Αυτοι ειναι οι άριστοι του δραΚουλη
![]()

Ξεσπάει ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Πως θα επιβιώσουν οι άνθρωποι με λογαριασμούς ΔΕΗ πάνω από τον μισθό τους; Να αυτοκτονήσουν;
Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Αυτοι ειναι οι άριστοι του δραΚουλη
![]()
η αληθεια:Αυτοι ειναι οι άριστοι του δραΚουλη
![]()
αντι να κανει ταμειο και προεκλογικες εξαγγελιες (εδω γελανε) θα ηταν πιο χρησιμο να ειχε πετυχει να μπουμε κι εμεις στην ποσοτικη χαλαρωση και να τρεχουμε με αναπτυξη 4% οπως ο μεσος ορος της ευρωπηςέπρεπε να κανει ΤΑΜΕΙΟ κ καβάντζα για τις δύσκολες εποχές που ηρθαν.
Επιςης ειχε προαναγγέλλει προεκλογικά μείωση σε βασικούς φορολογικούς συντελεστές
Μολονοτι εχω δεσμευθει οτι δεν θα ποσταρω ποτέ σε αυτο το νημα, θα κανω μια εξαιρεση λογω του τιτανοτεράστιου τύπου ΠΟΥΛΙ, ο οποιος εδω και αρκετες σελιδες γλενταει με ανεση ασχετους και σαχλαμαρακηδες, τριβοντας στη μουρη τους στοιχεια και αποστομωτικες απαντησεις. Προκειται για το ευφυεστερο μελος του μπου κομ, εχει τον σεβασμο μου, την στηριξη μου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον τροπο που ξεφτιλιζει τον καθε βλακα.
αντι να κανει ταμειο και προεκλογικες εξαγγελιες (εδω γελανε) θα ηταν πιο χρησιμο να ειχε πετυχει να μπουμε κι εμεις στην ποσοτικη χαλαρωση και να τρεχουμε με αναπτυξη 4% οπως ο μεσος ορος της ευρωπης
αχρειαστο 3ο μνημονιο, αχρειαστη 3η ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων, απωλεια ποσοτικης χαλαρωσης, κολλημα στην υφεση και υπερφορολογηση
αυτη ηταν η οικονομικη πολιτικη των αχρηστων και επικινδυνων
το οτι ειναι αχρηστος το λες εσυάχρηστο κομμα ειναι η νδ
Αυτη τη στιγμή κυβερνά ενας ανίκανος πρωθ που τον βρίζουν σχεδον ολοι , μαζι με το τελεαστυ
Αδωνι
Βοθριδη
Γιο ΝΑΖΙ ( Πλεύρης )
Μολονοτι εχω δεσμευθει οτι δεν θα ποσταρω ποτέ σε αυτο το νημα, θα κανω μια εξαιρεση λογω του τιτανοτεράστιου τύπου ΠΟΥΛΙ, ο οποιος εδω και αρκετες σελιδες γλενταει με ανεση ασχετους και σαχλαμαρακηδες, τριβοντας στη μουρη τους στοιχεια και αποστομωτικες απαντησεις. Προκειται για το ευφυεστερο μελος του μπου κομ, εχει τον σεβασμο μου, την στηριξη μου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον τροπο που ξεφτιλιζει τον καθε βλακα.
το οτι ειναι αχρηστος το λες εσυ
ολοι οι οικονομικοι δεικτες λενε το αντιθετο
![]()
Προς ανάπτυξη – «έκπληξη» και το 2022 η Ελλάδα
Άνοδος παραγωγής και νέες παραγγελίες παρά την Omicron, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση - Αντοχή απέναντι και στην πανευρωπαϊκή επιβράδυνσηwww.protothema.gr
![]()
Ισχυρή αύξηση εξαγωγών και ξένων επενδύσεων το 2021
458 δράσεις σε δεκάδες χώρες, στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου εξωστρέφειας.www.kathimerini.gr
![]()
ΙΟΒΕ: Ισχυρή άνοδος της νέας επιχειρηματικότητας το 2019-20 - iefimerida.gr
Την ισχυρή άνοδο της νέας επιχειρηματικότητας, για δεύτερη συνεχή χρονιά και τη βελτίωση των προσδοκιών για την οικονομία και το επιχειρείν καταγράφει η Ετήσια Έκθεση για την Επιχειρηματικότητα 2019-2020, που παρουσιάστηκε σήμερα από το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).www.iefimerida.gr
εσυ το μονο που ξερεις να κανεις ειναι αφου κυβερνησει ο μητσοτακης μια 8ετια και δημιουργησει ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ να ερθεις να φτιαξεις 3-4 νεα επιδοματα για να ξοδεψεις δικαια τα λεφτα που εβγαλαν οι αλλοι![]()
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηwww.naftemporiki.gr
ποιος να το περιμενε οτι ο καρατζαφερης εχει αρχισει εδω και καιρο να ξευτιλιζει την νεα δημοκρατια ως κομμα και ως κυβερνηση υποδεικνυοντας και ποιοι φταινε για την καταντια του κομματοςάχρηστο κομμα ειναι η νδ
Αυτη τη στιγμή κυβερνά ενας ανίκανος πρωθ που τον βρίζουν σχεδον ολοι , μαζι με το τελεαστυ
Τύπε,δεν νομίζω να τα λες σοβαρά αυτά! Ισχνές αγελάδες για ποιον;Για σένα και μένα ή για τον Άδωνι, διότι εάν υποψιαστώ πως βάζεις στην ίδια εξίσωση εμάς με τον Άδωνι θα πεθάνω...Ο ίδιος μόλις λίγες μέρες πρίν δήλωσε πως βάζει η Κεραμεως την εταιρεία του Ελληνική αγωγή στα σχολεία... Τύπε μας δουλεύεις;ο κουρουμπλης και ο αδωνης μενουν στις θεσεις τους οσο τους στελνει εκει ο ελληνικος λαος
δεν ειδαν φως και μπηκαν
εχουν μια διαφορα ομως οι δυο τους
ο κουρουμπλας κυβερνουσε επι πασοκ σε καιρους παχιων αγελαδων, οταν η ελλαδα κυβερνιοταν με δανεικα και αυξανε το χρεος γεωμετρικα
ο αδωνις κυβερναει μετα την πτωχευση και το μνημονιο, σε καιρους ισχνων αγελαδων, οταν η ελλαδα κυβερνιεται μονο με τα λεφτα της και με τα πρωτογενη πλεονασματα πληρωνει το χρεος
η οικονομικη κριση ξεκινησε απο την αμερικη με τη φουσκα του real estate και την καταρρευση εταιρειων κολοσσων οπως η lehmann brothers
στη συνεχεια μεταδοθηκε με καθυστερηση 1-2 ετων και στην ευρωπη και χτυπησε οποιον ειχε τον κωλο του ακαλυπτο
το οτι η ισχυρη επιχειρηματικοτητα ειναι ο καφες και το κουλουρι παλι το λες εσυη ισχυρή επιχειρηματικότητα που γραφεις, ειναι προφανές οτι αποτελούν τα καφε κουλούρι τυρόπιτα που άνοιξαν την διετια 2019-2020 κ η αύξηση των εργαζομένων ντελίβερι ή η αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου στην αθηνα
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
Η χώρα Παει κατα διαόλου με την νδ και σύντομα αυτη η κακή κυβέρνηση του τηλεαστυ θα αποτελεί ΕΥΤΥΧΩΣ , παρελθόν
Έτσι θα κυκλοφορούμε με 2€ αμόλυβδη ? βζιιιιντο οτι η ισχυρη επιχειρηματικοτητα ειναι ο καφες και το κουλουρι παλι το λες εσυ
τα στοιχεια λενε οτι η αυξηση προερχεται κυριως απο τον κλαδο της μεταποιησης
η χωρα ανανιπτει μετα απο την πτωχευση και το θιασο που λεγεται συριζανελ και μερισμα της επιτυχιας θα απολαυσουμε ολοι
ακομα κι εσυ που δεν το καταλαβαινεις
οι τωρινοι με τα λεγειν και τις πραξεις τους εχουν κηλιδωσει την δεξια σε σημειο μη αναστρεψιμο οσο αφορα την ιδεολογια της δεξιας και οτι πρεσβευεται απο τον κωνστανινο καραμανλη το 1974 εως τωραΚηλίδωσαν την ίδια την αριστερά.
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ κ παραλλήλως υποκριτήςΠροσωπικά, είμαι αριστερών/κεντροαριστερών καταβολών. Αλλά, πθστεύω ότι οι συριζανελαίοι αποτελούν προσβολή ακόμα και για τον βόθρο που λέγεται ελληνική πολιτική σκηνή.
Και οι κλέφτες προσβάλλονται.
Από πού να τους πιάσεις... από το ντύσιμό τους, από την αισθητική τους, από τη φρασεολογία τους, από την νοοτροπία ακρίδας που είχαν ;
Τέτοιοι σαλτιμπάγκοι δεν πρέπει να έχουν ξαναπεράσει από χώρα του λεγόμενου "πολιτισμένου κόσμου".
Κηλίδωσαν την ίδια την αριστερά.
Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή; μα'στα...οι τωρινοι με τα λεγειν και τις πραξεις τους εχουν κηλιδωσει την δεξια σε σημειο μη αναστρεψιμο οσο αφορα την ιδεολογια της δεξιας και οτι πρεσβευεται απο τον κωνστανινο καραμανλη το 1974 εως τωρα
η αληθεια:Τύπε,δεν νομίζω να τα λες σοβαρά αυτά! Ισχνές αγελάδες για ποιον;Για σένα και μένα ή για τον Άδωνι, διότι εάν υποψιαστώ πως βάζεις στην ίδια εξίσωση εμάς με τον Άδωνι θα πεθάνω...Ο ίδιος μόλις λίγες μέρες πρίν δήλωσε πως βάζει η Κεραμεως την εταιρεία του Ελληνική αγωγή στα σχολεία... Τύπε μας δουλεύεις;
Πότε ο Κουρουμπλης και κάθε Πασοκος, τόσο ξεδιαντροπα ενώ ήταν υπουργός κυβέρνησης εισήγαγε την εταιρεία του στο δημόσιο;
Η οικονομική κρίση είχε να κάνει με "πουστιες" πολιτικού και τραπεζικού συστήματος, το οποίο ήταν σάπιο πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάποιοι το μυριστηκαν και θέλησαν να "κονομησουν" εκθετωντας του δύο παραπάνω (τράπεζα, πολιτικοί)
Έτσι λοιπόν οι μεν αλληλοκαλυψαν τους δε στα σκούρα μετακυλωντας το πρόβλημα παραπέρα αρχικά (Ευρώπη).Οι μαλακες που τσίμπησαν ήταν η Ελλάδα απ'τους πρώτους,η Ισλανδία η οποία έβαλε μέχρι φυλακή τον πρωθυπουργό της γιατί εις βάρος των πολιτών δέχθηκε να παίξει τέτοια πουστια και η Πορτογαλία.