Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.933
- Πόντοι
- 12.756
ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕυγεια,παιδεια,εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,αξιοπρεπη διαβιωση,ασφαλεια και ευημερια
ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕυγεια,παιδεια,εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,αξιοπρεπη διαβιωση,ασφαλεια και ευημερια
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ
στο δρομο θα μεινεις και θα παιρνεις τσιμπουκια για μια τυροπιττα .. ξεκίνα προπονησηΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
μαλλον για κουλουρι του ψυρρη... να ενισχυση και τον δημαρχοστο δρομο θα μεινεις και θα παιρνεις τσιμπουκια για μια τυροπιττα .. ξεκίνα προπονηση
εχω σπιτι και ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗστο δρομο θα μεινεις και θα παιρνεις τσιμπουκια για μια τυροπιττα .. ξεκίνα προπονηση
υγεια,παιδεια,εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,αξιοπρεπη διαβιωση,ασφαλεια και ευημερια
κανε υπομονη,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΕΛΛΑΣ θα γινει πιο γαλανη
ΣΚΑΣΕ βρε μαλακα , σκασεκανε υπομονη,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΕΛΛΑΣ θα γινει πιο γαλανη
ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ακομα και εσυ θα δεις την διαφορα..ΣΚΑΣΕ βρε μαλακα , σκασε
κανε του μια απευθειας αναθεση 10Μ να σταματησει την προπαγανδα κατα της λατρευτης κυβερνησεωςΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ακομα και εσυ θα δεις την διαφορα..
Εισαι επικινδυνος , μην μιλας !!!ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ακομα και εσυ θα δεις την διαφορα..
θα ψηφισω Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ΔΑΓΚΩΤΟ ....@alex71 ντροπή να κυνηγάτε την αντηπωλειτεφσι....
Πρόεδρος του κόμματος «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ» για την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ: «Παίζαμε σκάκι...»
«Ήμασταν γύρω στα 30-32 άτομα, σε έναν χώρο 800 τετραγωνικών, δεν υπήρχε συνωστισμός» υποστηρίζει ο Νίκος Λούβροςnewpost.gr
για δωσε μου το πληρες ονομα των κοτων.θα ψηφισω Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ΔΑΓΚΩΤΟ ....
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ
για δωσε μου το πληρες ονομα των κοτων.
σεναριο τσοντας skyfi λογικα....μη σε νοιαζει δεν μας αφορουν αλλωστε!τι ειναι ολα αυτα????
Φίλε γιατι έγινες κομματοσκυλο του Κούλη ;Αηδιες, η διοικηση να διαγραψει το θρεντ αμεσως, παρακαλω για την μη τιμωρια του νηματοθετη, ηταν μια κακη στιγμη
τυπε παιζει να αλλαξει επαγγελμα μετα την στοχοποιηση. ακουγεται εντονα στους διαδρομους οτι θα γινει μοτιβεησιοναλ σπικερ σε συνεδριο μποντι σεημινγκ με χοντρεςΦίλε γιατι έγινες κομματοσκυλο του Κούλη ;
Σου έδωσε κανα κοκκαλακι να γλύψεις ;