Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Άμα αποφασίσεις να κυνηγήσεις γκόμενα από στριπ είναι σαν να κυνηγάς το τζακ ποτ. Μία στο τόσο θα σου τύχει νορμαλ, αλλά και να σου τύχει παίζουν άλλα πράματα μετά για να μπορέσεις να την δεις σοβαρά. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το σπορ θα πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι, να ξέρει ότι θα φάει ήττες, θα χαλάσει μπόλικο χρήμα, θα εξαπατηθεί πολλές φορές και σε καμία περίπτωση δεν είναι για όσους κολλάνε εύκολα με τύπισσες. Άλλωστε η δουλειά τους είναι να σου πουλήσουν την φαντασίωση ότι θα τις γαμήσεις. Ειδικά αυτές που είναι καιρό στο άθλημα ξέρουν το παιχνίδι σε λέβελ advanced. Ξέρουν πως να προσεγγίσουν τον καθέναν και να πάρουν αυτό που θέλουν. Θα σου τάξουν ότι σε βλέπουν αλλιώς, ότι ξεχωρίζεις, ότι θέλουν να γίνετε φίλοι, να να να...υποτιμούν την νοημοσύνη σου σε βαθμό αηδίας γιατί ακριβώς υποθέτουν ότι για να είσαι εκεί σκέφτεσαι μόνο με το κάτω κεφάλι και δεν μπορείς να βρεις γκόμενα της προκοπής να μην συχνάζεις σε τέτοια μέρη. Άμα δουν μάλιστα ότι δεν περνάνε τα κόλπα τους και εσύ ασχολείσαι με πρωτάρες ή πιο άσχημες από αυτές, εκεί είναι που τρελαίνονται και σε κοιτούν με μισό μάτι.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Δευτερα με τρελες καβλες.
Λεω δε παω κανα στριπ να χαζεψω...
Λογω της ημερας σκεφτηκα να παω Αλκα. Λεω θα χει λιγο κοσμο, θα χει κ καμια πελατισσα..
Επεσα μεσα κ στα δυο. Αρκετος κοσμος για Δευτερα κ πρωτο τραπεζι πιστα 3 ελεινιδες.
Ωραια μουνια δε λεω...τα ξινισμενα μουτρα τους κ
τα σκηνικα που φτιαχνα στο μυαλο μου μ ειχαν καβλωσει πολυ.

Το μαγαζι εχει φοβερα μουνια παιδια. Να τα λεμε ολα.
Οκ, μπορει να μη παιζει ανωμαλια στο πριβε οπως αλλου, αλλα
στη τελικη σε στριπ πας. Αμα ειναι να γαμησεις εχει κ αλλα μερη.
Συνεχεις χοροι στη πιστα απο μουναρες κ σοου.

Πηρα δυο απλους χωρους.
Μια ξανθια ρουμανα (!) μουναρα με πλαστικο βυζι που
εκανε κ λεσβιακο σοου
Κ μια κοντουλα μαυρομαλα ρωσιδα (!!) με φυσικη βυζαρα,
ομορφουλα κοριτσι για σπιτι.

Πολυ καβλα το μαγαζι γενικα.
Νομιζω ιδανικο για ματι κ χουφτωμα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δευτερα με τρελες καβλες.
Λεω δε παω κανα στριπ να χαζεψω...
Λογω της ημερας σκεφτηκα να παω Αλκα. Λεω θα χει λιγο κοσμο, θα χει κ καμια πελατισσα..
Επεσα μεσα κ στα δυο. Αρκετος κοσμος για Δευτερα κ πρωτο τραπεζι πιστα 3 ελεινιδες.
Ωραια μουνια δε λεω...τα ξινισμενα μουτρα τους κ
τα σκηνικα που φτιαχνα στο μυαλο μου μ ειχαν καβλωσει πολυ.

Το μαγαζι εχει φοβερα μουνια παιδια. Να τα λεμε ολα.
Οκ, μπορει να μη παιζει ανωμαλια στο πριβε οπως αλλου, αλλα
στη τελικη σε στριπ πας. Αμα ειναι να γαμησεις εχει κ αλλα μερη.
Συνεχεις χοροι στη πιστα απο μουναρες κ σοου.

Πηρα δυο απλους χωρους.
Μια ξανθια ρουμανα (!) μουναρα με πλαστικο βυζι που
εκανε κ λεσβιακο σοου
Κ μια κοντουλα μαυρομαλα ρωσιδα (!!) με φυσικη βυζαρα,
ομορφουλα κοριτσι για σπιτι.

Πολυ καβλα το μαγαζι γενικα.
Νομιζω ιδανικο για ματι κ χουφτωμα.
θυμασαι κανενα ονομα απο τισ κοπελες..???

• Like

dicksongr

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Άμα αποφασίσεις να κυνηγήσεις γκόμενα από στριπ είναι σαν να κυνηγάς το τζακ ποτ. Μία στο τόσο θα σου τύχει νορμαλ, αλλά και να σου τύχει παίζουν άλλα πράματα μετά για να μπορέσεις να την δεις σοβαρά. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το σπορ θα πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι, να ξέρει ότι θα φάει ήττες, θα χαλάσει μπόλικο χρήμα, θα εξαπατηθεί πολλές φορές και σε καμία περίπτωση δεν είναι για όσους κολλάνε εύκολα με τύπισσες. Άλλωστε η δουλειά τους είναι να σου πουλήσουν την φαντασίωση ότι θα τις γαμήσεις. Ειδικά αυτές που είναι καιρό στο άθλημα ξέρουν το παιχνίδι σε λέβελ advanced. Ξέρουν πως να προσεγγίσουν τον καθέναν και να πάρουν αυτό που θέλουν. Θα σου τάξουν ότι σε βλέπουν αλλιώς, ότι ξεχωρίζεις, ότι θέλουν να γίνετε φίλοι, να να να...υποτιμούν την νοημοσύνη σου σε βαθμό αηδίας γιατί ακριβώς υποθέτουν ότι για να είσαι εκεί σκέφτεσαι μόνο με το κάτω κεφάλι και δεν μπορείς να βρεις γκόμενα της προκοπής να μην συχνάζεις σε τέτοια μέρη. Άμα δουν μάλιστα ότι δεν περνάνε τα κόλπα τους και εσύ ασχολείσαι με πρωτάρες ή πιο άσχημες από αυτές, εκεί είναι που τρελαίνονται και σε κοιτούν με μισό μάτι.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το αλκατραζ εχει ακομη κ τωρα το καλυτερο ροστερ.
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ αρκετα το στριπ απο την μια μερια, απο την αλλη τα εχω κανει σχεδον ολα σε αυτο το κοματι.
οποτε νιοθω σαν τον ποδοσφαιρηστη που κρεμασε τα παπουτσια του.

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Πανε πολλα χρονια που εχω να ασχοληθω με το στριποσπορ - ασε που πια κατεβαινω στην Ελλαδα πολυ αραια. Επειδη ομως με εχει φαει η γυναικα μου με τις δηθεν μπαι-κιουριους τασεις της (μακαρι, αλλα ειμαι βεβαιος οτι αν κατσει πραγματικα θα κολωσει) σκεφτομαι: παμε που παμε Ελλαδα προς Δεκμβρη μερια, δεν την παω απο Αθηναικο στριπτιζαδικο που ειναι ο πιο γιαλατζη τροπος να δει και (με λιγη τυχη) πιασει κανα γυναικειο κωλο; Της το λεω και κανει τουμπες απο τη χαρα της. Οποτε πλεον το θεμα ειναι που και πως.

Οταν ασχολουμουνα πολυ τακτικα με το σπορ (βλεπετε ποστ χιστορυ αν θελετε) τα στεκια μου ηταν βορεια, Σταρ (κυριως) και Τουτι Φρουτι - μιλαμε για εποχη αστακομακαρανοδας, ε; Προ-κρισης. Τωρα αυτα βεβαια κλεισανε, αλλα το στυλ τους τοτε ηταν αυτο που μου αρεσε και που θεωρω οτι ισως να ξεψαρωνε την κυρια μου: μαλακιουλα κουβεντουλα, χουφτωματακι, κανα βυζοπιπιλισμα στον απλο χουρο - αυτα.

Οποτε προφανως το μυαλο μου παει στο Αλκατραζ, μια και ειναι γνωστο οτι εχει γυναικες/ζευγαρια ως πελατες, οτι ειναι ντηκαφεινε και οτι εχει ανοητα σοου να γελας με τις βλακειες. Ο ιδιος δεν εχω παει - η Συγγρου τοτε ηταν τελειως αναποδα απο κει που εμενα οταν κατεβαινα Αθηνα. Ασε που ως (τεως;) αδερφακι του σταρ, ενδεχομενως να εχει το στυλ που ηξερα. Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι οι εξης.

Ειναι οντως ετσι;

Αν παμε καθημερινη (σουκου οχι) και για μια ξερη φορα, θα μας βαλουνε σε κανα τραπεζι της προκοπης αντι για πισω απο κολωνα - ή σε τραπεζι με μπουκαλι ξυδι προς δεξερω ποσα ευρα; Απο τη δικη μου εμπειρια ηθελε να παλιωσεις πρωτα πριν σε βαλουν σε καλο τραπεζι/καναπε - αλλα τοτε βεβαια πηγαινα μονος μου.

Οπως ειπα, αυτο που ζητειται ειναι μια ηπια κονσομασιον με την κυρια μου, συμπεριλαμβανομενου πιασιματος (για την κυρια μου, εγω δε πολυενδιαφερομαι). Αγγλιστι ομως, καθοσο ξενη. Και (αν δε κολωσει), χουρος με χουφτωμα. Αν εχετε και ονοματα να προτεινετε (καθως μετα απο 4-5 χρονια αμφιβαλλω αν υπαρχει πια καμμια απο το παλιο Σταρ που να ηξερα ο ιδιος) ακομα καλυτερα - με φυσικο στηθος ομως, διοτι ξερω τη δικια μου και δε γουσταρει πλαστικουρα.

Ευχαριστω. Δεν υπαρχει αναγκη για προσωπικο, γραφτε εδω να μαθουν ενδεχομενως και τιποτα Lurkers που να τους ενδιαφερει η ερωτηση αλλα να μη θελουν να γραφουν.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Εχει απο το παλιο σταρ πηγαινε και θα δεις

• Like
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Καμια προσφατη ενημερωση απο το Αλκατραζ, καινουργιες αφηξεις αντρων, γυναικων, show?

Χθεσινή επίσκεψη,ικανοποιητικό σε σχέση με τα άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά...
Όμορφες κοπέλες και δυνατές μεταγραφές από ιδρύματα που πλέον έχουν κλείσει...Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
48
Like
7.221
Πόντοι
24.237

kofigus

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
2 ωρες αφου εφυγα απο το εν λογω ιδρυμα με περιεργη προς πικρη αισθηση...καταπληκτικα shows με αποκορυφωμα το LIVE SEX στη σκηνη κατα τις 05:00 αλλα και αλλα γελοια-αστεια shows οπως το "παρτουζα στην αγρια δυση" και οι αγιοβασιλιτσες με τους δονητες! Πικρη γευση απο τα εν λογω καριολικια που για ενα πεταχτο χορο του 3 λεπτου κοιταζουν να βρουν μαλακεε
ς!!!!!!(η μια - ονοματι Victoria απο Ουκρανια 1.5αρι στητο βυζακι γυρω στο 1.68 με λειτουργικη ρωγα γαματη σα γομα απο μολυβι και πετρα κωλακι - ουκρανοφατσα) με παιρνει για χορο, λεω απλο, στα 3 λεπτα μου πιανει τα χερια, τα βαζει στα βυζακια της  και μου λεει πανω στην καυλα της στιγμης: "baby let's go for private dance (+50€)" ...Της απανταω we will see και μου ανταπαντα ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ " I cannot afford from you all the timw we will see" κι ωσαν το FLASH GORDON εκτινασσεται αππ πανω μου, βγαινει εξω,πλερωνω το 10ρικο και μου μετατρεπεται η καυλα σε απολυτα νευρα! 2η προσπαθεια η Katerina απο Κρασνονταρ Ρωσιας,ερωτευσιμη γλυκα με χαμογελο,κωλαρα και σιλικονατο 2αρι με παιρνει για χορο κι οταν αρνουμαι μπροστα στα privé  SPECIAL ΧΟΡΟ ΜΕ 50ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΧΟΡΟ 20ΑΡΙΚΟΥ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ (2 3λεπτα του κωλου)  ενω επεμενα για ενα απλο χορο ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΦΕΥΓΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ NO!!!!!!!! I CANT SIMPLE DANCE FOR 10 EUROS!!! ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!! Απορημενος ο ευγενικος κυριος απο το μαγαζι με ρωτησε: " Τι συνεβη κυριε κι εφυγε τρεχοντας;" Του ειπα το σκηνικο (" ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΠΛΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΧΟΡΟ ΑΠΟ 20€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!") και κανοντας την προσπαθεια να τρεξει στο πληθος να την προλαβει,του λεω αφηστε τη, ξενερωσα τελειως!!! Βρε καργιολες που ο πατερας σας εψαχνε στους καδους του χωριου σας ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ για να επιζησετε και να μην πεθανετε απο την πεινα, κανετε κουμαντο και στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? Το ξερουν αυτα τα αποβρασματα οτι με δεκαρικο γαμας στομα μουνι και κωλο για κανα 20λεπτο σε μπουρδελο σε χαλαρη μερα κι ωρα??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VICTORIA KAI KATERINA... Οση συμμετοχη κι αν εχουν στην πειθω και στο μπλα μπλα, ειναι ΣΤΥΓΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που εχουν σκοπο να ξεσκισουν τον πελατη και να καταρρακωσουν το ονομα του μαγαζιου! Ποτα πεντακαθαρα 5/5 , Shows 4/5

• Like

apollonas1972

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
99
Πόντοι
0
πολύ καλή βραδυά στο μαγαζί. 3 ωρες σχεδόν μέσα με κουκλάρες και 3-4 χορούς ικανοποιητικότατους.
βλάκεια μου είχε προηγηθεί ραντεβού. νομίζω τελικα καλύτερα πρώτα στριπτιζ και μετά call girl.
τέλος πάντων ειχα περάσει πάρα πολύ καλά με το κοριτσι κι είχα ξεκαυλώσει άρα no big deal

• Like

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
2 ωρες αφου εφυγα απο το εν λογω ιδρυμα με περιεργη προς πικρη αισθηση...καταπληκτικα shows με αποκορυφωμα το LIVE SEX στη σκηνη κατα τις 05:00 αλλα και αλλα γελοια-αστεια shows οπως το "παρτουζα στην αγρια δυση" και οι αγιοβασιλιτσες με τους δονητες! Πικρη γευση απο τα εν λογω καριολικια που για ενα πεταχτο χορο του 3 λεπτου κοιταζουν να βρουν μαλακεε
ς!!!!!!(η μια - ονοματι Victoria απο Ουκρανια 1.5αρι στητο βυζακι γυρω στο 1.68 με λειτουργικη ρωγα γαματη σα γομα απο μολυβι και πετρα κωλακι - ουκρανοφατσα) με παιρνει για χορο, λεω απλο, στα 3 λεπτα μου πιανει τα χερια, τα βαζει στα βυζακια της  και μου λεει πανω στην καυλα της στιγμης: "baby let's go for private dance (+50€)" ...Της απανταω we will see και μου ανταπαντα ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ " I cannot afford from you all the timw we will see" κι ωσαν το FLASH GORDON εκτινασσεται αππ πανω μου, βγαινει εξω,πλερωνω το 10ρικο και μου μετατρεπεται η καυλα σε απολυτα νευρα! 2η προσπαθεια η Katerina απο Κρασνονταρ Ρωσιας,ερωτευσιμη γλυκα με χαμογελο,κωλαρα και σιλικονατο 2αρι με παιρνει για χορο κι οταν αρνουμαι μπροστα στα privé  SPECIAL ΧΟΡΟ ΜΕ 50ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΧΟΡΟ 20ΑΡΙΚΟΥ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ (2 3λεπτα του κωλου)  ενω επεμενα για ενα απλο χορο ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΦΕΥΓΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ NO!!!!!!!! I CANT SIMPLE DANCE FOR 10 EUROS!!! ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!! Απορημενος ο ευγενικος κυριος απο το μαγαζι με ρωτησε: " Τι συνεβη κυριε κι εφυγε τρεχοντας;" Του ειπα το σκηνικο (" ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΠΛΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΧΟΡΟ ΑΠΟ 20€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!") και κανοντας την προσπαθεια να τρεξει στο πληθος να την προλαβει,του λεω αφηστε τη, ξενερωσα τελειως!!! Βρε καργιολες που ο πατερας σας εψαχνε στους καδους του χωριου σας ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ για να επιζησετε και να μην πεθανετε απο την πεινα, κανετε κουμαντο και στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? Το ξερουν αυτα τα αποβρασματα οτι με δεκαρικο γαμας στομα μουνι και κωλο για κανα 20λεπτο σε μπουρδελο σε χαλαρη μερα κι ωρα??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VICTORIA KAI KATERINA... Οση συμμετοχη κι αν εχουν στην πειθω και στο μπλα μπλα, ειναι ΣΤΥΓΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που εχουν σκοπο να ξεσκισουν τον πελατη και να καταρρακωσουν το ονομα του μαγαζιου! Ποτα πεντακαθαρα 5/5 , Shows 4/5

Από τις σωστές που έχουν μείνει είναι η Μόνα με την κωλάρα, Η Maria με τις σιλικόνες και η Lavinia που δεν θυμάμαι αν χρησιμοποιεί αυτό το όνομα... Μετά η Σβετλάνα που είπε ο Hell Boy και λίγο μία ξανθιά Εσθονή που δεν θυμάμαι όνομα...

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Η Σβετλανα ειναι κουκλαρα και καλο παιδι κατα βαθος, αλλα αν παρει πρεφα οτι βρηκε μαλακο πελατη γινεται κι αυτη ξεπετα. Χωρια που προσπαυθει μια ζωη να πουλησει ολες τις κλασσικες μαλακιες για αγαπες και λουλουδια. Δε την κακιζω, τη δουλεια της κανει, αλλα με ολα τα χρονια που την ξερω την πλησιαζω ακομα σα μποξερ ελαφρων βαρων: τα χερια απανω σε προστατευτικη θεση και με το κεφαλι σε συνεχη κινηση. Αν βρει ακρη θα στα φαει κανονικα (και οπως ειπα καλα θα κανει). Αν εισαι ξεκαθαρος απο την αρχη (επαγγελματιας πελατης ας πουμε) τοτε ειναι επαγγελματιας (με την καλη εννοια) κι αυτη.

Τζίο

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
0
Τύπε αν λες την Κατερίνα με τις σιλικόνες και την μέτρια πειραγμένη φάτσα που φέρνει λίγο από χαμόγελο τζόκερ ναι είναι δολοφόνος φουλ η τυπισσα..
Για μένα μόνο η Svetlana αξίζει από εκεί πέρα...μικρό βυζακι,κωλαρα όλα τα λεφτά,πρόσωπο από άλλο πλανήτη.Κοιλια και στήσιμο σώματος δεν το συζητάω καν,μέχρι και κοιλιακούς έχει.
Από χαρακτήρα μου κάνει πιο σωστή απ´ολες.
Πώς γίνεται να βρίσκονται η λέξη ''αξίζει'' και η φράση ''μικρό βυζάκι'' στην ίδια πρόταση;; Ειλικρινής ερώτηση! Στα μαστάρια βρίσκεται όλο το ζουμί φίλε μου!:p

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
34
Πόντοι
0
Eimουν εκεί τελευταία παρασκευή η ποιότητα των κοριτσιών έχει πέσει κάτω. Τα  υπόλοιπα ήταν τέλεια καθαρό ποτό και καλό Sex Shows

• Like

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Πώς γίνεται να βρίσκονται η λέξη ''αξίζει'' και η φράση ''μικρό βυζάκι'' στην ίδια πρόταση;; Ειλικρινής ερώτηση! Στα μαστάρια βρίσκεται όλο το ζουμί φίλε μου!:p

Ουκ εν τω πολλω το ευ, ρε, οπως ειπανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι.

Aka, It's Not Size That Matters (TM)

• Like

Τζίο

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
0
Ουκ εν τω πολλω το ευ, ρε, οπως ειπανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι.

Aka, It's Not Size That Matters (TM)
Όχι ότι μετράει το μέγεθος, απλά όσες έχουν μικρά ή ανύπαρκτα βυζάκια είναι ανάπηρες και αξίζουν μια θέση στο περιθώριο! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom