Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απο ενα σημειο και περα πρεπει να της "χωθεις" ......
Παντως ρε παιδια στην τελευταια μου επισκεψη στο εν λογω στριπ μου εκανε εντυπωση ενα παλικαρι που γλωσσοφιλιοταν εντονα και παθιασμενα με μια στριπερ μπροστα σε ολο τον κοσμο / εγινα κοκκινος απο τον θυμο μου .....
Ποια είναι η Tzessica παίδες η ψιλή μελαχροινή με το ίσιο μαλλί;
ενας αλητηριος ηταν με μουσι και γεροδεμενος .....
Άρα καλά κάνω εγώ και δεν περνάω ούτε από έξω...Όχι και φραπεδολόγοι. emoλόγοι και σαμπανολόγοι. Για ποτό, clubbing είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Απο ενα σημειο και περα πρεπει να της "χωθεις" ......
Παντως ρε παιδια στην τελευταια μου επισκεψη στο εν λογω στριπ μου εκανε εντυπωση ενα παλικαρι που γλωσσοφιλιοταν εντονα και παθιασμενα με μια στριπερ μπροστα σε ολο τον κοσμο / εγινα κοκκινος απο τον θυμο μου .....
Καλά ρε? Δεν αναγνώρισες τον vasos? Αυτός ήταν και στράβωσα και εγώ μαζί του.
Πάντως η Τζέσσικα είναι στο team του Alcatraz![]()
Όχι και φραπεδολόγοι. emoλόγοι και σαμπανολόγοι. Για ποτό, clubbing είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Αγαπούληδες και ασχετούληδες επίσης
Αγαπούληδες και ασχετούληδες επίσης
ενταξει...και φραπες εχει παιχτει,απλα δεν ειναι καργα το μαγαζι στο νευροτοξικο ροφημα που σε ολους μας αρεσει να το πινουμε σε ποικιλες εκδοσεις και δοσεις...
φραπές...δεν μου έχει τύχει από καμία. έχω χορέψει με τις περισσότερες εκει μέσα.![]()
Χορο με Νικολ = για τον πουτσο καβαλα / εξπρες χορος,μου εσπασε τα αρχιδια και οχι τιποτα ιδιαιτερο απο σωμα