MASTER CHIEF CAPTAIN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 206
Και αυτός για μαύρα σου μιλάει
κατι επιασα ;)
Και αυτός για μαύρα σου μιλάει
Μαζί σου. Και την επόμενη φορά, όχι μόνος σου το ξύλο. Φέρε και τίποτα φιλαράκια σου. Να ανοίγει το πράμα.Ποιοι νομοι μου επιτρεπουν να λεω οσα λεω??
Την πραγματικότητα?
Οτι δεν νοιαζεται κανεισ που αφησαν ελευθερο τον Λιγναδη ενω καταδικαστηκε οτι γαμαγε παιδακια και θα ασχοληθουν με τον βλακα που δεν μαζευει τα κακα απο το σκυλακι?
Γιατι το σκυλακι δεν μας φταιει ο βλακας που το εχει μας φταιει.
Ποιοι νομοι πες μου τι να κανει?
Να παρει το 100.
Θα ερθει περιπολικο λες?
Κι αν ερθει θα ερθει εντος της ωρας?
Μην ακουω τρελα
Δεν χρειαζομαι βοηθεια ουτε φιλαρακια.Μαζί σου. Και την επόμενη φορά, όχι μόνος σου το ξύλο. Φέρε και τίποτα φιλαράκια σου. Να ανοίγει το πράμα.
Έχεις δίκιο. Μόνο ξύλο. Το βλέπω καθαρά τώρα.Δεν χρειαζομαι βοηθεια ουτε φιλαρακια.
39 χρονια μονος.
Ρωτα και τον picker.
Αν θελει ας φερει ο αλλος φιλους παλι μονος θα μαι.
Για αυτο την ειρωνεία σε καποιον που σε παιρνει και καποιον που τον νοιαζει η γνωμη σου
τυπε θα φαει το αφεντικο του θα του τραβηξει κατι δαγκωνιες γαμησεταΤυπε μου, η περιοχή παίζει ρόλο, γιατί μπορεί ο τύπος να είναι μέλος και να μας διαβάζει... να μην πάρει τα μέτρα του (εναντίον σου) ο χριστιανός;
Τύπε, μπορεί όμως από την λαχτάρα και το σοκ (του σκύλου εννοώ) να εκτοξεύσει με τρελή δύναμη τα κακά του σε μια μεγάλη ακτίνα δράσης, και να γίνει όλη η περιοχή Λίβανος.
Φιλε εισαι απο τους τυχερους,μην βγαζεις αχνα..Καλησπερα συναθλητες
Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.
Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?
Αναλόγως πράττεις τύπε μου .Καλησπερα συναθλητες
Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.
Μήπως μένετε Άνω Γλυφάδα κύριε τύπε;Καλησπερα συναθλητες
Όχι μαν τα μαζεύει μπαροςμηπως ηταν ο φιλος-@baros με το μποςς;![]()
Μήπως μένετε Άνω Γλυφάδα κύριε τύπε;
τα μαζευω εγω Παπουλη.....γαντια,σακουλες πληρη εξαρτηση.....Μήπως μένετε Άνω Γλυφάδα κύριε τύπε;