Νέα

Ακαθαρσίες δεσποζόμενου σκύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Δεν πρόκειται να μπω σε κουβέντες με τον απολιτιστο βρωμιάρη.
Η αστυνομία πως μπορεί να εμπλακεί?
Τι προτείνετε να κάνω για να συνετιστεί ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.778
Πόντοι
4.895
Βάσει του νόμου για τα ζώα που ισχύει επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ στον ιδιοκτήτη του σκύλου. Μπορείς να φωνάξεις την Αστυνομία/ Δημοτική Αστυνομία για τα περαιτέρω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.455
Πόντοι
6.256
Καλησπερα συναθλητες

Εχω μπλεξει με εναν τυπο που μενει 2-3 τετραγωνα παρακατω απο μενα και βγαζει το σκυλο του βολτα καθε μερα και δεν μαζεύει ποτέ τις ακαθαρισίες του. Δηλαδη το βγαζει απο το σπίτι του για να μην λερωσει το πεζοδρόμιό του , και το πάει να λερώσει τα πεζοδρόμια 2 τετραγωνα παραπέρα. Τυπικος γυφτος ελληνάρας.

Απλα δε δίνεις σημασία.
Δεν προκειται κανεις να κανει τιποτα απο τις υπηρεσιες, πρεπει να προσαρμοστείς στα δεδομενα της ελλαδας,

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Καλησπερα συναθλητες

Κροτιδα :lipsrsealed: όχι κοντά του αλλά στο μπαλκόνι σου.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Σε ποια περιοχη μενεις φιλε?

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Βάσει του νόμου για τα ζώα που ισχύει επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ στον ιδιοκτήτη του σκύλου. Μπορείς να φωνάξεις την Αστυνομία/ Δημοτική Αστυνομία για τα περαιτέρω.
Τι να φωναξω? μεχρι να ερθουν θ αεχει φυγει αυτος. Σιγα μην ερθει η αστυνομια. Τετοιο μπουρδελο κρατος που ειμαστε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.744
Πόντοι
9.931
Καλησπερα συναθλητες

Επειδη στον μπουρδελο που κατοικούμε δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη με την αστυνομια η λυση ειναι λεκτικος τραμπουκισμος και αν παει να σου αντιμιλήσει σκαστου δυο μπουκετα να σε θυμαται...το πολυ πολυ να σου κανει μυνηση και να φας 2 χρονια εξαγοράσιμα η με αναστολή....

Μια αλλη λυση αν ξέρεις που μενει ειναι να παρεις τα σκατα και να τα αφήσεις σπιτι του με ενα σημείωμα να λεει... τα ξεχασες εξω απο το σπιτι μου και στα εφερα πισω!

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Σε ποια περιοχη μενεις φιλε?
παιζει ρολο?? Ο νομος αλλα και οι πολιτισμενες συμπεριφορες δεν εχουν να κανουν με την περιοχη. Ειναι ο μοναδικος που εχω παρατηρησει να συμπεριφερεται ετσι. πολλοι αλλοι βγαζουν τα σκυλια τους βολτα αλλα μαζευουν τις ακαθαρισιες τους
βρωμιαρης

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Απλα δε δίνεις σημασία.
Δεν προκειται κανεις να κανει τιποτα απο τις υπηρεσιες, πρεπει να προσαρμοστείς στα δεδομενα της ελλαδας,
Δυστυχως τα δεδομενα της ελλαδας ειναι αυτα οπως το αναφερς και θα γινουν πολυ χειροτερα.
Αλλα ειναι κτηνος. Ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες κατα την γνωμη του ή γραφει τον κοσμο και τον νομο στα αρχιδια του.
Το θεμα ειναι πως θα του κοπει ο βηχας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.455
Πόντοι
6.256
Οι πλατειες ειναι κανονικες τουαλετες, εχουν παρει ολοι μεγαλα σκυλιά για τα ψυχολογικά τους επειδη και καλα οι ανθρωποι δεν τους καταλαβαίνουν..

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
παιζει ρολο?? Ο νομος αλλα και οι πολιτισμενες συμπεριφορες δεν εχουν να κανουν με την περιοχη. Ειναι ο μοναδικος που εχω παρατηρησει να συμπεριφερεται ετσι. πολλοι αλλοι βγαζουν τα σκυλια τους βολτα αλλα μαζευουν τις ακαθαρισιες τους
βρωμιαρης
Ειμαστε στην Ελλαδα μην ακουω χαζα για νομους κλπ καταδικασμενοι για βιασμους ειναι εξω κλπ.
Παρτε το χαμπαρι ο καθενας κανει οτι γουσταρει μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Η αστυνομια αδιαφορει και αδυνατει να αναλλαβει ευθυνες.
Τον φωναζεις γιατι ο αλλος σου εσπασε το αμαξι να σε κλεψει και λεει θελετε να κανετε μυνηση?
Αλλιως δεν μπορω να τον παρω μεσα.
Και μυνηση να κανεις την αλλη μερα ειναι εξω .
Ποιοι νομοι.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Επειδη στον μπουρδελο που κατοικούμε δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη με την αστυνομια η λυση ειναι λεκτικος τραμπουκισμος και αν παει να σου αντιμιλήσει σκαστου δυο μπουκετα να σε θυμαται...το πολυ πολυ να σου κανει μυνηση και να φας 2 χρονια εξαγοράσιμα η με αναστολή....

Μια αλλη λυση αν ξέρεις που μενει ειναι να παρεις τα σκατα και να τα αφήσεις σπιτι του με ενα σημείωμα να λεει... τα ξεχασες εξω απο το σπιτι μου και στα εφερα πισω!
καλα, η πρωτη λυση δεν παιζει...θα βρεθεις και απο κατω

η δευτερη παιζει...χααχααχα...αλλα δεν θα γινει κατι. Ασε που αν εχει καμερες θα μπλεξεις...

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Ειμαστε στην Ελλαδα μην ακουω χαζα για νομους κλπ καταδικασμενοι για βιασμους ειναι εξω κλπ.
Παρτε το χαμπαρι ο καθενας κανει οτι γουσταρει μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Η αστυνομια αδιαφορει και αδυνατει να αναλλαβει ευθυνες.
Τον φωναζεις γιατι ο αλλος σου εσπασε το αμαξι να σε κλεψει και λεει θελετε να κανετε μυνηση?
Αλλιως δεν μπορω να τον παρω μεσα.
Και μυνηση να κανεις την αλλη μερα ειναι εξω .
Ποιοι νομοι.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.
Το θεμα ειναι πως λυνεται το προβλημα με τον βρωμιάρη

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.899
Πόντοι
2.256
OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Ξύλο.
Αν κανεις μια φορα μια γερη φασαρια τουλαχιστον στην περιοχη σου θα μαζευτει πιστευω
ρε μαν, ετσι θα βρεθεις εν αδίκω.
Δεν παιζει αυτο, ειναι λαθος αντιδρασση. Θα βρεθω στα δικαστηρια για ξυλοδαρμο . Ενω στην περιπτωση αυτη αυτος ειναι ο εχων το αδικο.
Εγραψα παραπανω, χωρις να μπω εγω σε κουβεντες με αυτον . Δεν εχει νοημα να μπω σε κουβεντες με εναν βρωμιαρη απολιτιστο. Θα ειναι φωνη βόωντος εν την ερημω.
Για αυτο το λογο ανεφερα να εμπλακει θεσμικο οργανο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίρνεις τα σκατα κ πας κ τα αφήνεις στο σπίτι του μπροστα!
Δεν ξερω που μενει η πουστρα. Αλλα θα το μαθω.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
Οι ίδιοι νόμοι που σου επιτρέπουν να λες αυτά που λες.

Ξέρω, ξέρω, όλα είναι μπουρδέλο, δεν χρειάζεται να επαναλάβεις όσα είπες.
Εσύ λες ότι επιλέγεις το ξύλο για να λύνεις τις διαφορές σου. Αφού δεν βλέπεις το οφθαλμοφανές, να σου πω κάτι;
Καλύτερα. Μαζί σου. Ξέρεις πόσοι θα ζήσουν από εσένα;

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories