gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
τα ασιατακι κατω δεξια ωραιες μαγουληθρες εχει ...
Τα λεοπάρ αυτά σκουλαρίκια τα έχω κ γω
τα ασιατακι κατω δεξια ωραιες μαγουληθρες εχει ...
Τα λεοπάρ αυτά σκουλαρίκια τα έχω κ γω
Ειναι ασορτι μετην πεινατιs επιταγεs τηs μοδοs
Παντωs οποιοs πει οτι δεν το πηδαει.....το λεει εκ του ασφαλουs(δεν το φτανει)
Εγω δεν το πηδαω παντως.....
Πάντως έχει φάει απ ότι είδα πολύ κράξιμο που άλλαξε την μούρη της από όσους ασχολούνται με την μόδα καθώς πλέον λένε ότι μοιάζει με πορνοστάρ κ είναι γελοία ενώ πριν είχε τις ικανότητες να γίνει δυνατό όνομα στον χώρο του μόντελινγκ
Πάντως έχει φάει απ ότι είδα πολύ κράξιμο που άλλαξε την μούρη της από όσους ασχολούνται με την μόδα καθώς πλέον λένε ότι μοιάζει με πορνοστάρ κ είναι γελοία ενώ πριν είχε τις ικανότητες να γίνει δυνατό όνομα στον χώρο του μόντελινγκ
Ημουν σιγουροs....Και ανατομικα δλδ......δεν γινεται
Γινεται....Ημουν σιγουροs....Και ανατομικα δλδ......δεν γινεται
Αρκει αραγε να εχει την μουρη τηs πορνοσταρ??
Τοτε τι να πουμε για την Τζουλια, που το εξασκ(ι)σε το επαγγελμα!!
Ε ρε βιλμα δεν το βλεπεις κ συ????
Δεν μπορει καν να χαμογελασει...Την ιδια εκφραση εχει μονιμως.....
Με προλαβες μωρη καριολα βλημα.
Την προτιμώ όταν δεν χαμογελάει να σου πω την αλήθεια οπότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα
Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να κάνει μια τελευταία επέμβαση για να ενισχυθεί κάποιο σημείο που έχει αδυναμία η κοπέλα
Βρ εμανια με τα βυζια αυτη η κοπελα....
Ειναι αδυνατη! Αλλα στις αλλες φαινοταν λιγο πιο γεματη! Την φανταζομαι με 6 -7 κιλα παραπανω! Τοτε θα ναι!!!Στις αλλες σου φαινοταν πιο γεματη δλδ????
Γινεται.... http://[URL unfurl="true"]www.sihanoukvilleonline.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1293.0;attach=653;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πουσαι !!!!!.........Απ το απεναντι πεζοδρομιο θα σου μιλαω ;D ;D
Έχω κ άλλη μια ρωσίδα χορεύτρια να ανοίξω θέμα ?
Ρωσιδα η μία ρωσιδα κ η άλλη! Βαλτα στο ιδιο! Αρκει να ναι ωραια!Έχω κ άλλη μια ρωσίδα χορεύτρια να ανοίξω θέμα ?
1η κ 2η φωτο! Αυτη με τα φτερα με ξενερωνει!
Αυτή είναι