TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εχω δουλιτσα κουκλα μου :-* :-* :-*glikomu esi den les tipota :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχω δουλιτσα κουκλα μου :-* :-* :-*glikomu esi den les tipota :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* min mu kurazeseεχω δουλιτσα κουκλα μου :-* :-* :-*
Δεν έχω ανάγκη εγώ βρε μωρο έχω συνηθίσει… ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* min mu kurazese
Φυσικά επιτρέπεται φίλε μου σιγά ….όχι είναι δικιά μου επινόηση δεν σημαίνει κάτι…Άν μου επιτρέπεις έχω απορία το TAFTAAR προέρχεται απο το TΑΥΤΑΡΙΘΜΟΣ ?
θέλω να δοκιμάσουμε νέα πράγματα παρέα!!!ti su ekana
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Άν μου επιτρέπεις έχω απορία το TAFTAAR προέρχεται απο το TΑΥΤΑΡΙΘΜΟΣ ?
orea opote tes ela moromuθέλω να δοκιμάσουμε νέα πράγματα παρέα!!!
μάλλον θα έρθω τελκά αύριο...ντουέτο αλεξάνδρα και αλίκη!!!! για αυτό που λέγαμε αν θυμάσαι... ;)orea opote tes ela moromu
μάλλον θα έρθω τελκά αύριο...ντουέτο αλεξάνδρα και αλίκη!!!! για αυτό που λέγαμε αν θυμάσαι... ;)
τόσο πολύ χαίρεσαι που θα δεις εμένα ή που θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο με αλίκη??
ke ta dio :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τόσο πολύ χαίρεσαι που θα δεις εμένα ή που θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο με αλίκη??
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Άτιμο πώς τα λές !
kalispera kardulamu ise kalaΚαλησπερα μωρο μουυυυ ,τι κανεις??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολυ καλα μωρο μουυυυ ,εσυ ολα καλα?? :-* :-* :-* :-* :-* :-*kalispera kardulamu ise kala