Pireotis_62
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2009
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
απλα θελω να χω μια ιδεα για το τι παιζει μη περιμενω αλλα και ξενερωσω
γεια σου παληκάρι μου
Εμπειρία:
πήγα πριν 10 μέρες περίπου με το κορίτσι μου
βέβαια η περι ου ο λόγος γουστάρει τα στριπτιζάδικα οπότε θα σου πω γενικες εντυπώσεις
το μαγαζι ως χώρος είναι καλος, το λέω αυτο γιατι οι γυναίκες τα κοιτάνε αυτα...
κεντρικη σκηνη ευρύχωρη κλπ. τα ποτά μπόμπες αλλα καλής ποιότητος...
καθίσαμε πρώτο τραπέζι πίστα απ τη μερια που είναι η είσοδος του μαγαζιου
έχει ενα show με τα κορίτσια να παίζουνε με δονητες σ όλο το μαγαζι
αν είσαι μόνος σου έρχονται στο τραπέζι και παίζουνε και μαζι σου
για μένα ίσως το μόνο show στο μαγαζι κάπως αισθησιακο
πάμε στα live sex
το πρώτο ντουέτο, ένας σφίχτης κοντος κι ένα μικροκαμωμένο κοντοπούτανο που τό'χει μεν αλλα...
αυτη κάνει ντους κι ο άλλος περιμένει κ καλα απ έξω σ ένα στρογγυλο σκαμπωκρέββατο (τι είπα πάλι...)
στην πράξη, πεοθηλασμος και πήδημα εις διάφορες στάσεις (Κολιάτσου, Παγκράτι Θησείο κλπ).
συμμετοχη της μικρας, θεατρικη... ο τύπος προσπαθούσε αλλα πολυ σικε το όλο θέμα
ολοκλήρωσις στο στόμα (υποτίθεται...) βαθμολογία για μένα 5/10 για το κορίτσι 6/10.
παρεμβάλονται διάφορες Σβετλάνες και μετα έχει το φαντασμαγορικο Παρτούζα show!
καλύτερα αφήστε το... εγω έπεσα σε παρακμη... δυο τύποι και τρεις γυναίκες
το ζευγάρι από πριν, ένα αλλοδαπος ξανθωπος και άλλες δύο θηριοδαμάστριες.
κι εδω αρχίζουνε τα γέλια, ο ξανθος ήτανε με το τζην κι απο μέσα στραπ-ον
ναι καλα ακούσατε... με πλαστικο ήτανε ο άχρηστος... ο άλλος δε με πεσμένη 0% και το πάλευε
το όλο show ούτε για video clip δεν έκανε... απογοήτευση...
γενικες παρατηρήσεις: ο χώρος καλος, τα κορίτσια 2-3 στα 7/10 και το show διεκπαιρεωτικο στο φουλ.
σημείωση πως είχα πάει καθημερινη οπότε δεν ήταν να πεις είχε πολυ κόσμο και ήταν κουρασμένα τα πλάσματα...
αυτα τα ολίγα και ελπίζω να σας ενημέρωσα
υ.γ. α ρε, που είναι τα παλια χρόνια του Rasputin και της παλιας Ανατολης (στη γέφυρα).... οι αρχαίοι με καταλαβαίνουν, νομίζω;