1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φλοκια τα λενε...
μάθε μας μάθε μας.
Φλοκια τα λενε...
οι άντρες είναι σαββούρια...
ότι κάτσει όπως κάτσει.
παιδια για το μαγαζι θα πητε κατι? τημες, κοπελες κ.τ.λ.
νομιζω σε λαθος φορουμ γραφετε
E οχι και στο λαθος φορουμ ρε φιλε...και γιατί δεν γράφεις εσύ ? απο μας τα περιμένεις όλα ? :S
Κατσε μεταξεταστεος τοτε.
κατάλαβες μαλάκα τελευταίε μακλειν;
αααααχαχαχαχαχαχα
τελευταίος των Μοϊκανών ?
*πάντως λάθος παράθεση έκανε το παληκάρι...απλά εμένα με αγαπάει πιο πολύ...
Δεν πειράζει καθόλου η ορθογραφία αδερφέ. Φτάνει το περιεχόμενο να έχει να πει κάτι - και τα προηγούμενα μηνύματά σου είναι από τα ελάχιστα post που είχαν να πουν κάτι.Η ορθογραφια μου σκοτωνει το ξερω. Καταλοιπο της γαμο - δουλειας μου.
Δεν ειμαι και βεβαια επιπεδου βοθρου αλλα χριζω βελτιωσης.
Απο εδω και εμπρος το συγκεκριμενο μαγαζι δεν πρόκειται να το ξανα επισκεφτώ.
Απλα θα ηθελα να κλεισω με μια ανασκοπηση για το ίδρυμα.
Εχει απο τις ποιο ομορφες κοπελες και τις αναναιωνει σχετικα συχνα.
Εχει καλα σοου και ειναι καλα για γελιο και μια δυο φορες αλλα οχι για στεκι.
Ειναι καθαρα ποταδικο το μαγαζι με μια δοση ονοιρου. Το ονοιρο ειναι για τους πελατες επι το πλειστον.
Καλο για να πας καναν ξενο ή κανα light barchelor.
Τωρα σαν χωρος ειναι οκ αλλα ο χωρος του πριβε ειναι απαραδεκτος.
Το σερβις ειναι καλο και τιμιο.
Τα ποτα εκτος της μπυρας ειναι μολοτοφ ακομα και για τους τακτικους καλους πελατες.
Φραπεδακι παιζει απο συγκεκριμενες αλλα εγω προσωπικα το θεωρω γελειο να μου παιζει τον πουτσο μια καργιολα και 10 εκατοστα δυπλα αλλος ενας να παιρνει χωρο και απο εξω να με χαζευουν οι χλεχλεδες μιας και μονο μια κουρτινα μας χωριζει.
Και ολλα αυτα για 50 ευρο. (που αν προσθεσεις και την ποτο θεραπεια μπροει να γινει και 100)
Με αλλα λογια καλο ειναι για μια στο τοσο για ελαφρες καταστασεις. Αλλα αν το διαλεξετε για στεκι θα σταξετε πολυ χρημα οπως εκανα και εγω. Κατα τα αλλα μπορει να ειστε ποιο τυχεροι και να γαμησετε ολλο το μαγαζι εγω δεν γαμησα παντως.
Τελος για μενα το Αλκατραζ τερμα και η Τσεχουλα παω για αλλα και ηθελα με αυτο το ποστ να κλεισω τον κυκλο μου σε αυτο το μαγαζι.
Θα εξερευνησω και αλλα υδριματα αλλα και αλλες χωρες. Με αλλα λογια θα τα κανω ολλα πουτανα.
Να στε καλα καυλιαριδες και να θυμαστε να αγαπατε τον εαυτο σας.
Εχω να πω οτι...βγηκα με στριπερ και επαιξε και sex.
Με καποιο κοστος αναλογο απο city tours.
ΤΕΛΟΣ
Μαγκια σου φιλε μου. Εγω δεν ειπα οτι δεν γινεται ειπα οτι εγω δεν καταφερα.
Ελπιζω να περασες και να περνας καλα συναγωνιστη. Μην νομιζεις δλδ οτι επειδη δεν φαγαμε εμεις θελουμε να πεινανε και οι υπολιποι.
Καλα επιλογη τραπεζι και εγω εκανα και κανω οπως και αλλα ηρωικα καουμποιλικια οπως να παιρνω καναπε μονος μου με μια μπυρα και το μαγαζι πιχτρα απο κοσμο και ορθιους Σαββατο βραδυ και εγω σε 6αρι καναπε μονος.
Μεχρι και οι καργιολες με ρωταγαν καλα εσυ τραπεζι μονος ???
Εχω παει κοντα στις 10-12 φορες σε 3 μηνες και ξοδεψα μονος μου κοντα στα 4000 βαλε και 2 μπατσελορ που πηγα και χαλασανε κανα 1000 το καθε ενα.