DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τον έδιωξα φυσικά
! καί πολύ καλά του έκανες το θέμα είναι άν κατάλαβε το λάθος του για να μην το επαναλάβει !!!
τον έδιωξα φυσικά
λάγε τι κανεις καλά δεν μας μιλάς
καλημέρα νεφελάκι μου....νόμιζα ότι εσύ δε μου μιλούσες....λάγε τι κανεις καλά δεν μας μιλάς
για σου γλυκέ μου τι κανεις όλα καλά μια χαρά είναι όλα εδώ
xaxxaxaxx ,,,όλη νομίζουνε ότι πληρώνουνε και έχουνε το δικίωμα να κάνουνε ότι θέλουν ,,όμως δεν είναι έτσι γιατί σε αυτή τι δουλειά υπάρχουνε και κάποια προγραμματάκια για αυτό ο καθένας πληρώνει τι πρόγραμμα που θέλει άμα ήτνα έτσι δεν θα βάζανε πρόγραμμα,,,, αυτό όμως δεν μπορούνε να το καταλάβουνε όλη
γιατί βρε μωρό μου να μη σου μιλάω δεν μου έχεις κάνει κάτι ούτε εγώκαλημέρα νεφελάκι μου....νόμιζα ότι εσύ δε μου μιλούσες....
κούκλα μου θα έρθω με τον παντρόν και θα περάσουμε τέλεια!!!λάγε τι κανεις καλά δεν μας μιλάς
περασμένα ξεχασμένα λοιπόν....θα σου έρθω με τον παντρόν κάποια στιγμή να θυμηθούμε τα παλιά...γιατί βρε μωρό μου να μη σου μιλάω δεν μου έχεις κάνει κάτι ούτε εγώ
! καί πολύ καλά του έκανες το θέμα είναι άν κατάλαβε το λάθος του για να μην το επαναλάβει !!!
για αυτό σου λέω εμενα χθες περνάει ένας απλό πρόγραμμα και να μου λέει να κνόου 69 να κάνουμε πρωκτικό και το ίδιο συμπεριφορά φέρθηκε ,,,,, η απάντηση μου σε όλους είναι για να το μάθουνε το καλο πραγμα πληρώνεται ακριβάδεν εννοώ να πληρώνει πρόγραμμα απλά να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος όχι σαν ζωων
τόσο πολυ σε επηρέασε???ξεχασέ τον ντε...κ πες στην υπηρεσία να μην του ξανανοίξει αν τον δει...δε μου πες όμως....σήμερα δουλεύεις πουθενά???δεν κατάλαβε τίποτα
ναι σήμερα ένας έβαλε την σταγόνα που χρειαζόταν να γεμίσει το ποτήρι....άκου πλήρωσα τα λεφτά και θα κάνω ότι θέλω.......
τόσο πολυ σε επηρέασε???ξεχασέ τον ντε...κ πες στην υπηρεσία να μην του ξανανοίξει αν τον δει...δε μου πες όμως....σήμερα δουλεύεις πουθενά???
θυμησέ μου σε ποιο γιατί γέρασα κιόλας ο πούστης...ναι στην καλλιθέα ;)
χαίρετε και απο μένα ;)
δλδ τι ακριβώς έκανε ?
x-bar δέν άντέχω .............θυμησέ μου σε ποιο γιατί γέρασα κιόλας ο πούστης...
x-bar δέν άντέχω .............
θυμησέ μου σε ποιο γιατί γέρασα κιόλας ο πούστης...
δλδ προχώρησε με τη βία σε κάτι που του είπες "όχι" ?καλός τον ....τίποτα απλά βρήκα ένας που δεν γνωρίζει τι σημαίνει σεβασμό