παω συχνα πυκνα ειδικα το τελευταιο διαστημα.
γενικη εισοδος 15€
σου δινουν καρτουλα για επομενη επισκεψη για εισοδο με 12€ και την μεθεπομενη με 10€.
υπάρχει και vist card για 5 επισκεψεις με 45€. νομιζω παρχει και για 2 αλλα δεν θυμαμαι τιμη.
εχει ακομα για κατω τον 30 με 7€.
οι μερες ειναι θεματικες...
στην εισοδο σου δινουν κλειδακι με το νουμερο του ντουλαπιου για τα πραγματα σου. πετσετα, 1 προφυλακτικο. ακριβως μετα την εισοδο διαλεγεις παντοφλες. εκει ειναι και το μπαρ και αμεσως μετα ενας χωρος σαν κηπος για να κατσεις να πιεις κατι ή να κουβεντιασεις. οτι παρεις χρεωνετε στον αριθμο που σου εχουν δωσει (του ντουλαπιου).
υπάρχει και αυτοματος πωλητης στον 1ο οροφο οπου ειναι και τα αποδυτηρια. wc, σαουνα, ντουζ και jacuzi.
στον ημιοοροφο ειναι η prive καμπινες και το ιντερνετ κορνερ. εχει και wc και ντουζ.
πολυ κοσμο εχει παρασκευη-σαββατο βράδυ και κυριακη καπως λιγοτερο. ειναι οι 3 μερες που ειναι στανταρ ανοιχτα το υπογειο οπου μπαινεις γυμνος χωρις πετσετα. παρασκευη - σαββατο υπαρχει ατομο που το ελεγχει αυτο. κυριακες μπαινεις και με πετσετα αλλα δεν συνιστατε γιατι εχει καθιερωθει να σε βλεπουν ολογυμνο.
το κυριως παιχνιδι γινετε εκει και στον 2ο που εχει καμπινες free. σε καποιες μπορεις να δεις τι γινετε μεσα. εχει χωρο για να δεις τσοντα ομαδικα και 3 χωρους σαν μεγαλα κλουβια με καγγελα (ο ενας οχι τοσο). εχει και wc και ντουζ.
καθημερινες ελαχιστα πραγματα συν οτι πολλες φορες εχουν καποιους χωρους κλειστους οπως και το υπογειο.
στον 3ο εχει σαουνα, ντουζ, και το τεραστιο δωματιο-λαβυρινθο full στον ατμο.
ολες τις μερες ο κοσμος σπαει προς τις 11-12 το βραδυ. λιγο μετα σταματουν τα μεσα μεταφορας (λεοφορια-μετρο-ηλεκτρικος). μεσα που χρησιμοποιούν πολα ατομα. παρασκευη-σαββατο (που έχει μετρό και ως τις 2) αρκετοι καθονται και πιο αργα ακομα και μεχρι τα ξημερωματα οπου ειναι και οι πιο αποφασισμενοι για να κανουν κατι. οσοι μενουν κατα μηκος του ηλεκτρικου βολευονται και απο την νυχτερινη γραμμη 500 που περναει απο την πειραιως.
εχω ριξει κι εχω φαει αρκετα γαμησια.
παιζουν πολλες πιπες, χαδια, χουφτωματα. γαμησια στα ορθια, στα 4, μπρουμητα, ανασκελα. μπροστα σε ολους αλλα και μεσα σε καμπινες. αρκετοι ειναι αυτοι που τα βρισκουν εξω δεν γουσταρουν να τους βλεπουν και μπαινον σε καμπινα.
υπαρχουν αρκετοι (γυμνασμενοι σαν μοντελακια) ισως και ψώνια οπως υποθηκε πιο πισω που κανουν βολτες γυρω γυρω σαν θεατρινοι. ισως ψαχνουν πιο συγκεκριμενα πραγματα.
παιζουν πολλοι νεαροι αλλα και αρκετοι μεσοκοποι και μεγαλύτεροι αντρες.
παιρνεις και πολυ ματι και τον παιζεις. πολλες φασεις ειναι σαν να βλεπεις πραγματικη τσοντα live δηλαδη κανουν φαση οπως ακριβως σε κανονικη τσοντα.
παρτε εξτρα προφυλακτικα μαζι σας καθως και λυπαντικα σε φακελακια που βολευουν αν θελετε για ασφαλες επαφες.
τα κινητα απαγορευονται. το αφηνεις στο ντουλαπι. αν θες να δεις κατι εκει το κανεις συντομα ή το παιρνεις στον κηπο στο ισογειο και μονο για να δεις μυνηματα ή να κανεις καποιο τηλ. υπαρχουν αναρτημενοι κανονες λειτουργιας σε καποια σημεια. αν δειτε καποιον με το κινητο καπου αλλου του ζητάτε να το παει στο ντουλαπι του αν δεν το κανει ή ακόμα χειροτερα αν βιντεοσκοπει ειδοποιειτε αμεσα τα παιδια που δουλευουν εκει.
μπορει καποιος να θελει να αραξει μονος σε καποια καμπινα (στις πριβε δεν ξερω τι γινετε εκει μεσα) ισως το εχει πανω του να χαζευει. το εχω κανει κι εγω. δεν μπορει να το εχει κανεις πανω του και να γυρναει γυρο γυρο. έχω δει καποιον να τριγυρνα με αναμενο φακο. ειχε ακουσει πολυ βρυσιδη απο τους υπολοιπους, ισως και να τον πεταξαν κι εξωοι υπεύθυνοι.