You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 405K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Απο ενα σημειο και περα πρεπει να της "χωθεις" ......
Παντως ρε παιδια στην τελευταια μου επισκεψη στο εν λογω στριπ μου εκανε εντυπωση ενα παλικαρι που γλωσσοφιλιοταν εντονα και παθιασμενα με μια στριπερ μπροστα σε ολο τον κοσμο / εγινα κοκκινος απο τον θυμο μου .....
lol..Γιατί να θυμώσεις εξάλλου; Ο τυπάς μπορεί να ήτανε και ψιλοπιομένος όπως και η striper. Ποια είναι η Tzessica παίδες η ψιλή μελαχροινή με το ίσιο μαλλί;
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατι εγινες κοκκινος απο το θυμο σου?
Ποια είναι η Tzessica παίδες η ψιλή μελαχροινή με το ίσιο μαλλί;
οχι , ψηλη ξανθια ( πανω κατω ) εχει αλλο ονομα στο μαγαζι , πρεπει να πηγε μετα το σαββατο ...
εσυ με ποια εχεις κολησει ?
αν ξερεις και τιποτα για την αουριτα , ριχτο ;)
ενας αλητηριος ηταν με μουσι και γεροδεμενος .....
Μήπως ήταν ο γκομενός της? Με τέτοιους τα φτιάχνουν μερικές.
Άρα καλά κάνω εγώ και δεν περνάω ούτε από έξω...Όχι και φραπεδολόγοι. emoλόγοι και σαμπανολόγοι. Για ποτό, clubbing είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Απο ενα σημειο και περα πρεπει να της "χωθεις" ......
Παντως ρε παιδια στην τελευταια μου επισκεψη στο εν λογω στριπ μου εκανε εντυπωση ενα παλικαρι που γλωσσοφιλιοταν εντονα και παθιασμενα με μια στριπερ μπροστα σε ολο τον κοσμο / εγινα κοκκινος απο τον θυμο μου .....
Υπουργέ εσένα σκεφτόμουν μετά από μια πρόσφατη εμπειρία στο Baby-Ο
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλά ρε? Δεν αναγνώρισες τον vasos? Αυτός ήταν και στράβωσα και εγώ μαζί του.
Πάντως η Τζέσσικα είναι στο team του Alcatraz
εγω ημουν....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Όχι και φραπεδολόγοι. emoλόγοι και σαμπανολόγοι. Για ποτό, clubbing είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Αγαπούληδες και ασχετούληδες επίσης
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ενταξει...και φραπες εχει παιχτει,απλα δεν ειναι καργα το μαγαζι στο νευροτοξικο ροφημα που σε ολους μας αρεσει να το πινουμε σε ποικιλες εκδοσεις και δοσεις...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
+1908 κάπτεν........
ενταξει...και φραπες εχει παιχτει,απλα δεν ειναι καργα το μαγαζι στο νευροτοξικο ροφημα που σε ολους μας αρεσει να το πινουμε σε ποικιλες εκδοσεις και δοσεις...
Όποιος λέει ψέματα, να τον γλωσσοφιλήσει ο Υπουργός
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
φραπές...δεν μου έχει τύχει από καμία. έχω χορέψει με τις περισσότερες εκει μέσα.
ατυχε...
Χορο με Νικολ = για τον πουτσο καβαλα / εξπρες χορος,μου εσπασε τα αρχιδια και οχι τιποτα ιδιαιτερο απο σωμα
Αχ Υπουργε μου, το κορίτσι όντος ειναι μόνο νάζι και από χορό τίποτα...για το πέος . Μόλις γύρισα από alcatraz, είχαν σπέσιαλ καλεσμένη την τύπισσα που τραγουδά "μ'αρέσει το σεξ" και είπε και 2-3 ακόμα. Οκ δεν συγκλονίστηκα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K