AstraMykonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Η Μαρια πολυ υφος και στυλ...Πολυ βαρια το παιζει, καλα ειπαμε μακραν τα καλυτερα και μεγαλυτερα boobs του χωρου αλλα και λιγο χαμηλα η μπαλα δεν βλαπτει...
Φιλαράκο... πολλή κακία και χαρακτηρισμοι χωρίς λόγο... δικαίωμα του καθενός να ξοδέψει τα λεφτά του όπως αυτός θέλει...Και τι πηγες να κανεις;τον γκομενο στην μπαργουμαν;Το μαγαζι ειναι κυριλέ,μπορει να μπει ο καθενας μεσα,αλλα κυριως πανε ανθρωποι που θελουν να διασκεδασουν,με τα show και την φαση.Δεν ειναι παρακμιακο κωλομπαρο χαμαιτυπιο της τρουμπας,εχει κυριλε προσωπικο,καθαρα ποτα,και στριπτιτζουδες,οχι κωλομπαρουδες,οχι πουτανες.Αν θες να πας με τη γυναικα σου και γουσταρει κωλοτριψιματα με αλλες γυναικες,πας εκει.Αν θες χαβαλετζιδικο bachelor πας εκει(παλια υπηρχε και το 4 που για να πιασεις βυζι επρεπε να κανεις ταμα).Αμα θες να δεις κανα κωλο ωραιο να λικνιζεται στην πιστα πας εκει.Αμα γουσταρει το πουτανακι η κορη σου να δει με ασφαλεια αραπικη ψωλή,παει εκει.
Οι τελειωμενοι τυπου Μακης Τσετσενογλου,ζημιαριδες,μεθυσμενοι,ενοχλητικοι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ και δεν τους παιρνει,ψυχολογικα κυριως γιατι ο κοσμος εκει διασκεδαζει.Στριποκωλόμπαρα και χαμαιτυπια για κομπλεξικους αγαμητους,που δεν θα τους πλησιαζε ουτε θηλυκη γατα αν δεν πληρωσουν εχει μπολικα στην Αθηνα,ευτυχως υπαρχει κι ενα mainstream στριπτιτζαδικο για ολους εμας τους υπόλοιπους
έρωτας;;;;;
15ποσο εχει εισοδο τωρα?
Πάντως το κορυφαίο ματάκι σε αυτο το μαγαζί γίνεται, και απο εργαζόμενες και από πελάτισσες.
κοστιζει ο ερωτας..προσεχε!!Τύποι μου εγω πάντως εκεί μεσα έχασα το φως μου.Ερωτευτηκα
Δεν λεω όνομα για να μην πάτε να της την πέσετε ρε καθίκια
τουλαχιστον να γινει κονε γιακαι 4ψήφιο νούμερο μάλιστα από ότι πρόσεξα