Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για Άννα επιβεβαιώνω nokia ;) Για Λίζα...Ακουσα πως η Αννα απο Μουσσες και η Λιζα απο Athens No1 ειναι πια στο Αλκατραζ..
Για Άννα επιβεβαιώνω nokia ;) Για Λίζα...Ακουσα πως η Αννα απο Μουσσες και η Λιζα απο Athens No1 ειναι πια στο Αλκατραζ..
Ακουσα πως η Αννα απο Μουσσες και η Λιζα απο Athens No1 ειναι πια στο Αλκατραζ..
Για Άννα επιβεβαιώνω nokia ;) Για Λίζα...
Για Άννα επιβεβαιώνω nokia ;) Για Λίζα...
Eλα μποση..Λιζα ex Aνατολη- Βaby Gold - Baby O Νικαιας.
Πρωην μελαχροινη με μαλι ως τους ωμους, νυν ξανθια με κοντο μαλι και 3αρι συλικονατο..(Παλια καραβανα..σιγουρα την ξερεις).Φιλη της Σαμπινας απο Gold..(ακομα σπιτωμενη ειναι αυτη..την χασαμε).
Exeis και εσυ το προβλημ της γυναικας....Συναδελφοι στριπερ για Κυριακη απο 12:00 μεχρι το πολυ 1:30 συνισταται το Alcatraz ή θα ξενερωσω ????
Αν ειναι ανοιχτο....να πας....σιγουρα δεν θα χασεις...το μονο που με προβληματιζει ειναι ο τυπος σου ως πελατης κ οι απαιτησεις...Συναδελφοι στριπερ για Κυριακη απο 12:00 μεχρι το πολυ 1:30 συνισταται το Alcatraz ή θα ξενερωσω ????
Μακ ουτε με τα Αγγλικα εχω προβλημα,ουτε με τα ντεκαφεϊνε κοριτσια / απλα αυτο που θελω ειναι να εχει καλες γκομενες,να ερχονται στα τραπεζια να "γνωριστουν" μαζι σου και να παρω 2 καλους απλους χορους με μουναρες / that's all ....
Παντως απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι αυτο που ζηταω / να παω Αλκατραζ ή Diamonds and Dolls ????
ποια Αννα ΄?η γνωστη παλια Αννα(μουσσεs Αφροδιτη Ρασπουτιν)που ηταν κολλητη με Ολγα και Αναστασια?ξανθια και νταρτανα?ενημερωστε γιατι καιγομαι.thnksH Aννα στο αλκατραζ λεγεται βικτωρια και ειναι κολληταρι της ξανθιας ντανιελας του πρωην μικρου-μεγαλου αφροδιτη-γκολντ-νυν συζυγος!
ποια Αννα ΄?η γνωστη παλια Αννα(μουσσεs Αφροδιτη Ρασπουτιν)που ηταν κολλητη με Ολγα και Αναστασια?ξανθια και νταρτανα?ενημερωστε γιατι καιγομαι.thnks
O.K.νομιζα οτι ηταν καποια αλλη που ηξερα οτι σταματησε.Παντωs ευχαριστω anywayAπο οσα γνωριζω, ηταν Γκολντ, Μουσσες και τωρα Αλκατραζ..
Ξανθια ναι, νταρντανα οχι..
Δε θα θες να φυγεις τοσο νωρις!Παντως καλο ειναι να πας νωρις στο συγκεκριμενο.Εγω πηγα μια φορα μετα τη 1 και με εβαλαν ορθιο στο μπαρ μεχρι να αδειασει τραπεζι!Συναδελφοι στριπερ για Κυριακη απο 12:00 μεχρι το πολυ 1:30 συνισταται το Alcatraz ή θα ξενερωσω ????
Υπουργε παρότι τις γκόμενες τις ξέρω και από το άλλο μαγαζί του ομίλου το Star, για εμένα είναι πολυ kindergarden φάση. Από ομορφία σε σχέση με κάποιες στο dolls δεν υπάρχει σύγκριση, άσε που, εκεί, είναι πιο κοινωνικές
Δυστυχωs αδερφε και οι πληροφοριεs μοy ειναι εγκυρεs.Βεβαια ποτε δεν ξερειs η ζωη πωs τα φερνει [glow=red,2,300][/glow]Σταμάτησε αυτή η... ταλεντάρα; Νόμιζα ότι είχε χαθεί