Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εκανα κ εγω μια επισκεψη στο ιδρυμα προσφατα. Μου εκανε τεραστια θετικη εντυπωση ενα Ρωσσιδακι, η Νταρια. Εχει να προσφερει κανεις καμια γενικη πληροφορια για την κοπελα? Για παραδειγμα, αξιζει κυνηγι κ "επενδυση" ή ουτως ή αλλως ειναι ψοφια στο πριβε?
εχει facebook αυτη ???

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εθεαθη η Ολια στο ιδρυμα με στολη εργασιας καπαρωμενη, οσο εμεινα, σε τραπεζακι με καναπεδες. Επισης εθεαθη και η Ρωξανη (η απιστευτα καβλιαρα, αδυνατη, μοντελο, μελαχροινη, Ρωσσιδα) απο Λιντο, η οποια συμφωνα με λεγομενα της, δουλευει μονο Αλκατραζ τωρα πια, με καλλιτεχνικο "Βαλεντινα". Αλλα πολυ σουπερσταριλικι αδερφακι μου οι συγκεκριμενες δυο. Δε το πιανω.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτό δε καταλαβαίνω ρε γαμώτο πως γίνεσαι να σαι πουτάνα και να χεις και υφάκι!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Εθεαθη η Ολια στο ιδρυμα με στολη εργασιας καπαρωμενη, οσο εμεινα, σε τραπεζακι με καναπεδες. Επισης εθεαθη και η Ρωξανη (η απιστευτα καβλιαρα, αδυνατη, μοντελο, μελαχροινη, Ρωσσιδα) απο Λιντο, η οποια συμφωνα με λεγομενα της, δουλευει μονο Αλκατραζ τωρα πια, με καλλιτεχνικο "Βαλεντινα". Αλλα πολυ σουπερσταριλικι αδερφακι μου οι συγκεκριμενες δυο. Δε το πιανω.

Η Ρωξ στο Lido είχε τεράστιο fan club και "πριβέδιαζε" συνέχεια.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αυτη δουλευει στο σταρ και ελεγα μηπως πηρε μεταγραφη...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η Ρωξ στο Lido είχε τεράστιο fan club και "πριβέδιαζε" συνέχεια.
Ε, δεν παλευεται η κοπελα, γι'αυτο  :P
Κανα φραπε σερβιρε στα πριβε του Λιντο ή με χουφτωμα τη βγαζανε οι τυποι?
Ελπιζω οταν επιστρεψει το Αλκατραζ στον παλιο χωρο να εχουν φτιαξει καμια πιο σκοτεινη γωνια για τα περαιτερω του πριβε!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτό δε καταλαβαίνω ρε γαμώτο πως γίνεσαι να σαι πουτάνα και να χεις και υφάκι!!!
Δεν εννοω αυτο. Αλλα τελος παντων. Δε φταιει κι αυτη για το "σουπερσταριλικι", ο μαλακας φταιει που χαλαει ενα μισθο (δικο μου, οχι δικο του  :P) τη βραδια εκει μεσα. Αλλα τι να κανει κι αυτος, ισως να κανει επενδυση για μελλοντικο φορτωμα κλπ κλπ... Τελικα μηπως ειμαι εγω ο μαλακας?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Και πάλι καλά να λέμε!
Ξέρεις τι "υφάκι" είχαν οι εταίρες στην αρχαία Ελλάδα;
Η Φρήνη χρέωνε τον πελάτη (αντιστρόφως) ανάλογα με το πόσο τον γούσταρε! Για φαντάσου να το 'χαμε αυτό σήμερα!

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
:rockon: βρέθηκε τελικά η ρωξάνη?Θα κάνω μια επίσκεψη αύριο λέω.
Είμαι βυζολάτρης γενικά αλλά το πλάσμα είναι πανέμορφο.Τουλάχιστον ρε φίλε δεν είναι κανά μπάζο που το παίζει σούπερσταρ.
Κρίμα πάντως που δε κάνει τίποτα στο πριβέ, για τον τύπο που ρώτησε πιο πάνω.Μόνο το εσώρουχο βγάζει άμα έχει όρεξη αλλά χωρίς πιασίματα στο μουνί.Η αλήθεια είναι ότι για πριβέ και 100στάρικο δεν αξίζει, κρίμα κρίμα θα ανέβαζε κι άλλο τις μετοχές της.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανοιξε το καινουργειο τελικα?

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Μπα ξεκινήσαμε σήμερα, αλλά όλα κλειστά... η ανακοίνωση τόσο μικρή που για να τη δείς πρέπει να πας δίπλα... μόνο κάτι τούβλα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά... πάλι καλά που δεν μπήκαμε στο σκυλάδικο δίπλα... δούλευε και ένας σκύλος πόρτα... το φόρτωνες με τη μία για χουρό...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λεει ποτε ανοιγει?

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Απλά λέει σύντομα... αλλά τα πεταμένα τούβλα έξω δεν είναι και πολύ καλό σημάδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom