Νέα

Ακαθαρσίες δεσποζόμενου σκύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Του γνωστοποιείς πως τον βιντεοσκοπείς, και ότι αν δεν μαζέψει τα περιττώματα του κατοικίδιου του, θα τον βγάλεις φόρα παρτίδα στα σόσιαλ, με το ονοματεπώνυμο του.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
Ποιοι νομοι μου επιτρεπουν να λεω οσα λεω??
Την πραγματικότητα?
Οτι δεν νοιαζεται κανεισ που αφησαν ελευθερο τον Λιγναδη ενω καταδικαστηκε οτι γαμαγε παιδακια και θα ασχοληθουν με τον βλακα που δεν μαζευει τα κακα απο το σκυλακι?
Γιατι το σκυλακι δεν μας φταιει ο βλακας που το εχει μας φταιει.
Ποιοι νομοι πες μου τι να κανει?
Να παρει το 100.
Θα ερθει περιπολικο λες?
Κι αν ερθει θα ερθει εντος της ωρας?
Μην ακουω τρελα
Μαζί σου. Και την επόμενη φορά, όχι μόνος σου το ξύλο. Φέρε και τίποτα φιλαράκια σου. Να ανοίγει το πράμα.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Μαζί σου. Και την επόμενη φορά, όχι μόνος σου το ξύλο. Φέρε και τίποτα φιλαράκια σου. Να ανοίγει το πράμα.
Δεν χρειαζομαι βοηθεια ουτε φιλαρακια.
39 χρονια μονος.
Ρωτα και τον picker.
Αν θελει ας φερει ο αλλος φιλους παλι μονος θα μαι.
Για αυτο την ειρωνεία σε καποιον που σε παιρνει και καποιον που τον νοιαζει η γνωμη σου

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
Δεν χρειαζομαι βοηθεια ουτε φιλαρακια.
39 χρονια μονος.
Ρωτα και τον picker.
Αν θελει ας φερει ο αλλος φιλους παλι μονος θα μαι.
Για αυτο την ειρωνεία σε καποιον που σε παιρνει και καποιον που τον νοιαζει η γνωμη σου
Έχεις δίκιο. Μόνο ξύλο. Το βλέπω καθαρά τώρα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.245
Πόντοι
6.166
Τυπε μου, η περιοχή παίζει ρόλο, γιατί μπορεί ο τύπος να είναι μέλος και να μας διαβάζει... να μην πάρει τα μέτρα του (εναντίον σου) ο χριστιανός;

Τύπε, μπορεί όμως από την λαχτάρα και το σοκ (του σκύλου εννοώ) να εκτοξεύσει με τρελή δύναμη τα κακά του σε μια μεγάλη ακτίνα δράσης, και να γίνει όλη η περιοχή Λίβανος.
τυπε θα φαει το αφεντικο του θα του τραβηξει κατι δαγκωνιες γαμησετα
θα αφησε το λουρι και θα τρεχει με το σκατο στον κωλο
Οτι σου λεω

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.587
Πόντοι
456
Μια φορά πέτυχα γυναίκα με σκύλο η οποία εκτός του ότι μάζευε τις κουράδες του είχε μαζί της και ένα μπουκάλι νερό για να βρέχει τα λάστιχα των αυτοκινήτων που κατουρούσε ο σκύλος.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Δυστυχώς πολλοί πάνε τα σκυλιά και χέζουν όπου να ναι και δεν μαζεύουν τίποτα.

Μοναδική λύση είναι να κάνεις μανούρα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου. Σίγουρα θα μαζευτούν και άλλοι από τη γειτονιά και θα σπαστεί. Όλοι σπάζονται, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.
Γκαραντί δεν θα έχει μαζί του και υλικά για να μαζέψει τις κουράδες και είτε θα φύγει σαν μουνί κλαμένο είτε θα πρέπει να τα μαζέψει με τα χέρια.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.570
Πόντοι
206
με το που τον βλεπεις κατευθειαν τηλ στην αστυνομια. θα χεστει και θα τα μαζεψει. ας αργησει να ερθει. θα περιμενεις στο σημειο με τα πειστηρια. λογικα θα εχουν ενοχληθει κι αλλοι περιοικοι. εγω το καλοκαιρι εδω στην παραλία κάποιοι εξυπνοι που έπιαναν την θεση αμεα επαιρνα τηλ την αστυνομία και ερχόντουσαν και σήκωναν αυτοκίνητα.μια χαρά κανει την δουλειά της. μην κανετε τους εξυπνους με ξυλο και βία. αν τον χτυπήσει θα χάσει το δίκιο του.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.226
Πόντοι
3.656
Θα πάρεις από το λεροί μερλίν γάντια και σακούλες ειδικές

θα τα μαζέψεις προσεκτικά

και θα πας να τα αφήσεις (χωρίς τη σακούλα) πάνω στο αμάξι του τύπου στο καπό.

Πάω στοίχημα ότι θα πάρει το μήνυμα :coffee:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.184
Πόντοι
34.538
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Φιλε εισαι απο τους τυχερους,μην βγαζεις αχνα..
Μονο ενα,σε μενα ενα σωρο κοπροι βολταρουν με σκυλια.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.723
Πόντοι
456
Χειρότερη φάρα από τους σκυλόζωους δεν πρέπει να υπάρχει. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες με ε΄ναν σκύλο στο χέρι, όλα τα πεζοδρόμια χεσμένα, όλες οι ρόδες των αυτοκινήτων και οι γωνίες των πεζοδρομίων κατουρημένες. Παντού σκυλιά, κλαίνε, γαυγίζουν ότι ώρα να είναι σε μπαλκόνια, σε σπίτια, σε ταράτσες. Μια απέραντη σκυλοχεστούπολη καταντήσαμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.226
Πόντοι
3.656
μια χαρά είναι τα σκυλιά...καλύτερα από τους ανθρώπους....δεν φταίνε τα ζωντανά αν οι άνθρωποι είναι ντουγάνια χωρίς ουρά και δεν μαζεύουν τα κουράδια

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.159
Πόντοι
22.936
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Αναλόγως πράττεις τύπε μου .

Αν είναι κάνας άσβερκος με rottweiler απλά κάνεις το κορόιδο και προσπερνάς :badair:
Αν πάλι είναι κανένας μισοριξιάς με Μαλτεζάκι τα παίρνεις από κάτω και του τα χώνεις στο στόμα του
ΜΠΟΥΣΤΗ
:hi:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
μηπως ηταν ο φιλος-@baros με το μποςς;:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Καλησπερα συναθλητες

Μήπως μένετε Άνω Γλυφάδα κύριε τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom