baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
stis 8 irta moro :-* :-* :-* :-*Baby συνεχές ωράριο σήμερα ? άλλαξε το πρόγραμμα ?
stis 8 irta moro :-* :-* :-* :-*Baby συνεχές ωράριο σήμερα ? άλλαξε το πρόγραμμα ?
Πολυ καλα μωρο μουυυυ ,εσυ ολα καλα?? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
tes voitia papu
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εχω αλοιφή άμα θεςΠαλι λουλουδια εσυ!!! Δεν ειπαμε οτι εχω αλλεργιες!
Εχω αλοιφή άμα θες
Χαχαχαχα σου προτεινω αυτο τοτε,ειναι το καλυτερο για την αλλεργεια.Παλι λουλουδια εσυ!!! Δεν ειπαμε οτι εχω αλλεργιες!
Χαχαχαχα σου προτεινω αυτο τοτε,ειναι το καλυτερο για την αλλεργεια.
Οχι καθολου ισα ισα ειναι ευχαριστηση μου ;) ;) ;),αλλωστε τα αξιζει το μωρο μουυυυυ ....Εσυ σε λιγο θα ποσταρεις ολο τον κηπο αγαπουλη!
Δεν λυπασαι να κοβεις τοσα λουλουδια!!
εχεις κατι με τον ερωτα?Εσυ σε λιγο θα ποσταρεις ολο τον κηπο αγαπουλη!
Δεν λυπασαι να κοβεις τοσα λουλουδια!!
φιλε μου να δανειστω λιγα απο τα λουλουδια σουΟχι καθολου ισα ισα ειναι ευχαριστηση μου ;) ;) ;),αλλωστε τα αξιζει το μωρο μουυυυυ ....
Οχι καθολου ισα ισα ειναι ευχαριστηση μου ;) ;) ;),αλλωστε τα αξιζει το μωρο μουυυυυ ....
εχεις κατι με τον ερωτα? φιλε μου να δανειστω λιγα απο τα λουλουδια σου
Οσα θελεις φιλαρακιεχεις κατι με τον ερωτα? φιλε μου να δανειστω λιγα απο τα λουλουδια σου
λουκα εχουμε εναν παρθενο στο chatΑλλου ειδους ερωτα λεμε!!
Χαχαχαχα ριξε δεν κανει τιποτα,ειναι πολυ δυνατα τα λουλουδια μου...Το μωρο ειναι πρωτο!
Αλλα αν ξανσδω λουλουδια θα φερω ψεκαστηρι με DDT
λουκα εχουμε εναν παρθενο στο chat