baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
perimeno na mu pis signomi apo konda :-* :-*gia sou baby !!!! akoma na ertho se sena exo paei me oles ektos apo esena kouklara mou sygnomhhhhh !!!!!!
perimeno na mu pis signomi apo konda :-* :-*gia sou baby !!!! akoma na ertho se sena exo paei me oles ektos apo esena kouklara mou sygnomhhhhh !!!!!!
kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* στα κοριτσι μας !!!
μήπως μπέρδεψες την παθητική με την ενεργητική φωνή???Καλος ηρθες!!!
Θα μας σκισεις τα κολαρακια η αυτο το εχεις αφησει για την Κελλυ???
καλησπέρα ...το μονο που μπορώ να πω ότι είμαι καλά και οποιον με θέλει τα με ακολουθήσει.....σας περιμένω όλους που περάσατε ωραία μαζί μου
Έλα ρε παιδιά,βοήθεια Τι σκατά είναι αυτό ;;;Δεν είναι διευθυνση Δεν ανοίγει
αλλά μετά το www καί πρίν την τελεία μία λέξη χωρίς την παύλα ανάμεσα για να σου βγεί !
Eυχαριστώ πολύ,Δον!!! ;)
καλημερά baby...καλό θα ήταν...αλλά ξεχνάς κάτι...ο πελάτης πληρώνει ένα ποσό και θέλει να πάρει κάποιες υπηρεσίες...επαγγελματικά!καλημέρα σε όλους.......θα ήθελα να μάθω για τι δεν μπορούμε εμείς η κοπέλες να γράφουμε κριτικές για τους πελάτες μας.....είμαι σίγουρη ότι αν τα μπορούσαμε να το κάνουμε πολλά θα ήταν διαφορετικά....θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι εμείς η ιερόδουλες είμαστε αντροπή.......
καλημέρα σε όλους.......θα ήθελα να μάθω για τι δεν μπορούμε εμείς η κοπέλες να γράφουμε κριτικές για τους πελάτες μας.....είμαι σίγουρη ότι αν τα μπορούσαμε να το κάνουμε πολλά θα ήταν διαφορετικά....θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι εμείς η ιερόδουλες είμαστε αντροπή.......
καλημερά baby...καλό θα ήταν...αλλά ξεχνάς κάτι...ο πελάτης πληρώνει ένα ποσό και θέλει να πάρει κάποιες υπηρεσίες...επαγγελματικά!
Καλό μεσημέρι Baby ;) μεγάλο θέμα πάς να ανοίξεις μάλλον να συνεχίσεις γιατί νομίζω ότι είχε ξανατεθεί καί παλιότερα ! !!
ακριβώς κάποιες υπηρεσίες.....δεν αγοράζει την κοπέλα ολόκληρη.....σέβομαι τα λεφτά του κάθε πελάτη όμως άμα βλέπω ότι ο άλλος δεν γνωρίζει τι σημαίνει σεβασμό ξεχνάω τα πάντα