Νέα

Ακαθαρσίες δεσποζόμενου σκύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
τα μαζευω εγω Παπουλη.....γαντια,σακουλες πληρη εξαρτηση.....:confused:
Συνεννοηθείτε με το νηματοθέτη να την πάρετε και να την πάτε να αφοδεύσει, έξω από το σπίτι του βλάκα που δεν μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ούτως ή άλλως με τέτοιο μέγεθος και τέτοια μούρη που έχει η "κούκλα" , δεν νομίζω ότι θα μπει στη διαδικασία να σας οχλήσει κάποιος επειδή δε μαζέψατε τα περιττώματα της. :confused:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.544
Πόντοι
1.720
Απλα δε δίνεις σημασία.
Δεν προκειται κανεις να κανει τιποτα απο τις υπηρεσιες, πρεπει να προσαρμοστείς στα δεδομενα της ελλαδας,

καλόπιστα διαφωνώ

έτυχε και σε εμένα παρόμοιο πρόβλημα με αρχετυπικό - μυθικό μαλάκα

του μίλησα ωραία μια φορά, του μίλησα ωραία δυο φορές, την τρίτη κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια και την 4η μπροστά του έβγαλα φωτογραφία την ακαθαρσία του σκύλου και έκανα επώνυμη καταγγελία στο Υγειονομικό με αριθμό πρωτοκόλου κλπ. Για να σε βοηθήσω παραδείγματος χάρη η Διεύθυνση Υγειονομικού Τομέα Νοτίων Προαστίων εδρεύει στα πρώην Ολυμπιακά ακίνητα, Κτίριο 220Α πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, παραλία Καλλιθέας - Μοσχάτου τκ 17602

με ένα απλό ψάξιμο στο γκουγκλ βρίσκεις τηλέφωνα, μέιλ κλπ κλπ

Το υγειονομικό κατά μεγάλη μου έκπληξη ασχολήθηκε και συνέταξε πράξη διαπίστωσης και έστειλε και την υπόθεση και στην Εισαγγελία. Τώρα που το έχει μάθει ο τύπος το παίζει τρελίτσα και μαζεύει τα σκατά του σκυλιού του και μάλιστα με σταμάτησε και μου είπε ότι .............. θέλει να γίνουμε φίλοι

για να είμαστε ξεκάθαροι δεν λέω πως όλα αυτά δεν είναι βαρετά και γραφειοκρατικά κλπ, όμως δυστυχώς μόνον έτσι βρίσκεις πολιτισμένη λύση

το ξύλο ΔΕΝ είναι λύση, άσε που μπορεί να σου βγάλει ο άλλος και κανένα πιστόλι από την καβάτζα και να φας και κανένα μπαλίδι

πως το είπε ο άλλος ο τύπος ; θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα

ειλικρινά ελπίζω να σε βοήθησα

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.778
Πόντοι
4.895
καλόπιστα διαφωνώ

έτυχε και σε εμένα παρόμοιο πρόβλημα με αρχετυπικό - μυθικό μαλάκα

του μίλησα ωραία μια φορά, του μίλησα ωραία δυο φορές, την τρίτη κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια και την 4η μπροστά του έβγαλα φωτογραφία την ακαθαρσία του σκύλου και έκανα επώνυμη καταγγελία στο Υγειονομικό με αριθμό πρωτοκόλου κλπ. Για να σε βοηθήσω παραδείγματος χάρη η Διεύθυνση Υγειονομικού Τομέα Νοτίων Προαστίων εδρεύει στα πρώην Ολυμπιακά ακίνητα, Κτίριο 220Α πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, παραλία Καλλιθέας - Μοσχάτου τκ 17602

με ένα απλό ψάξιμο στο γκουγκλ βρίσκεις τηλέφωνα, μέιλ κλπ κλπ

Το υγειονομικό κατά μεγάλη μου έκπληξη ασχολήθηκε και συνέταξε πράξη διαπίστωσης και έστειλε και την υπόθεση και στην Εισαγγελία. Τώρα που το έχει μάθει ο τύπος το παίζει τρελίτσα και μαζεύει τα σκατά του σκυλιού του και μάλιστα με σταμάτησε και μου είπε ότι .............. θέλει να γίνουμε φίλοι

για να είμαστε ξεκάθαροι δεν λέω πως όλα αυτά δεν είναι βαρετά και γραφειοκρατικά κλπ, όμως δυστυχώς μόνον έτσι βρίσκεις πολιτισμένη λύση

το ξύλο ΔΕΝ είναι λύση, άσε που μπορεί να σου βγάλει ο άλλος και κανένα πιστόλι από την καβάτζα και να φας και κανένα μπαλίδι

πως το είπε ο άλλος ο τύπος ; θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα

ειλικρινά ελπίζω να σε βοήθησα
Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμη στη δεκαετία του 1980 όπου καμία υπηρεσία δεν ασχολείται.
Σας έχω νέα: έτσι και γράψεις το θέμα σου, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ασχοληθούν.
Σας έχω και άλλα νέα: όλοι οι τάχαμου ''μάγκες'' και ντερτιλήδες, όταν τους τσιμπήσουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, το σκατό πάει στην κάλτσα και η μαγκιά κόβεται μαχαίρι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Υπάρχει πιθανότητα να μην μπορεί να σκύψει να τα μαζέψει, λόγω μυοσκελετικής πάθησης.
Άρα η λύση είναι να πλησιάσεις ευγενικά την ώρα που χέζει ο σκύλος και να δώσεις στον τύπο σακούλα για να τα μαζέψει.
Αν δεις ότι μπορεί να τα μαζέψει, αλλά δεν θέλει, τότε προειδοποίησέ τον με κάποιον τρόπο.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.888
Πόντοι
2.836
Κατά την γνώμη μου αν είσαι εκεί την ώρα του γεγονότος τραβά βίντεο, όχι μια φορά τρεις τέσσερις διαφορετικές μέρες.... Με την φώτο δεν κάνεις τίποτα...θα σου πει Οκ να εχεσε ο σκύλος δεν είχα σακούλα γύρισα μετά τα μαζεψα. Μετά μιλάς με την αρμόδια αρχή, όπως είπε ο φίλος παραπάνω.
Επίσης απάντηση σε σχόλιο φίλου για τα μεγάλο σώμα σκυλιά που έχουμε. Δεν τα πήραμε από κόμπλεξ.
Ο σκύλος που φροντίζω σπίτι μου όπως και τα σκυλιά φίλων μου αυτά μας ελαχαν. Καθώς τα βρηκαμε παρατημενα στο δρόμο.....

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Στο δρόμο είναι, τραβα τον βίντεο, μάθε πως τον λένε ή το αμάξι του, πήγαινε αστυνομία, δείξε το βίντεο, ζήτα να κόψουν το πρόστιμο για το χάσιμο και να κάνουμε πλήρη έλεγχο για τσιπάκι κτλ στο σκυλί και να κόψουν και εκεί τυχόν πρόστιμο. Πες και ότι τον έχεις δει και άλλη φορά να τον χτυπάει κτλ. και άσε τον να είναι μπουκωνενος μια ζωή.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.744
Πόντοι
9.931
Στο διπλανο δρομο μενει ενας θειος μου, πηγαινε καθε λιγο και λιγακι ενας τυπος με το σκυλο του και κατουραγε και εχεζε σχεδον μπροστα στην εισοδο του σπιτιου του, του εριξε λοιπον ενα καλο βρισιμο μια μερα ο θειος μου και ο τυπος απο τοτε προσπερνάει και παει το σκυλο να χεσει πιο κατω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.414
Πόντοι
7.046
Κανένα σκατο-pass δεν θα δώσουν; Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα άχρηστα-pass, αυτό θα ανακουφίσει πράγματι τους πληγέντες.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Αφού δεν χεζει και αυτός μαζί με τον σκύλο πάλι καλά.......

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.235
Πόντοι
8.346
Ολα αυτά τα ψυχακια, κατι φιλοζωοι του κωλου με 7 γατια κ 3 σκυλια σε σπίτι 20 τ.μ. και οι της λοατκι κοινότητας , δν καταλαβαίνουν από λόγια ούτε ξύλο. Το κράτος είναι μπουρδέλο κ τους έχει αφήσει να αλωνιζουν.
Μονο με μηνύσεις κ αστυνομιες καταλαβαίνουν τα μουνοπανα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Κάνα δυο βιντεακια στους τσέους και καθάρισε λέμε. :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.078
Πόντοι
2.606
δεν τα ξερω. δεν ξερω ουτε που ακριβως μενει.
Φανταζομαι η καταγγελια θα πρεπει να συνοδευεται και με αποδεικτικα στοιχεια ή οχι?
Ναι τυπε πάρε τα κόπρανα και πήγαινετα στο τμήμα με ταπερ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.807
Πόντοι
606
Ναι τυπε πάρε τα κόπρανα και πήγαινετα στο τμήμα με ταπερ
Μπορεί να τα βάλει στο ψυγείο και να παει αυριο γιατί έχει μια δουλιτσα η θα αλλοιωθεί το ντιενέι?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.078
Πόντοι
2.606
Μπορεί να τα βάλει στο ψυγείο και να παει αυριο γιατί έχει μια δουλιτσα η θα αλλοιωθεί το ντιενέι?
Αν τα κλείσει αεροστεγώς οπωσ κάνουν με τα σνικερς στις βιτρίνες κανενα πρόβλημα

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμη στη δεκαετία του 1980 όπου καμία υπηρεσία δεν ασχολείται.
Σας έχω νέα: έτσι και γράψεις το θέμα σου, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ασχοληθούν.
Σας έχω και άλλα νέα: όλοι οι τάχαμου ''μάγκες'' και ντερτιλήδες, όταν τους τσιμπήσουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, το σκατό πάει στην κάλτσα και η μαγκιά κόβεται μαχαίρι.
να γραψεις το θεμα σου που??
σε φιλοζωικές? στην δημοτική αστυνομία, στο τοπικο αστυνομικο τμήμα? οι τελευταιες 2 υπηρεσεις δουλευουν πολυ σκληρα και εξυπηρετουν τον πολιτη, απο τον οποίο προέρχεται και ο μισθός τους, του αγίου ποτέ.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Ολα αυτά τα ψυχακια, κατι φιλοζωοι του κωλου με 7 γατια κ 3 σκυλια σε σπίτι 20 τ.μ. και οι της λοατκι κοινότητας , δν καταλαβαίνουν από λόγια ούτε ξύλο. Το κράτος είναι μπουρδέλο κ τους έχει αφήσει να αλωνιζουν.
Μονο με μηνύσεις κ αστυνομιες καταλαβαίνουν τα μουνοπανα
Συμφνωνω οτι τους εχει αφησει το κρατος να αλωνιζουν. σε κατασπαραζει το πιτμπουλ (αμέτρητα τα περιστατικά) και η τιμωρια στον ιδιοκτητη ειναι χαδι.
Χτυπας σκυλο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ για να ΣΩΘΕΙΣ, και σου επιβαλεται προστιμο χιλιαδων ευρω.
Συμφωνα με τον κατά τα άλλα ευυπόλυπτο νομοθέτη αυτου του ευνομουμενου κρατιδίου, η ασφάλεια του ανθρώπου υπολείπεται παρασάγγας απο την ευζωία των ζώων.
Διαφωνω με την τελευταία σου πρόταση περι αστυνομιας και μηνήσεων. Φωνή βοώντος . Η αστυνομία πληρώνεται για να ειναι κατω απο δεντρα όμορα σε μικρογεύματα και να απολαμβάνει νοχελικά φραπέδες ενώ δροσίζονται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.227
Πόντοι
3.656
Συμφνωνω οτι τους εχει αφησει το κρατος να αλωνιζουν. σε κατασπαραζει το πιτμπουλ (αμέτρητα τα περιστατικά) και η τιμωρια στον ιδιοκτητη ειναι χαδι.
Χτυπας σκυλο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ για να ΣΩΘΕΙΣ, και σου επιβαλεται προστιμο χιλιαδων ευρω.
Συμφωνα με τον κατά τα άλλα ευυπόλυπτο νομοθέτη αυτου του ευνομουμενου κρατιδίου, η ασφάλεια του ανθρώπου υπολείπεται παρασάγγας απο την ευζωία των ζώων.
Διαφωνω με την τελευταία σου πρόταση περι αστυνομιας και μηνήσεων. Φωνή βοώντος . Η αστυνομία πληρώνεται για να ειναι κατω απο δεντρα όμορα σε μικρογεύματα και να απολαμβάνει νοχελικά φραπέδες ενώ δροσίζονται.
Εαν σε δαγκώσει ένας σκύλος ο ιδιοκτήτης του θα έχει ποινικές και αστικές κυρώσεις. Κοινός θα τους κάνεις μήνυση και αγωγή. Και καλώς θα κάνεις.

Αν χτυπήσεις εσύ ένα ανυπεράσπιστο ζώο θα φας πρόστιμο και καλώς θα το φας. Και λίγα είναι τα 30Κ...300Κ με άμεση κατάσχεση θα έπρεπε να είναι.

Αν είσαι σε άμυνα είναι άλλη περίπτωση....δηλαδή να είναι ο σκύλος αδέσποτος και να σου επιτεθεί. Δεν νομίζω να φας πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση ούτε έχω δει μια είδηση να αφορά κάτι τέτοιο. Μόνο ούγκανους που κακομεταχειρίζονται τα ζωά βλέπουμε...αν έχεις κάποιο παράδειγμα όμως καλοδεχούμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom