Λίγες μέρες μετά πήγα πάλι ήταν κ μέρα που ίσως είχε κόσμο αλλά λόγω φώτων τελικά όχι πήγα κ λίγο ποιο αργά ώστε ν μπορέσω να μείνω λίγο παραπάνω για το υπόγειο αλλά τελικά ήταν η χειρότερη από της 3 μέρες για μένα μετά από τουλαγιστον μια μισή ώρα σάουνα κ μια απλή πίπα που πήρα δε κάποιον που βιαζόταν ν φύγει είδα κάποιον τύπο μέσα στην σάουνα κ μιλήσαμε για ν παίξουμε πήγαμε σε ένα δωμάτιο παίξαμε λίγο φόρεσε προφυλακτικό και μπήκε γενικά όμως δεν υπήρχε κάτι ποιο πολύ έγινε για ν μην πω ότι δεν έκανα Τπτ πήγε εφτά κ μισή κοντά θα ν ανοίξουν το υπόγειο που για μένα αφού δεν έχει κόσμο ανοιξε το Θά Μ πειες ποιος το καθαρίζει μετά ..έκατσα δέκα λεπτά είδα ότι δεν έχει κόσμο ούτε καλό ούτε έτοιμο για παιχνίδι κ έφυγα γρήγορα παρόλο που έμεινα ακόμη μια βδομάδα Αθήνα δεν πήγα ξανά ούτε στην φλεξ το γύρισα από την μεριά του bi που είμαι κ επισκέφτηκα δύο κορίτσια στην κ60 κ Αριστοτέλους 6...
Γενικά κατά την γνώμη μου η Αλεξάντερ έχει απίστευτους χώρους πρόσφατα έμαθα ότι έχει κ δωμάτια εγώ έτσι κ αλλιώς έχω ν μένω Αθήνα κ δεν θ εμένα ποτέ εκεί ίσως μόνο για την εμπειρία αλλά και πάλι ..όπως βλέπω την φάση εκεί παρόλο που έχει όλα τ καλά ο κόσμος λίγο πατάρι φρένο δεν ξέρω ίσως πάει για ν χαλαρώσει κ όχι για κάτι παραπάνω ίσως το βλέπω με γω έχει γιατί με βολεύει ποιο μεσημεριανές ώρες κ μάλλον τ καλά γίνονται μετά της εννιά ,,? Φλεξ πάντως ειδικά Τετάρτες παίζεις μπάλα από την ώρα π θ πας εκτός Δευτέρα που ίσως είναι χαμένη μέρα ....τώρα που ανέβω δεν ξέρω αν έχω χρόνο για την Αλεξάντερ και ειδικά που έχασα το εισιτήριο....δεν νομίζω αλλά θ προσπαθήσω το χειμώνα ν πάω μια παρασκευή γύρω στης εφτά κι ν κάτσω μέχρι εννιά μισή τουλαγιστον ώστε ν δω αν αλλάξω εντελώς γνώμη στο ποια θεωρώ καλύτερη για φάσεις όχι για παροχές....και σίγουρα θέλω ν κάτσω κ εγώ σε ένα bi party ..