντρεμενες ( χωρισμενες ελληνιδες) , ή αλλοδαπες ειναι ανεξαρτητες. Π.Χ. Η παρεα της Σβετας αν τις εχεις υπ οψιν σου. Σε αποκαλω σοφο γιατι εισαι παλαιωτερος απο μενα και αυτο εξ αλλου υποδηλωνεις με την φωτογραφια σου. Στατιστικη βεβαια αν ειναι 10% , 20% ή 30% δεν εχω κανει. Ουτε με νοιαζει βεβαια. Καλη συνεχεια και ας σταματησουμε την πορνοανεξαρτησια στο νημα της Αλεξανδρας που δεν φταιει τιποτε .Το ειρωνικό της παράθεσής σου δεν το καταλαβαίνω, μάλλον είναι ένα είδος μαγκιάς. Whatever!
Δεν μας γράφεις μερικές "ανεξάρτητες" εδώ, να μάθουμε και εμείς οι αδαείς...
Ουτε μαγκια πουλαω ουτε ειμαι ειρων. Αλλα παρα πολλες παντρεμενες ( χωρισμενες ελληνιδες) , ή αλλοδαπες ειναι ανεξαρτητες. Π.Χ. Η παρεα της Σβετας αν τις εχεις υπ οψιν σου. Σε αποκαλω σοφο γιατι εισαι παλαιωτερος απο μενα και αυτο εξ αλλου υποδηλωνεις με την φωτογραφια σου. Στατιστικη βεβαια αν ειναι 10% , 20% ή 30% δεν εχω κανει. Ουτε με νοιαζει βεβαια. Καλη συνεχεια και ας σταματησουμε την πορνοανεξαρτησια στο νημα της Αλεξανδρας που δεν φταιει τιποτε .
αν δεν κανω λαθος το φορουμ αυτο αυτη την εννοια εχει καποιες να διαφημιζονται σε διαφορα νηματα που υπαρχουν ...το οτι ειναι μια παρεα ενωμενες δεν της κανει αυτοματα μη ανεξαρτητες.... οσον αφορα το προμο υπαρχουν πολλες εννοιες ..οντως η κουβεντα αυτη μπορει να γινη σε αλλο νημα στο μαμβα πχ μια και μιλαμε για κοπελες απο εκει...Δικό μου το λάθος τότε, παρεξήγησα το post σου και απολογούμαι για το σχόλιο περι μαγκιάς.
Όσον αφορά το θέμα των "ανεξάρτητων", το ποσοστό τους πιστεύω ανέρχεται στο 10%...
Στο παρεάκι που λες όντως υπήρχαν κάποιες που δούλευαν τελείως μόνες τους κάποτε.
Πλέον μια παρέα από 5-6, που δουλέυουν μόνο σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και με promo, εγώ δεν τις θεωρώ "ανεξάρτητες".
Περισσότερα δεν θα γράψω γιατί όντως δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα...