Νέα

Αλεξάνδρα Σερκόφ-Κασσάνδρας 8Γ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostas99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ακριβώς κάποιες υπηρεσίες.....δεν αγοράζει την κοπέλα ολόκληρη.....σέβομαι τα λεφτά του κάθε πελάτη όμως άμα βλέπω ότι ο άλλος δεν γνωρίζει τι σημαίνει σεβασμό ξεχνάω τα πάντα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
τότε αλλάζει το πράγμα...θα συμφωνήσω μαζί σου...το ότι πληρώνεις δε σημαίνει ότι μπορείς να ξεφτιλίσεις ή να φερθείς άσχημα σε κοπέλα...

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
Σωστό  :thumbsup: ! για να σου βγαίνει αυτό το παράπονο  μήπως έχεις καί κάποιο συγκεκριμένο κρούσμα  :think: ?

ναι σήμερα ένας έβαλε την  σταγόνα που χρειαζόταν να γεμίσει το ποτήρι....άκου πλήρωσα τα λεφτά και θα κάνω ότι θέλω....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ναι σήμερα ένας έβαλε την  σταγόνα που χρειαζόταν να γεμίσει το ποτήρι....άκου πλήρωσα τα λεφτά και θα κάνω ότι θέλω....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
βρε μωράκι είσαι χρόνια στη δουλειά...δεν έχεις μάθει να γράφεις τέτοια περιστατικά στο....ξέρεις....μαλάκες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.... :jerking: :jerking:

nefeli sexy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
xaxxaxaxx ,,,όλη νομίζουνε ότι πληρώνουνε και έχουνε το δικίωμα να κάνουνε ότι θέλουν ,,όμως δεν είναι έτσι γιατί σε αυτή τι δουλειά υπάρχουνε και κάποια προγραμματάκια για αυτό ο καθένας πληρώνει τι πρόγραμμα που θέλει άμα ήτνα έτσι δεν θα βάζανε πρόγραμμα,,,, αυτό όμως δεν  μπορούνε να το καταλάβουνε όλη

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
βρε μωράκι είσαι χρόνια στη δουλειά...δεν έχεις μάθει να γράφεις τέτοια περιστατικά στο....ξέρεις....μαλάκες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.... :jerking: :jerking:

ναι όμως όλα έχουν και όρια    ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom