Δηλαδη Λεονορο γιατι ειμαι και λιγο σκραπας μου συνιστας το Αλκατραζ με κλειστα τα ματια ????
όχι, σου λέω κάποια θετικά του diamond
Δηλαδη Λεονορο γιατι ειμαι και λιγο σκραπας μου συνιστας το Αλκατραζ με κλειστα τα ματια ????
πάλι ερωτεύτηκες ρε παλιόπουστα;Η Αλμαζα ηταν GFE στον χορο σου ή πολυ τυπικη ????
πάλι ερωτεύτηκες ρε παλιόπουστα;
Την πηρα 2 συνεχομενους. Στον πρωτο σχετικα τυπικη. Στο δευτερο πολυ καλα... Σκεφτομουν και 3 γυρο αλλα....
Ντίκυ μάζεφτον ..... Εχει κολλήσει πυρετό του φιλιού.......persona ειμαι και το παραδεχομαι αγαπουλης των στριπ ..... / μου αρεσει το πουλημενο το ψευτικο GFE .....
τελεια !!!!!!
Μην σε ανησυχει ο τυπος....κοιταγε για να μην προσφερονται υπηρεσιες περαν των πληρωμενων...Αν και θεωρω οτι οι ''επαγγελματιες'' ;)του ειδους ισως να μην μεινουν ευχαριστημενοι γιατι κοζαρισα οτι στο χωρο που γινοντουσαν οι χοροι (στο πισω μερος του μαγαζιου)ηταν ενας τυπος ο οποιος μαλλον κυτταγε και ''ελεγχε''(???)τους χορους των κοριτσιων!!!!!!
Ειναι καθαριστριες δηλαδη...Μην σε ανησυχει ο τυπος....κοιταγε για να μην προσφερονται υπηρεσιες περαν των πληρωμενων...
Τα κοριτσια δουλευουν και εκτος....δεν πρεπει να κουραζονται.....
Φασον....Ειναι καθαριστριες δηλαδη...
Γιατι μου χρειαζονται στα γραφεια μου δυο καθαριστριες μιας και οι Πολωνεζες που ειχα φευγουν το Σπτεμβρη οριστικα για πατριδα...Φασον....