baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ti kanis moromu poli proinos se idaΚαλημερα και σε εσενα !!!
ti kanis moromu poli proinos se idaΚαλημερα και σε εσενα !!!
Απο τις 05.00 το πρωι, ειμαι ξυπνιος !!!ti kanis moromu poli proinos se ida
Πολύ πολύ καλημέρα σ'αυτή που παρά τ' όνομα της τραβάει σαν το μέλι τους άνδρες !!kalimera.....
Τι εχει το ονομα της, ρε συ DON ???Πολύ πολύ καλημέρα σ'αυτή που παρά τ' όνομα της τραβάει σαν το μέλι τους άνδρες !!
Αλεξάνδρα σημαίνει αυτή που απωθεί τούς άνδρες ! αλλά για την συγκεκριμένη σίγουρα δειν ισχύει !!Τι εχει το ονομα της, ρε συ DON ???
Δεν το ηξερα, αλλα και παλι εχω τις αμφιβολιες μου !!!Αλεξάνδρα σημαίνει αυτή που απωθεί τούς άνδρες ! αλλά για την συγκεκριμένη σίγουρα δειν ισχύει !!
Βρε λεβέντη μου ή έννοια ενός ονόματος είναι πάντα κάτι υποκειμενικό , άλλες φορές χαρακτηρίζει περισσότερο ή λιγότερο αυτόν που το'χει άλλες φορές καθόλου , ότι σίγουρα είναι ένα απο τα ωραιότερα γυναικεία ονόματα δεν υπάρχει αμφιβολία όπως δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι για την συγκεκριμένη που μιλάμε συνδυάζεται ή ομορφιά του ονόματος με την εξωτερική ομόρφια αλλά καί τον πολύ καλό χαρακτήρα της ! συμφωνείς ?Δεν το ηξερα, αλλα και παλι εχω τις αμφιβολιες μου !!!
Εγω προσωπικα, το θεωρω ενα απο τα πιο ωραια, γυναικεια ονοματα !!!
Βρε λεβέντη μου ή έννοια ενός ονόματος είναι πάντα κάτι υποκειμενικό , άλλες φορές χαρακτηρίζει περισσότερο ή λιγότερο αυτόν που το'χει άλλες φορές καθόλου , ότι σίγουρα είναι ένα απο τα ωραιότερα γυναικεία ονόματα δεν υπάρχει αμφιβολία όπως δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι για την συγκεκριμένη που μιλάμε συνδυάζεται ή ομορφιά του ονόματος με την εξωτερική ομόρφια αλλά καί τον πολύ καλό χαρακτήρα της ! συμφωνείς ?
para poli agapimuKαλημερα μωρο μουυυ και καλη εβδομαδα,τι κανεις??Σου ελειψα καθολου???? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
para poli agapimu
parapoli moromu na min tin alaxis :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Και 'μενα μωρο μουυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*...Σου αρεσε η φωτο???
edo ime moromu :-* :-*αχ αγαπη μου που εισαι σε αγαπω πολυ....
parapoli moromu na min tin alaxis :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ne moromu gliko :-* :-* :-* :-* toxero oti kratas to logosu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μην ανησυχεις καρδια μουυυ,οταν υποσχομαι κατι το τηρω.Αλλωστε στο απεδειξα ετσι ;) ;) ;)??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
agapi moy se thelo eimai o antras soy