Νέα

Al pacino ή Robert De Niro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Al pacino ή Robert De Niro ποιος ειναι ο καλυτερος?

• Al pacino

Ψήφοι: 76 51,0%
  • Robert De Niro

Ψήφοι: 73 49,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tεραστιοι και οι δυο, με ταινιες σταθμους στα βιογραφικα τους.
Τωρα στα γεραματα τους, σαν φιγουρα με ελκει πιο πολυ ο Πατσινο, ακομα και οταν υπερ-υποκρινεται (οveracting)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν συγκρινονται κατα την γνωμη μου.....Και δεν βγαινουν νεοι αντικαταστατεs τουs.....που να συνδυαζουν ποιοτητα με δραση
Κατι αθλητικοι τυποι με μπολικη κλωτσοπατιναδα...Δεν ξεχωριζειs ετσι

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
foberos και ο αντονυ αλλα αλλο ειδος ταινιων

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ πιστεύω ότι όσοι δεν σκαμπάζουμε πολύ ψηφίζουμε πατσίνο, οι πιο μύστες ταινιόβιοι είμαι σίγουρος ότι διαλέγουν ντε νίρο

* απορία μου προξενεί ότι κάποιοι τοποθετείτε με ευκολία τον νίκολσον στο ίδιο επίπεδο, ο τύπος είναι καρικατούρα με ολίγη υποκριτική

ο χόπκινς υπερεκτιμημένος, αν δεν είχε γυρίσει την σιωπή των αμνών (που ήταν πράγματι συγκλονιστικός) δε νομίζω ότι θ'ασχολούμασταν σήμερα και πολύ μαζί του

^αυστηρά προσωπικές απόψεις :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγώ πιστεύω ότι όσοι δεν σκαμπάζουμε πολύ ψηφίζουμε πατσίνο, οι πιο μύστες ταινιόβιοι είμαι σίγουρος ότι διαλέγουν ντε νίρο

* απορία μου προξενεί ότι κάποιοι τοποθετείτε με ευκολία τον νίκολσον στο ίδιο επίπεδο, ο τύπος είναι καρικατούρα με ολίγη υποκριτική

ο χόπκινς υπερεκτιμημένος, αν δεν είχε γυρίσει την σιωπή των αμνών (που ήταν πράγματι συγκλονιστικός) δε νομίζω ότι θ'ασχολούμασταν σήμερα και πολύ μαζί του

καλυτερος ολων ομως ο Τσακωνας πρασινε βατραχε

hqdefault.jpg

Επισκέπτης
Ντε Νίρο λίγο καλύτερος και πιο νορμάλ σαν στήσιμο

Ο Πατσίνο έχει αυτό το το γούρλωμα των ματιών που τραβάει σαν χαρακτήρας

Ο Ντε Νίρο έχει σχεδόν τέλειες αναλογίες και μια συμμετρία, λες και βγήκε από κλωνοποίηση του μέλλοντος. Είναι ο ορισμός του ηθοποιού

Επισκέπτης
Δεν συγκρινονται κατα την γνωμη μου.....Και δεν βγαινουν νεοι αντικαταστατεs τουs.....που να συνδυαζουν ποιοτητα με δραση
Κατι αθλητικοι τυποι με μπολικη κλωτσοπατιναδα...Δεν ξεχωριζειs ετσι

πως δε βγαίνουνε καινούργοι ρε τύπε,

ο Ματ Ντέιμον, ο Χιθ Λετζερ, ο Μπραντ Πητ και ο Τομ Κρουζ μπορούν να σταθούν αν όχι δίπλα τους, τουλάχιστον λίγο παρακάτω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νομίζω ότι συγκρίνετε την ζμπουθτσαν με την βούρτσαν :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

την παλεύεις??

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Πρώτο όμως έχω τον Jack Nicholson...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Καλοί ηταν στα νιάτα τους. Ωσπου γύρισαν αυτο το απαράδεκτο που έπαιζαν μαζί και εκαναν τους σκληρούς. Μπατσους στα 70. Ηταν ενα λυπηρό θέαμα να βλέπεις δυο γεροντακια να κανουν τους σκληρούς. Επρεπε να ειχαν αποσυρθεί ωστε να διατηρήσουν τον μύθο τους..

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Καλοί ηταν στα νιάτα τους. Ωσπου γύρισαν αυτο το απαράδεκτο που έπαιζαν μαζί και εκαναν τους σκληρούς. Μπατσους στα 70. Ηταν ενα λυπηρό θέαμα να βλέπεις δυο γεροντακια να κανουν τους σκληρούς. Επρεπε να ειχαν αποσυρθεί ωστε να διατηρήσουν τον μύθο τους..
:thumbsup:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
ας θυμομαστε τουλαχιστον τις επικες τους ταινιες

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Το Righteous Kill λες....θα συμφωνήσω μαζί σου....
Τώρα ο Al Pacino ετοιμάζει νομίζω ταινία με θέμα την ζωή του Ωνάση...και θα παίζει φυσικά τον Ωνάση...αυτό θα πρέπει να γαμάει...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom