Νέα

Ακαθαρσίες δεσποζόμενου σκύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Εαν σε δαγκώσει ένας σκύλος ο ιδιοκτήτης του θα έχει ποινικές και αστικές κυρώσεις. Κοινός θα τους κάνεις μήνυση και αγωγή. Και καλώς θα κάνεις.

Αν χτυπήσεις εσύ ένα ανυπεράσπιστο ζώο θα φας πρόστιμο και καλώς θα το φας. Και λίγα είναι τα 30Κ...300Κ με άμεση κατάσχεση θα έπρεπε να είναι.

Αν είσαι σε άμυνα είναι άλλη περίπτωση....δηλαδή να είναι ο σκύλος αδέσποτος και να σου επιτεθεί. Δεν νομίζω να φας πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση ούτε έχω δει μια είδηση να αφορά κάτι τέτοιο. Μόνο ούγκανους που κακομεταχειρίζονται τα ζωά βλέπουμε...αν έχεις κάποιο παράδειγμα όμως καλοδεχούμενο.
Ειχα γραψει την λεξη ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ (και με κεφαλαία).
Προφανως για το ανυπερασπιστο είμαι σύμφωνος μαζί σου.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
τυπε στειλε εναν Σουγκλακο με 3 κατοσταρικα να τον βαλει να τα φαει :shit::wowmouth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.226
Πόντοι
3.656
Ειχα γραψει την λεξη ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ (και με κεφαλαία).
Προφανως για το ανυπερασπιστο είμαι σύμφωνος μαζί σου
Ναι αλλά έχεις κάποιο παράδειγμα αμυνόμενου που χτύπησε ένα σκύλο και μετά έφαγε πρόστιμο?

Αυτό είναι το θέμα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.234
Πόντοι
8.346
Συμφνωνω οτι τους εχει αφησει το κρατος να αλωνιζουν. σε κατασπαραζει το πιτμπουλ (αμέτρητα τα περιστατικά) και η τιμωρια στον ιδιοκτητη ειναι χαδι.
Χτυπας σκυλο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ για να ΣΩΘΕΙΣ, και σου επιβαλεται προστιμο χιλιαδων ευρω.
Συμφωνα με τον κατά τα άλλα ευυπόλυπτο νομοθέτη αυτου του ευνομουμενου κρατιδίου, η ασφάλεια του ανθρώπου υπολείπεται παρασάγγας απο την ευζωία των ζώων.
Διαφωνω με την τελευταία σου πρόταση περι αστυνομιας και μηνήσεων. Φωνή βοώντος . Η αστυνομία πληρώνεται για να ειναι κατω απο δεντρα όμορα σε μικρογεύματα και να απολαμβάνει νοχελικά φραπέδες ενώ δροσίζονται.
Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά αν πας κ μπλέξεις με αυτά τα μουνόπανα αυτών των δύο κατηγοριών θα σου πουλήσουν πνεύμα κ ειρωνεία κ θα χάσεις την υπομονή σου οπότε είτε θα τους γαμοσταυρισεις είτε θα τους χτυπήσεις. Κ μετά μάντεψε ποιος θα δεχτεί μήνυση. Είναι μπασταρδοι κ πρέπει να παίξεις το δικό τους παιχνίδι κ να τους κερδίσεις με τους δικούς τους κανόνες. Δν πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως θα έκανες με φυσιολογικούς ανθρώπους

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.778
Πόντοι
4.895
να γραψεις το θεμα σου που??
σε φιλοζωικές? στην δημοτική αστυνομία, στο τοπικο αστυνομικο τμήμα? οι τελευταιες 2 υπηρεσεις δουλευουν πολυ σκληρα και εξυπηρετουν τον πολιτη, απο τον οποίο προέρχεται και ο μισθός τους, του αγίου ποτέ.
Φίλτατε εάν ασχοληθεί και γράψει η ταπεινότητά μου, θα τρέξουν και θα επιληφθούν, να είσαι βέβαιος για αυτό. Και θα ασχοληθώ μέχρι να κάνουν ό,τι πρέπει, και θα το κάνουν.
Εάν δεν κάνεις τίποτα, πιστεύοντας ότι δε θα κάνουν τίποτα, μάντεψε: δε θα κάνουν τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom