TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καλα ειμαι ;) παει το γλυκουλι μου?ti kanis ise kala
καλα ειμαι ;) παει το γλυκουλι μου?ti kanis ise kala
afto den alazi ke to xeris :-* :-* :-* :-* :-*καλα ειμαι ;) παει το γλυκουλι μου?
καλησπέρα και πάλι απο το άρρωστο μικρό λαγονησιώτη... :'( :'( :'( δεν αντέχωωωωωω......kalispera ke apo do
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
ti den anehis arostulimu??? :-* :-* :-* :-* :-*καλησπέρα και πάλι απο το άρρωστο μικρό λαγονησιώτη... :'( :'( :'( δεν αντέχωωωωωω......
να φυσάω τη μύτη μου...κοντέυει να ξεκολλήσει... :'( :'( μα καλά, τόσο συνάχι που το βρίσκω>> δεν προλαβαίνω να τη φυσήξω και είναι πάλι γεμάτη...ti den anehis arostulimu??? :-* :-* :-* :-* :-*
ehis plakaνα φυσάω τη μύτη μου...κοντέυει να ξεκολλήσει... :'( :'( μα καλά, τόσο συνάχι που το βρίσκω>> δεν προλαβαίνω να τη φυσήξω και είναι πάλι γεμάτη...
γελάς με τον πόνο μου?? άντε μην έρθω από κει και...ehis plaka
ke den ertis????γελάς με τον πόνο μου?? άντε μην έρθω από κει και...
και άμα κολλήσω κ σένα?? βρε μωρό τι έπαθε η αλίκη και βγήκε απο την απογευματινή βάρδια??ke den ertis????
Καλησπέρα baby καί όπως έλεγε καί ό μέγας Παύλος Καρανικόλας στην ταινία " οί βλάχοι επιμένουν ελληνικά " : καλώς την περιστέρα μου που παίζει τήν φλογέρα μου !!kalispera ke apo do
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
α...ρε να μουν αθηνα να σε πηδουσα και ας μου κοβαν τα αρχιδια μεταke den ertis????
α...ρε να μουν αθηνα να σε πηδουσα και ας μου κοβαν τα αρχιδια μετα
καλημέρα μωρό μου...μου έλειψες...kalimera olus...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pos ise simera????? :-* :-* :-* :-*καλημέρα μωρό μου...μου έλειψες...
kalimera.....