Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για αμερικανιά πολύ καλό. Αν προτιμάται και από έμπειρους, τότε με το ποτό και τα ευρώ στο χέρι.

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι έμπειροι παραπάνω φαίνεται ότι το προτιμούν. Προτιμώ πιο παραδοσιακά άμα είναι για στριπ

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χτες στις 2.30 περιπου , πανικος απο κοσμο , παρα πολλοι ορθιοι  :headbang:
πηρα χορο μια με μεγαλο σετ βυζιων που ειχα σταμπαρει απο παλια , αλλα με απογοητευσε η σιλικονη που ηταν παρα πολυ σκληρη , σαν μπαλακι τενις  :S και χειροτερα.
ενιγουει τι ξερουμε για την Βικτωρια ?
ξανθος λεπτος παιδαρος με μικρο βυζι , στυλ kate bosworth  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισκεψη χτες στις 2.30 περιπου , πανικος απο κοσμο , παρα πολλοι ορθιοι  :headbang:
πηρα χορο μια με μεγαλο σετ βυζιων που ειχα σταμπαρει απο παλια , αλλα με απογοητευσε η σιλικονη που ηταν παρα πολυ σκληρη , σαν μπαλακι τενις  :S και χειροτερα.
ενιγουει τι ξερουμε για την Βικτωρια ?
ξανθος λεπτος παιδαρος με μικρο βυζι , στυλ kate bosworth  :grin:

που μοιαζει λιγο με eva henger?αν εννοεις αυτη κανει πολυ καλο χορο....επισης εχει 2 μελαχροινα πανυψηλα πολυ καυλα μωρακια,την μαρια και την.........(απαραδεκτο,αλλα δεν ενθυμουμαι),την καρμεν(εξ λολιτα),την γκρατσιελα(μπαζο),την αλμααζα(μουναρος εκ ρωσιας),την τζεσικα(επισης εξ λολιτα),την γκαμπριελλα την λιθουανη η οποια εχει απιστευτο προσωπακι και κορμακι,φραντσεσκα και αρκετες αλλες....επισης μου εκανε εντυπωση αυτη η μελαχροινη ψηλη με τις βυζαρες και το βεραμαν δικτυωτο....

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον για να μιλησουμε με ντοκουμεντα  :2funny:
1152180947.jpg
eva[/URL] henger αλλα δεν μοιαζει με αυτη ΙΜΟ
kate2eo.jpg
kate bosworth  :dancing: μοιαζουν και σε φατσα και σωμα

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Πέμπτη βράδυ 7/8 είμασταν πολύ άνετα, από τις λίγες φορές που ευχαριστήθηκα λόγω λίγου κόσμου. Φυσικά και τα κορίτσια πιο θετικά, χωρίς να τους τρέχει η ώρα για να ψάχνονται.. Πιστεύω ότι το concept του Alcatraz είναι η πανέμορφη Velerie(ξανθιά με ωραίο στήθος,στητό και κορμι χέλι lol). Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.. εγώ πάντως την κοιτούσα χαζεμένος που έκανε τα αεροπλανικά της στον στύλο :uglystupid: Tο μετάνιωσα που δεν έκανα χορό μαζί της, με αποροφήσανε κάποιες παλιές. Velerie σου έρχομαι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εις το Alkatraz για emo διασκέδαση. Πολύ ωραίος χώρος, ο καλύτερος μάλλον, τηλεοράσεις και αρκετά πετυχημένα show. Οι γκόμενες δεύτερες καλύτερες από το BG με ατού ότι είναι νέες. Επί της ποτοθεραπείας και του αναψυκτικού με γεύση καφέ: among others, Fellicia, Fernanda, Alhaza(ex Dayana) όλες ex Aphrodite Pallace, Camel, Ellis ρωσσίδα(ότι πρέπει για να μη ξαναμιλήσει ο χρηστάρας σε Ελληνίδα), Jessika(με δύο τύπους που της έλεγαν ότι είναι εφοπλιστές :2funny:), Vallerie. Κατά τις 3 σκάνε οι αδειούχες όπου μία τα πέταξε, άρωστεεες. BG μετά για κάτι συντηρητικό και τακτοποιημένο  με Lana και Lydia μέχρι να ανοίξουν τα φώτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα ρε  leonoro να  γίνω  κακός ?
Τι μου  αναφέρις  τη FELICIA ??? θα  τη  βάλω  στη black list μέχρι του Αγίου !
Πάω λοιπόν  προηγούμενη εβδομάδα  ALKATRAZ . Νιώθω  ότι βρίσκομαι στο Βουκουρέστι . Μόνο ο συγχωρεμένος ο Τσαουσέσκου έλειπε !
Αφού  ανθίσταμαι σε κύμματα επιθέσεων από τους ρουμάνους καταδρομείς του καταστήματος , παρουσιάζεται η εν λόγω .
Στην αρχή  λέω  να δώσω άκυρο και για πρώτη φορά στη ζωή  μου  να μην πάρω  κονσομασιον , χορό κ.λπ. ( εδώ γελάτε ) και να  δω  το σόου  ως  αυθεντικός στριποφίλ ( ξεκαρδίζεστε )
Τεσπά , κάθεται  η  εν λόγω για λίγο , χωρίς να  είναι πιεστική . Είναι και ωραίο girl . Ζητάει  και τσιγάρο , οπότε ,σεβόμενος  το χρόνο της  εργαζομένης  κερνάω  σφηνάκι .
Μετά από λίγο καταλήγουμε  εις  το χώρο του dance , γιατί πριβέ δεν  είναι  αυτό  ( κόντεψα  να συγγενέψω  με  έναν κρεμανταλά που του έκανε  χορούς δίπλα ετέρα  ρουμάνα  εταίρα ).
Μου προτείνεται special prive dance των 50 .
Αναμιμνησκόμενος  τα ιερά  τεμένη ( GOLD , LIDO ) ενδίδω .
Εν  τέλει να  μη  σας  κουράζω , ο χορός  ήταν γτπ αν και full nude  ζήτημα  αν  κράτησε  5' . Ενώ  η  Θεία  μου  η  Ματθίλδη  θα  με  έφτιαχνη  πολύ  καλύτερα  στα  60 της .
Κάτι θείες  που  κολυμπούν στο Ζούμπερι  έχουν  πιο ξυρισμένες γάμπες .
Μου  φαίνεται ότι το μαγαζί που ανεδείχθη  στην φετινή σαιζόν προσεγγίζει το καθίδρυμα του κου Τόλη .

Ταυτα  και  μένα
Ρ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι αλλά εγώ τη ξέρω από παλιά.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι αλλά εγώ τη ξέρω από παλιά.

Πάσο
Αλλά  να  της  πεις ότι στην πολιτισμένη Ευρώπη  υπάρχουν  και  εκατοντάδες  λύσεις  αποτριχώσεως .
Για  όνομα , σε λίγο θα γεμίσουμε  στρίπερς  με  τριχωτά  μουνιά  και αξύριστες γάμπες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν και δε με ενδιαφέρει το περιστασιακό θέμα, χθες ήταν ξυρισμένη FYI.  .

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
E που να ανοίξεις τις σαμπάνιες σου μετά; Μα γυναίκες είναι αυτές; Ένα ωραίο τελευταίο, έγραφαν τα τηλεφώνα στις ετικέτες μπουκαλιών :cheesy:, λέμε Ελλάδα τώραα

Επισκέπτης
E που να ανοίξεις τις σαμπάνιες σου μετά; Μα γυναίκες είναι αυτές; Ένα ωραίο τελευταίο, έγραφαν τα τηλεφώνα στις ετικέτες μπουκαλιών :cheesy:, λέμε Ελλάδα τώραα
Fuck them all.....probably they were giving the number....of their 2nd job....such as blow-job,fuck-job...and so on...
All you need...with alcatraz girls...is money...nothing more....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι πελάτες παλιότερα γράφαν το τηλεφωνό τους σε μπουκάλι.
Λ€ς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom