Απλα δε δίνεις σημασία.
Δεν προκειται κανεις να κανει τιποτα απο τις υπηρεσιες, πρεπει να προσαρμοστείς στα δεδομενα της ελλαδας,
καλόπιστα διαφωνώ
έτυχε και σε εμένα παρόμοιο πρόβλημα με αρχετυπικό - μυθικό μαλάκα
του μίλησα ωραία μια φορά, του μίλησα ωραία δυο φορές, την τρίτη κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια και την 4η μπροστά του έβγαλα φωτογραφία την ακαθαρσία του σκύλου και έκανα επώνυμη καταγγελία στο Υγειονομικό με αριθμό πρωτοκόλου κλπ. Για να σε βοηθήσω παραδείγματος χάρη η Διεύθυνση Υγειονομικού Τομέα Νοτίων Προαστίων εδρεύει στα πρώην Ολυμπιακά ακίνητα, Κτίριο 220Α πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, παραλία Καλλιθέας - Μοσχάτου τκ 17602
με ένα απλό ψάξιμο στο γκουγκλ βρίσκεις τηλέφωνα, μέιλ κλπ κλπ
Το υγειονομικό κατά μεγάλη μου έκπληξη ασχολήθηκε και συνέταξε πράξη διαπίστωσης και έστειλε και την υπόθεση και στην Εισαγγελία. Τώρα που το έχει μάθει ο τύπος το παίζει τρελίτσα και μαζεύει τα σκατά του σκυλιού του και μάλιστα με σταμάτησε και μου είπε ότι .............. θέλει να γίνουμε φίλοι
για να είμαστε ξεκάθαροι δεν λέω πως όλα αυτά δεν είναι βαρετά και γραφειοκρατικά κλπ, όμως δυστυχώς μόνον έτσι βρίσκεις πολιτισμένη λύση
το ξύλο ΔΕΝ είναι λύση, άσε που μπορεί να σου βγάλει ο άλλος και κανένα πιστόλι από την καβάτζα και να φας και κανένα μπαλίδι
πως το είπε ο άλλος ο τύπος ; θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα
ειλικρινά ελπίζω να σε βοήθησα