Καλησπερα συναθλητες
Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.
Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Μην ακους αυτους που λενε δεν υπαρχει λυση. Αμα δεν ασχολεισαι και σηκωνεις τα χερια ψηλα σε ολα οσα σου παρουσιαζονται (το λεω για αυτους που λενε μην ασχολεισαι), φυσικα δεν γινεται τιποτα.
Θα σου πω τι εκανε ο αδερφος μου σε αναλογη περιπτωση.
Γατοπαλαβιαρα, πηγαινε συνεχεια εξω απο την πολυκατοικια του και ταιζε τις γατες. Εστια μολυνσης μετα, αφου δεν καθοταν να φροντισει να περιποιηθει - καθαρισει τον χωρο.
Καποια στιγμη ο αδερφος μου την πετυχαινει να κανει αυτο. Της εκανε παρατηρηση, να μην το ξανακανει, αλλα η μανταμ προτιμησε να μην ασχοληθει καν, και ξεκινησε να φυγει. Ξεκιναει ο αδερφος μου να την ακολουθει. Ηθελε να διαπιστωσει που μενει. Το αντιλαμβανεται εκεινη, σταματαει, και του λεει Μην με ακολουθεις, θα καλεσω αστυνομια. Της λεει ο αδερφος μου, Καλεσε, αλλα θα περιμενεις εδω, μην φυγεις. Ερχεται η αστυνομια. Τι εγινε εδω; Μιλα πρωτη εσυ κυρια μου. Λεει αυτη. Δεν την διακοπτει κανεις. Την ακουνε οι αστυνομικοι. . Λενε οι αστυνομικοι του αδερφου μου, Πες μας κι εσυ τι εγινε. Ξεκιναει ο αδερφος μου, τον διακοπτει η μανταμ και αρχιζει να φωναζει. Της λεει ο αστυνομικος Κυρια μου σε διεκοψε εσενα κανεις οσο μιλαγες; Οχι. Τοτε τι διακοπτεις; Λεει ο αδερφος μου τα καθεκαστα. Καταλαβαινει περι τινος προκειται ο αστυνομικος. Και τη ρωταει Κυρια που μενεις εσυ; Του λεει αυτη Πιο περα κατι στενα. Της λεει ο αστυνομικος Και ξεκινας απο το σπιτι σου να ερθεις να λερωσεις εδω; Γιατι δεν ταιζεις τις γατες εξω απο τη δικη σου πολυκατοικια; Εκεινη καταπιε τη γλωσσα της.
Δεν ξερω τι απεγινε μετα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι σταματησαν να λερωνουν εξω απο την πολυκατοικια του αδερφου μου.