adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
φιλους θελεις να πεις αυτους που προμοταρουν?συμφωνούμε σε όλα ...
αλλά...
έχουν και φίλους πέρα από όλους τους υπόλοιπους που αναφέρεις...
φιλους θελεις να πεις αυτους που προμοταρουν?συμφωνούμε σε όλα ...
αλλά...
έχουν και φίλους πέρα από όλους τους υπόλοιπους που αναφέρεις...
σχολιαζουμε τιμες και υπηρεσιες εσυ τι διαβαζεις??πες που βλέπεις ενημέρωση...?
εκτός από προμότορες υπάρχουν και πραγματικοί φίλοι...φιλους θελεις να πεις αυτους που προμοταρουν?
εκτός από προμότορες υπάρχουν και πραγματικοί φίλοι...
υποδείξεις στο τι να κάνει η εργαζόμενη...σχολιαζουμε τιμες και υπηρεσιες εσυ τι διαβαζεις??
γιατι υπαρχει λογοκρισια στην αποψη μου πχ?υποδείξεις στο τι να κάνει η εργαζόμενη...
όχι καμία...γιατι υπαρχει λογοκρισια στην αποψη μου πχ?
Φιλε μαϛ σκοτωσεϛ με την ορθογραφια σου..η κοπελα εχει κριτικεϛ ..αρκετεϛ μαλιστα τι αλλο θελειϛ?Παρε εσυ και μαϛ λεϛ το κατι παραπανω..καλημερα8 σελίδες και ακομα άντε να ακούσουμε μια προσωπική απο κοντα αποψη. Μπροστινη οψη βυζι αντοχες πίπα ύψος διαθεση προσοπω ηλικια . Πεζει στα 90 και φενεται κοντουλα και αβυζι και επεζε στα 120 εστω και σε γραφειο ,γιατι δε ζηταει 100 όπως μολδαβι κατερινα20 κλπ κλπ κατι χειροπιαστό απο ματι χερι κλπ
Υπαρχει ενα προγραμματακι " διορθωτης κειμενου και ορθογραφιας " για τους; αποφοιτους δημοτικου8 σελίδες και ακομα άντε να ακούσουμε μια προσωπική απο κοντα αποψη. Μπροστινη οψη βυζι αντοχες πίπα ύψος διαθεση προσοπω ηλικια . Πεζει στα 90 και φενεται κοντουλα και αβυζι και επεζε στα 120 εστω και σε γραφειο ,γιατι δε ζηταει 100 όπως μολδαβι κατερινα20 κλπ κλπ κατι χειροπιαστό απο ματι χερι κλπ
Υπαρχει ενα προγραμματακι " διορθωτης κειμενου και ορθογραφιας " για τους; αποφοιτους δημοτικου
το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι γραφείο,, μάς την έφερε ο τύπος από πάνω, και μάς λέει ανεξάρτητη και τρίχες!!!????Φόλα, άκυρο και μαύρο. Συνενοούμε (κάποιες ώρες νωρίτερα) για τάδε ώρα σε ξενοδοχείο του κέντρου. Φτάνω την ώρα που έχουμε κανονίσει στο ξενοδοχείο και την καλώ για να της πω το δωμάτιο. Μου απαντά πως θέλει γύρω στα 30-35 λεπτά για να έρθει. Της εξηγώ πως δεν έχω και πολύ χρόνο στην διάθεση μου μιας και ερχόμουν και εκτος Αθηνών....Στα επόμενα 20-25 λεπτά μου τηλεφωνά και μου λέει πως θέλει 1-130 ώρα γιατι της έτυχε κάτι.....συγνώμη...συνεργάζομαι και με γραφείο....
Άντε γειά, φόλα.
Ρατσιστικες κακιουλες τσσσσσσςΕννοείς απόφοιτους ελληνικού δημοτικού βέβαια...
Πρέπει να του βρεις και προγραμματάκι για απόφοιτους δημοτικού Τιράνων...
Υπαρχει ενα προγραμματακι " διορθωτης κειμενου και ορθογραφιας " για τους; αποφοιτους δημοτικου
μια χαρα τα λες φιλεΔεν βλέπω τον λόγο πού κάποιος θα έπρεπε να ασχοληθεί με μια αναξιόπιστη κατάσταση σαν αυτή με υψηλό κίνδυνο να φάει φόλα και να πετάξει 90 euro στον καιάδα ή να φάει το στήσιμο της αρκούδας, όταν με 100 - 120 μπορεί να έχει μια αξιόπιστη call girl από ένα αξιόπιστο γραφείο ή μία δοκιμασμένη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανεξάρτητη.
Ξενέρα μεγάληΦόλα, άκυρο και μαύρο. Συνενοούμε (κάποιες ώρες νωρίτερα) για τάδε ώρα σε ξενοδοχείο του κέντρου. Φτάνω την ώρα που έχουμε κανονίσει στο ξενοδοχείο και την καλώ για να της πω το δωμάτιο. Μου απαντά πως θέλει γύρω στα 30-35 λεπτά για να έρθει. Της εξηγώ πως δεν έχω και πολύ χρόνο στην διάθεση μου μιας και ερχόμουν και εκτος Αθηνών....Στα επόμενα 20-25 λεπτά μου τηλεφωνά και μου λέει πως θέλει 1-130 ώρα γιατι της έτυχε κάτι.....συγνώμη...συνεργάζομαι και με γραφείο....
Άντε γειά, φόλα.