timos.giot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο ρωταω και εγω?? τι παιζει με αυτη??Παιχταρα απο ποια αποψη να σπευσομεν σε αννικα???
αυτο ρωταω και εγω?? τι παιζει με αυτη??Παιχταρα απο ποια αποψη να σπευσομεν σε αννικα???
μελοντικε αφραγκε σε χερετο...Γεια σας παίδες!!! τι λέει? Πήγα μ έναν συνάδελφο Αλκατράζ την Παρασκευή (αναμένεται κριτική) . Θα θελα να σας ρωτήσω 2 πραματάκια
Ξέρετε μια Τζοσεφίνα? (Josephina) Ρωσσίδα μελαχρινή με ίσιο μαλλί. Ρώτησα κι έναν συναγωνιστή εδώ μέσα αλλά πέραν μιας εμπειρίας ενός φίλου του δεν ήξερε κάτι περισσότερο.Οπότε θα'θενα τα φώτα σας.Κόλησα μ αυτήν γιατί στον απλό χορό ήταν άλλο πράμα η κοπέλλα.Τέτοιο πάθος δε περιμενα να δω ειδικά σ αυτό το μαγαζί που οι περισσότεροι χοροί είναι "επαγγελματικοί-ψυχροι". Ποια η γνώμη σας γι αυτήν? Πάντα τόσο θερμή είναι?
Και κάτι ακόμα μια Ρωσσίδα-Ιαπωνέζα με γυαλιά την έχεις παρει για χορό κανείς? καλό κομάτι μου φάνηκε.
έπεσες έξω φίλε μου ;) ποτέ δεν παρασύρομαι και ξέρω ότι να επενδύσεις σε μια στριπτιτζού είναι πεταμένα λεφτά.Καμια πληροφορία γι αυτά που ρώτησα έχεις να δώσεις ρε κοτομπιφτέκι?μελοντικε αφραγκε σε χερετο...
τα σεβι μου
τα κσερισ δε χριαζετε να μαθισ κατι!!!έπεσες έξω φίλε μου ;) ποτέ δεν παρασύρομαι και ξέρω ότι να επενδύσεις σε μια στριπτιτζού είναι πεταμένα λεφτά.Καμια πληροφορία γι αυτά που ρώτησα έχεις να δώσεις ρε κοτομπιφτέκι?
Ρε gatoni9, τί γκρινιάζεις στον κοτομπίφτεκο? Τί θες να μάθεις? Αν είναι κάθε φορά θερμή η Τζοζεφίνα? Όχι δεν είναι! Ανάλογα με τα κέφια της..Αν παρέχει άλλες υπηρεσίες εντός ή εκτός? Πάλι ανάλογα με τα κέφια της και τα τρέχοντα εξοδά της.Το να σου πώ ότι σε εμένα πχ έκανε κάτι, σε εξασφαλίζει ό,τι θα κάνει το ίδιο και σε σένα?Φυσικά όχι..Αν σου περισσεύουν προχώρα.Αν όχι, 10-30 ευρώ λογαριασμό σε στριπ και μετά στούντιο-cg για εγγυημένα αποτελέσματα..αυτό που κάνεις λέγεται spamming,ενίοτε είσαι και κοντά στο trolling!
με εκτίμηση
για το σακαραβεο πουνε μαγαζαραTaurus1 δεν έχει άδικο σε αυτά που λες,αλλά κουβέντα να γίνεται στο κάτω κάτω.Με το σκεπτικό αυτό όλα τα topics Θα ταν άδεια.Τι να πούμε δηλαδή για το Αλκατράζ? Για τα φώτα ή για τα ποτά?
Και έλεγα να περάσω σήμερα..Επισκεψη σε αλκα χτες. Απογοητευση μεγαλη. Το μαγαζι αυτο φαινεται οτι ξεφτισε.. Τραγικο απο πολλες αποψεις.
Δώσε λεπτομέρειες ρε φίλος!!Επισκεψη σε αλκα χτες. Απογοητευση μεγαλη. Το μαγαζι αυτο φαινεται οτι ξεφτισε.. Τραγικο απο πολλες αποψεις.
Δώσε λεπτομέρειες ρε φίλος!!
καλα οτι οι γκομενες ζητανε κατευθειαν χορο στο αλκα ειναι γνωστο ανεκαθεν.. αμα καποιος θελει καυλαντισμα παει αλλου.. κατα τ αλλα σοου ειχε πολλα στην πιστα? απο ροστερ ποιες ηταν οι ηχηρες απουσιες?Συνοπτικα.. Γκομενες το κλασσικο στυλακι.. Με την μια. "Παμε κουρο?" Η ρωσσιδα στο μπαρ κλασσικα κερνας ποτο-σφηνακι, βαζει νερο.. Ποιοτητα κορασιδων μετρια, αφου οι περισσοτερες θα βρισκονται διακοπες με τον σπονσορα.. Τιμες ιδιες. Καλυτερα καποιος να παει σε καποιο αλλο στριπομαγαζο κατε με
γιατι τοση χολη γ το αλκα? τι σου κανε?Καλητερα να πατωσει μεγαλο πυρφορο μαγαζο χωρις κανενα αποτελεσμα.. οι χωροι κρατανε λιγο, για πριβε δεν το συζηταω να παρω θα ειναι ο ορισμοσ της ξεπετας και οι γκομενες ψυχρες επαγγελματιες το επιτο πλιστον. ολες απο εκει μεσα εχουνε χτυσει πολυκατοικιες στις χωρες τους με τα λευτα τον πυρφορων φουκαραδων μονο αν δεις φωτο απο καποιες πουτανες εκει μεσα θα δεις σε τι μεροι κανουνε διακοπες απο τις αερογαμιες τον ΠΥΡΦΟΡΩΝ!!! ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..... ΜΑΥΡΟ,ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΟΟΟΟ στο μαγαζιιιιι