Νέα

Ακαθαρσίες δεσποζόμενου σκύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.295
Πόντοι
456
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Μπορεί να εμπλακει και βέβαια υπάρχει νομοθεσία που ορίζει ότι είναι υποχρεωμένοι να τα καθαρίζουν .
Από την άλλη μια άλλη λύση είναι να του τα δώσεις να τα φάει φρέσκα φρέσκα κιόλας

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Αφηστε το ξυλο και λεκτικο τραμπουκισμο. Αυτα ειναι βλακειες.
Ο σκοπος δεν ειναι να ερθω εγω σε αντιπαραθεση μαζι του. Δεν ειναι η δουλεια μου αυτη.

Τον συνετισμό εχει νοημα να το κανει το θεσμικο οργανο. Γιατι πολυ απλα, ο λογος του καθενός μας δεν εχει καμια αξια, πολυ απλα θα σε γραψει.

Ενω το θεσμικο οργανο εχει λογο

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Μπορεί να εμπλακει και βέβαια υπάρχει νομοθεσία που ορίζει ότι είναι υποχρεωμένοι να τα καθαρίζουν .
Από την άλλη μια άλλη λύση είναι να του τα δώσεις να τα φάει φρέσκα φρέσκα κιόλας
Πως θα εμπλακει η αστυνομια?
Δηλαδη την επομενη φορα που περναει και τον βλεπω οτι ο σκυλος του τα κανει παλι , θα παρω την αστυνομια και εκεινη θα διακτινιστει???
Δεν προκειται να ερθουν ποτέ, ή μεχρι ν α ερθουν θα εχει εξαφανιστει αυτος

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.295
Πόντοι
456
Πως θα εμπλακει η αστυνομια?
Δηλαδη την επομενη φορα που περναει και τον βλεπω οτι ο σκυλος του τα κανει παλι , θα παρω την αστυνομια και εκεινη θα διακτηνιστει???
Δεν προκειται να ερθουν ποτέ.
Εάν ξέρεις τα στοιχεία του πας και του κανείς καταγγελία .

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Εάν ξέρεις τα στοιχεία του πας και του κανείς καταγγελία .
δεν τα ξερω. δεν ξερω ουτε που ακριβως μενει.
Φανταζομαι η καταγγελια θα πρεπει να συνοδευεται και με αποδεικτικα στοιχεια ή οχι?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.779
Πόντοι
3.556
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

τύπε τα εχουμε πει σε αλλο πομπώδες τερατώδες νήμα πριν καιρο. :coffee: ψώνισε 4-5 εικοσάρικα σκανκ. φύτεψε τα στην αυλή του τυπου που εχει τον αζορ, παιξε τηλεφωνο λιτές οτι μπάζουν ντραγκς κει μεσα, να ρθουν να τον κανουν μεροκαματο. παραλληλα να πουμε ρίξε τηλεφωνακι στη φιλοζωική για παραμέληση του αζορ απο δεμένο ντιλερ ζακιπρε, να ρθουν να τον μαζεψουν , και ολα τα κομματια μπηκαν στο παζλ :wanker::wanker::wanker:

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
τύπε τα εχουμε πει σε αλλο πομπώδες τερατώδες νήμα πριν καιρο. :coffee: ψώνισε 4-5 εικοσάρικα σκανκ. φύτεψε τα στην αυλή του τυπου που εχει τον αζορ, παιξε τηλεφωνο λιτές οτι μπάζουν νταγκς κει μεσα, να ρθουν να τον κανουν μεροκαματο. παραλληλα να πουμε ρίξε τηλεφωνακι στη φιλοζωική για παραμέληση του αζορ απο δεμένο ντιλερ ζακιπρε, να ρθουν να τον μαζεψουν , και ολα τα κομματια μπηκαν στο παζλ :wanker::wanker::wanker:
ρε μαν, τι γλωσσα μιλας??
σκανκ?
λιτες?
δεν καταλαβα μία

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.779
Πόντοι
3.556
ρε μαν, τι γλωσσα μιλας??
σκανκ?
λιτες?
δεν καταλαβα μία
τύπε συγχωρα με να πουμε. επέτρεψε μου να μεταφράσω. θα προτεινα να παρεισφρήσεις εντος της περιφράξεως του εξωτερικού χωρου της οικείας του γειτονα σου, και να τοποθετήσεις προσεκτικως ναρκωτική ουσια κατουρημενου αρώματος. και εκ των υστερων να επικοινωνήσεις με το τμήμα δίωξης ναρκωτικών προκειμένου ανωνύμως να καταγγείλεις τον φίλο γειτονα:undecided::undecided::undecided::undecided::undecided::undecided:

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
τύπε συγχωρα με να πουμε. επέτρεψε μου να μεταφράσω. θα προτεινα να παρεισφρήσεις εντος της περιφράξεως του εξωτερικού χωρου της οικείας του γειτονα σου, και να τοποθετήσεις προσεκτικως ναρκωτική ουσια κατουρημενου αρώματος. και εκ των υστερων να επικοινωνήσεις με το τμήμα δίωξης ναρκωτικών προκειμένου ανωνύμως να καταγγείλεις τον φίλο γειτονα:undecided::undecided::undecided::undecided::undecided::undecided:
"ναρκωτική ουσια κατουρημενου αρώματος"
ρε μαν, εισια ποολυ μπροστα....εχω μαυρα μεσανυχτα μαν....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Καλησπερα συναθλητες

Μην ακους αυτους που λενε δεν υπαρχει λυση. Αμα δεν ασχολεισαι και σηκωνεις τα χερια ψηλα σε ολα οσα σου παρουσιαζονται (το λεω για αυτους που λενε μην ασχολεισαι), φυσικα δεν γινεται τιποτα.

Θα σου πω τι εκανε ο αδερφος μου σε αναλογη περιπτωση.
Γατοπαλαβιαρα, πηγαινε συνεχεια εξω απο την πολυκατοικια του και ταιζε τις γατες. Εστια μολυνσης μετα, αφου δεν καθοταν να φροντισει να περιποιηθει - καθαρισει τον χωρο.
Καποια στιγμη ο αδερφος μου την πετυχαινει να κανει αυτο. Της εκανε παρατηρηση, να μην το ξανακανει, αλλα η μανταμ προτιμησε να μην ασχοληθει καν, και ξεκινησε να φυγει. Ξεκιναει ο αδερφος μου να την ακολουθει. Ηθελε να διαπιστωσει που μενει. Το αντιλαμβανεται εκεινη, σταματαει, και του λεει Μην με ακολουθεις, θα καλεσω αστυνομια. Της λεει ο αδερφος μου, Καλεσε, αλλα θα περιμενεις εδω, μην φυγεις. Ερχεται η αστυνομια. Τι εγινε εδω; Μιλα πρωτη εσυ κυρια μου. Λεει αυτη. Δεν την διακοπτει κανεις. Την ακουνε οι αστυνομικοι. . Λενε οι αστυνομικοι του αδερφου μου, Πες μας κι εσυ τι εγινε. Ξεκιναει ο αδερφος μου, τον διακοπτει η μανταμ και αρχιζει να φωναζει. Της λεει ο αστυνομικος Κυρια μου σε διεκοψε εσενα κανεις οσο μιλαγες; Οχι. Τοτε τι διακοπτεις; Λεει ο αδερφος μου τα καθεκαστα. Καταλαβαινει περι τινος προκειται ο αστυνομικος. Και τη ρωταει Κυρια που μενεις εσυ; Του λεει αυτη Πιο περα κατι στενα. Της λεει ο αστυνομικος Και ξεκινας απο το σπιτι σου να ερθεις να λερωσεις εδω; Γιατι δεν ταιζεις τις γατες εξω απο τη δικη σου πολυκατοικια; Εκεινη καταπιε τη γλωσσα της.
Δεν ξερω τι απεγινε μετα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι σταματησαν να λερωνουν εξω απο την πολυκατοικια του αδερφου μου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.414
Πόντοι
7.046
παιζει ρολο?? Ο νομος αλλα και οι πολιτισμενες συμπεριφορες δεν εχουν να κανουν με την περιοχη. Ειναι ο μοναδικος που εχω παρατηρησει να συμπεριφερεται ετσι. πολλοι αλλοι βγαζουν τα σκυλια τους βολτα αλλα μαζευουν τις ακαθαρισιες τους
βρωμιαρης
Τυπε μου, η περιοχή παίζει ρόλο, γιατί μπορεί ο τύπος να είναι μέλος και να μας διαβάζει... να μην πάρει τα μέτρα του (εναντίον σου) ο χριστιανός;
παρε αεροβολο με διοπτρα την ωρα που κανει ο σκυλος την αναγκη ριχτου στο πισινο
Τύπε, μπορεί όμως από την λαχτάρα και το σοκ (του σκύλου εννοώ) να εκτοξεύσει με τρελή δύναμη τα κακά του σε μια μεγάλη ακτίνα δράσης, και να γίνει όλη η περιοχή Λίβανος.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Αφηστε το ξυλο και λεκτικο τραμπουκισμο. Αυτα ειναι βλακειες.
Ο σκοπος δεν ειναι να ερθω εγω σε αντιπαραθεση μαζι του. Δεν ειναι η δουλεια μου αυτη.

Τον συνετισμό εχει νοημα να το κανει το θεσμικο οργανο. Γιατι πολυ απλα, ο λογος του καθενός μας δεν εχει καμια αξια, πολυ απλα θα σε γραψει.

Ενω το θεσμικο οργανο εχει λογο
Ε τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Απόλαυσε το

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Οι ίδιοι νόμοι που σου επιτρέπουν να λες αυτά που λες.

Ξέρω, ξέρω, όλα είναι μπουρδέλο, δεν χρειάζεται να επαναλάβεις όσα είπες.
Εσύ λες ότι επιλέγεις το ξύλο για να λύνεις τις διαφορές σου. Αφού δεν βλέπεις το οφθαλμοφανές, να σου πω κάτι;
Καλύτερα. Μαζί σου. Ξέρεις πόσοι θα ζήσουν από εσένα;
Ποιοι νομοι μου επιτρεπουν να λεω οσα λεω??
Την πραγματικότητα?
Οτι δεν νοιαζεται κανεισ που αφησαν ελευθερο τον Λιγναδη ενω καταδικαστηκε οτι γαμαγε παιδακια και θα ασχοληθουν με τον βλακα που δεν μαζευει τα κακα απο το σκυλακι?
Γιατι το σκυλακι δεν μας φταιει ο βλακας που το εχει μας φταιει.
Ποιοι νομοι πες μου τι να κανει?
Να παρει το 100.
Θα ερθει περιπολικο λες?
Κι αν ερθει θα ερθει εντος της ωρας?
Μην ακουω τρελα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Επειδη στον μπουρδελο που κατοικούμε δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη με την αστυνομια η λυση ειναι λεκτικος τραμπουκισμος και αν παει να σου αντιμιλήσει σκαστου δυο μπουκετα να σε θυμαται...το πολυ πολυ να σου κανει μυνηση και να φας 2 χρονια εξαγοράσιμα η με αναστολή....

Μια αλλη λυση αν ξέρεις που μενει ειναι να παρεις τα σκατα και να τα αφήσεις σπιτι του με ενα σημείωμα να λεει... τα ξεχασες εξω απο το σπιτι μου και στα εφερα πισω!

τυπε η καλυτερη λυση με σεβασμο στο σκυλακι ειναι να βομβαρδισεις τον τυπο με nukes :confused::confused::confused:
επισης ενας χασαπης θα ηταν χρησιμος :wanker::wanker::wanker:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Αν τον τραβήξεις ένα βιντεακι και πας στους τσέους τότε μπορεί να γίνει κάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα μονα οντα που πριστατευονται στο κουλιστάν ειναι οι γάτες
Και τα μουσλιμια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Οι πλατειες ειναι κανονικες τουαλετες, εχουν παρει ολοι μεγαλα σκυλιά για τα ψυχολογικά τους επειδη και καλα οι ανθρωποι δεν τους καταλαβαίνουν..

τυπε η χιλιοκατουρημενη γωνια φυλης και φωκαιας ηταν παντα στην πρωτοπορια,μετα μας μιμηθηκε ολη η ελλαδα στη βρωμια :confused::confused::confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.414
Πόντοι
7.046
Τα μονα οντα που πριστατευονται στο κουλιστάν ειναι οι γάτες
Τύπε, η Ινδία έχει ιερές τις αγελάδες, εμείς να μην έχουμε;

Ο Κούλης δεν προστατεύει τους σκύλους δηλαδης; Ρατσιστική διάκριση εναντίον των σκύλων;

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom