Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mourdarisxxx

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα, το αντιθετο του ψυχρου επαγγελματισμου δεν θα το βρεις σε τετοια μαγαζια, ασχετως του ποσο καλα υποκρινεται καποια οτι σε "παει".. τωρα ως προς το αλκα, θα ελεγα οτι απευθυνεται σε οσους θελουν τοπ εμφανισης στριπερ με οποιο ψωνισμα γι αυτες συνεπαγεται ;) διαλεγεις κ παιρνεις

Επισκέπτης
κοιτα, το αντιθετο του ψυχρου επαγγελματισμου δεν θα το βρεις σε τετοια μαγαζια, ασχετως του ποσο καλα υποκρινεται καποια οτι σε "παει".. τωρα ως προς το αλκα, θα ελεγα οτι απευθυνεται σε οσους θελουν τοπ εμφανισης στριπερ με οποιο ψωνισμα γι αυτες συνεπαγεται ;) διαλεγεις κ παιρνεις
  :cartman: :cartman: :cartman:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τωρα ως προς το αλκα, θα ελεγα οτι απευθυνεται σε οσους θελουν τοπ εμφανισης στριπερ με οποιο ψωνισμα γι αυτες συνεπαγεται ;) διαλεγεις κ παιρνεις

Στο κινκυ βρίσκεις περισσότερες "τοπ" στην εμφάνιση απ ότι στο αλκατράζ.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Στο κινκυ βρίσκεις περισσότερες "τοπ" στην εμφάνιση απ ότι στο αλκατράζ.

Επειδή κάποια εποχή έπαιζα μπάλα στο κινκυ, μπορώ να πω εύκολα ότι το αλκατράζ υπερέχει σε θέμα εμφάνισης κοριτσιών...

Επισκέπτης
απλα το αλκατραζ εχει μαζεψει οτι βιζιτα πολυτελειας υπαρχει.. δεν φωτο απο φαισ μπουκ απο καποιεσ πουτανιτσες απο εκει μεσα και θα καταλαβεις.

Επισκέπτης
φωτο απο ναιτ κλαμπς μεχρι βιλες και παρτυ σε πισηνες σε νησια.. οι πυρφοροι να ναι καλα.. οι πυρφοροι κατεστρεψαν την πιατσα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
απλα το αλκατραζ εχει μαζεψει οτι βιζιτα πολυτελειας υπαρχει.. δεν φωτο απο φαισ μπουκ απο καποιεσ πουτανιτσες απο εκει μεσα και θα καταλαβεις.
Μήπως οι πυρφόροι τύπε επέλεξαν το Αλκατράζ (όπως λες) για να επενδύσουν καθώς σε εμφάνιση οι κοπέλες υπερτερούν των άλλων που στην πλειοψηφία τους διαθέτουν στο κοινό γυφτο ρουμανο-ρωμά?

Επισκέπτης
δεν ξερω ρε τυπε... το μονο που ξερω ειναι οτι με λιγοτερο απο 500 αρικο δεν περνας καλα εκει μεσα.. οι χωροι κρατανε ποιο λιγο απο παντου , τα ποτα καταναλωνοντε σαν νερακι και οι πουτανες εκει μεσα ασυνηθιστα κακομαθημενες... οτι υπερεχει σε εμφανιση θα συμφωνισω αλλα αν το κωλομπαρο,στριπτιτζαδικο δεν εχει την cultila και την παρακμη τι να το κανεις???  ααα.. ασε που τελευταια φορσα που ειχα παει αλκατραζ ειχε τιγκα στους μαλακες αραπαδες να κανουνε show.. και ποιος σας ειπε οτι εμεις γουσταρουμε να βλεπουμε τον καθε μαλακα αραπη να κανει show σκετη αηδια. Ριχνω μαυρο σε τετοια κωλομαγαζα

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Στο Αλκατράζ πας για να καυλώσεις όχι να ξεκαυλώσεις όπως πχ στο Lido.Άσε που μου χουν τύχει διάφορα ωραία σκηνικά εκεί μέσα με ορισμένες..κι επειδή το θέμα έχει αρχίζει να συζητιέται θα γράψω κριτική για την τελευταία μου επίσκεψη.

Οσο για την καλτίλα που είπες έχεις δίκιο αλλά σκέψου ότι είναι περισσότερο Stage και όχι Bar...που αυτό ούτε εμένα μ'αρέσει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τραγικό κωλομάγαζο.
έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα σε στριπ η τελευταία φορα που πάτησα το πόδι μου (πέρσι τέτοια εποχή) με έκανε να σιχαθώ τον εαυτό μου.

γκόμενες όντως πολύ όμορφες, σόου γελοία, φαστ φουντ χοροί με μαλακισμένα μηδενικής αξιοπρέπειας να πειρμένουν στην ουρά για χορό στη σειρά σαν κοτόπουλα KFC.

η απολυτη ξεφτίλα που μπορεί να βιώσει ένα αρσενικό στη ζωή του.
ειλικρινά ντροπή σε όλους μας μα πιο πολύ σε κείνους.
ειδικά αυτό το στυλάκι του να περνά η γκόμενα και να σου λέει στα πεταχτα "πάμε για χορό" σα να σου λέει "γεια" εκτός απο τραγικό λογικά ένα νορμάλ αρσενικό το βγάζει απ τα ρούχα του και ένα στερημένο βλαμμένο αγαμι το στέλνει κατευθείαν μετά την επίσκεψη στον ψυχολόγο.
το μόνο μαγαζί που έχει κρατήσει κάτι απο τις παλιές καλές εποχές σε ποιότητα, γενική παρουσία και εξυπηρέτηση το κίνκυ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο Αλκατράζ πας για να καυλώσεις όχι να ξεκαυλώσεις όπως πχ στο Lido.Άσε που μου χουν τύχει διάφορα ωραία σκηνικά εκεί μέσα με ορισμένες..κι επειδή το θέμα έχει αρχίζει να συζητιέται θα γράψω κριτική για την τελευταία μου επίσκεψη.

Οσο για την καλτίλα που είπες έχεις δίκιο αλλά σκέψου ότι είναι περισσότερο Stage και όχι Bar...που αυτό ούτε εμένα μ'αρέσει!
ακου στέιτζ.
μπουαααχααχαχαχαχαχαχχααχα

μαγαζί που δε σεβεται την πελατεία του είτε αυτή αφήνει 10 είτε 1000 ευρώ είναι για τον πέο και μόνο σε μια χώρα για τον πέο όπως η ελλάδα μπορεί να επιβιώσει.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε φίλε τι κόλημα έχεις φάει με τα πιτσιρίκια που λες ότι στήνονται στην ούρα και περιμένουν για χορό με κάποια από κει μέσα.Δεν το χω δει ποτέ αυτό και το θέμα είναι ότι το χεις κάνει "σημαία" και το αναφέρεις συνεχώς.  :o

Επισκέπτης
τραγικό κωλομάγαζο.
έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα σε στριπ η τελευταία φορα που πάτησα το πόδι μου (πέρσι τέτοια εποχή) με έκανε να σιχαθώ τον εαυτό μου.

γκόμενες όντως πολύ όμορφες, σόου γελοία, φαστ φουντ χοροί με μαλακισμένα μηδενικής αξιοπρέπειας να πειρμένουν στην ουρά για χορό στη σειρά σαν κοτόπουλα KFC.

ειδικά αυτό το στυλάκι του να περνά η γκόμενα και να σου λέει στα πεταχτα "πάμε για χορό" σα να σου λέει "γεια" εκτός απο τραγικό λογικά ένα νορμάλ αρσενικό το βγάζει απ τα ρούχα του και ένα στερημένο βλαμμένο αγαμι το στέλνει κατευθείαν μετά την επίσκεψη στον ψυχολόγο.
το μόνο μαγαζί που έχει κρατήσει κάτι απο τις παλιές καλές εποχές σε ποιότητα, γενική παρουσία και εξυπηρέτηση το κίνκυ.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ακου στέιτζ.
μπουαααχααχαχαχαχαχαχχααχα

μαγαζί που δε σεβεται την πελατεία του είτε αυτή αφήνει 10 είτε 1000 ευρώ είναι για τον πέο και μόνο σε μια χώρα για τον πέο όπως η ελλάδα μπορεί να επιβιώσει.

Ωραιος  :thumbsup:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ειδικά αυτό το στυλάκι του να περνά η γκόμενα και να σου λέει στα πεταχτα "πάμε για χορό" σα να σου λέει "γεια" εκτός απο τραγικό λογικά ένα νορμάλ αρσενικό το βγάζει απ τα ρούχα του

Ακριβως οπως το λες, ενα νορμαλ αρσενικο, γιατι υπαρχουν και ορισμενοι που τους "ξεφτιλιζουν" οι γκομενες εκει μεσα και συνεχιζουν να το παιζουν cool και γελαστοι, ελεος..

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Ρε φίλε τι κόλημα έχεις φάει με τα πιτσιρίκια που λες ότι στήνονται στην ούρα και περιμένουν για χορό με κάποια από κει μέσα.Δεν το χω δει ποτέ αυτό και το θέμα είναι ότι το χεις κάνει "σημαία" και το αναφέρεις συνεχώς.  :o

+1

Να πω ότι επειδή έχω βγει με αρκετές από αυτές έξω και έχω "φάει" καλά, πρέπει 
απλά να βρεις τον τρόπο...

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά συναγωνιστές, το κρίσιμο ερώτημα στέκει αναπάντητο.Όλα καλά με το αλκα, από ψητό όμως, παίζει τίποτα????

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
+1

Να πω ότι επειδή έχω βγει με αρκετές από αυτές έξω και έχω "φάει" καλά, πρέπει 
απλά να βρεις τον τρόπο...

Χαιρω πολυ, δεν εισαι ο μονος.
Η διαφορα μονο ειναι οτι εμεις μιλαμε για την συμπεριφορα μεσα στο μαγαζι τυπε, οχι εξω..
Δεν παω καθε φορα εκει μεσα για να πηδηξω καποια μετα εξω, υπαρχει και το παραδειγμα απλα να θελεις να περασεις καλα χωρις να εχεις την καθε μια απο εκει μεσα να στο παιζει ιστορια καθε φορα που σου ερχεται στο τραπεζι με υφακι μπλαζε..

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρω πολυ, δεν εισαι ο μονος.
Η διαφορα μονο ειναι οτι εμεις μιλαμε για την συμπεριφορα μεσα στο μαγαζι τυπε, οχι εξω..
Δεν παω καθε φορα εκει μεσα για να πηδηξω καποια μετα εξω, υπαρχει και το παραδειγμα απλα να θελεις να περασεις καλα χωρις να εχεις την καθε μια απο εκει μεσα να στο παιζει ιστορια καθε φορα που σου ερχεται στο τραπεζι με υφακι μπλαζε..

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom