Επισκέπτης
τον βουλωσες φιλε ;)νταξει τοσωσες τωρα
τον βουλωσες φιλε ;)νταξει τοσωσες τωρα
φιλε...τον καφε με καλαμακι τον πινεις?Κολάς ΑΔΕΡΦΕ στο ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ;)
ενα γιατρο ρε παιδια...καπου εδω μεσα τριγυριζει ενας γιατρος (δεν θυμαμαι το νικ του-κανεις δε ενδιαφερεται actually)πες τα ρε φίλε γιατί έγραψα και εγώ προχτές κάπου που έλεγαν για ελεύθερο τελειωτικό ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τα ακάποτα με πουτάνες γιατί είχα κολλήσει βλενόρροια και δεν με πιστεύαν...κι εγώ είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα..έτσουζα κάθε φορά που πήγαινα να κατουρήσω σε σημείο που...[size=10pt][size=10pt][size=10pt].σταμάτησα να κατουράω για 2 ημέρες[/size][/size][/size] γιατί δεν άντεχα...επίσης τα πρωινά έβγαινε ένα υγρό από την ουρήθρα...μια χαρά κολλάει και με το τσιμπούκι κι αυτή η αρρώστια και 1002 άλλες...πάει της γης ο κάθε πικραμένος και τον τσιμπουκώνει η πουτάνα χωρίς σκούφο...πώς να μην κολλήσουμε....
εμμ δεν επρεπε το σαιτ να εχει ενα γιατρο..ενα γιατρο ρε παιδια...καπου εδω μεσα τριγυριζει ενας γιατρος (δεν θυμαμαι το νικ του-κανεις δε ενδιαφερεται actually)![]()
![]()
![]()
![]()
κριμα σε εσενα νερντουλα βλαχοτραβολτα ,που τα εμαθες ολα απο τον καθε μαλακα πουτσοπονηρο εδω μεσα...ταγαρια, ε,ταγαρια...Να κανετε και ενα search να δειτε και τι αρρωστειες μπορειτε να παρετε και απο τα ακαποτα στις κατσικες που γαματε απο το πρωι εως το βραδυ. Αφηστε μας ησυχους στις πιπες μας λοιπον και οταν εχετε στοιχεια(ονομα πουτανας-πιατσα η γραφειο κλπ) τοτε ισως αρχισουμε να σας περνουμε στα σοβαρα. Και κατι ακομα...νομιζετε ρε μπηχληδες οτι απο τις διαφορες πουτανιτσες σε μπαρακια και κλαμπακια δεν παιρνετε τιποτα? Ωραια, α ρε και να ξερατε τι βαζουν αυτες στο στομα τους, κακαμοιρηδες. Αντε ρε παρτε τα κινητα σας και τραβηξτε καμια μαλακια με δαυτες τις μεγαλοχοανες παρειτσα...Ελπιζω να τρολλαρετε καποιοι που συζηταν παραπανω για το πως μπορει να κολλησουν
Διοτι αν το εννοουν καταστραφηκαν!!!
Πατα αγορι μου ενα μια αναζητηση στ google κ ενημερωσου για το καλο ολων!! Κριμα
αν ειναι τρολ αυτο οκ γελαω...αν ομως το λες στα σοβαρα τοτε φιλε μενω αφωνος-τελειως καροτσακιας λεμε...πορτοκαλάδα φρεσκοστιμμενη ή Fanta με ανθρακικό δεν προστατεύει από τα τα τσιμπούκια άνευ ?
Μαλιστα!κριμα σε εσενα νερντουλα βλαχοτραβολτα ,που τα εμαθες ολα απο τον καθε μαλακα πουτσοπονηρο εδω μεσα...ταγαρια, ε,ταγαρια...Να κανετε και ενα search να δειτε και τι αρρωστειες μπορειτε να παρετε και απο τα ακαποτα στις κατσικες που γαματε απο το πρωι εως το βραδυ. Αφηστε μας ησυχους στις πιπες μας λοιπον και οταν εχετε στοιχεια(ονομα πουτανας-πιατσα η γραφειο κλπ) τοτε ισως αρχισουμε να σας περνουμε στα σοβαρα. Και κατι ακομα...νομιζετε ρε μπηχληδες οτι απο τις διαφορες πουτανιτσες σε μπαρακια και κλαμπακια δεν παιρνετε τιποτα? Ωραια, α ρε και να ξερατε τι βαζουν αυτες στο στομα τους, κακαμοιρηδες. Αντε ρε παρτε τα κινητα σας και τραβηξτε καμια μαλακια με δαυτες τις μεγαλοχοανες παρειτσα...
α, ρε τζερυ...κριμα τα παξιμαδια που εχεις μαζεψει ρε...πολυ σωστα. και οχι μονο γονοκοκκικη φαρυγγιτιδα. ειτε ευκολα ειτε δυσκολα στον φαρυγγα μαζευονται παρα πολλα. απο φιλια, αποαπο γλυψιμο στο μουνακι κλπ.
Τι μαλιστα ρε τρακτερογαμπρε? Αυτο εχεις να πες? Κριμα που κανεις και παρεα με τον αλλο τον ενετζιδη το γιατρο...Για ελατε ρε να μας τα πειτε αυτα. Γιατι εγω μιλαω ετσι ΜΟΝΟ οταν ξερω κατι πολυ καλα....Αντε κλαρινογαμπροι , ε κλαρινογαμπροι. Αντε τωρα γεια χαραδρα και Ευτυχισμενος ο Καινουργιος Πασχας...Μαλιστα!
κριμα σε εσενα νερντουλα βλαχοτραβολτα ,που τα εμαθες ολα απο τον καθε μαλακα πουτσοπονηρο εδω μεσα...ταγαρια, ε,ταγαρια...Να κανετε και ενα search να δειτε και τι αρρωστειες μπορειτε να παρετε και απο τα ακαποτα στις κατσικες που γαματε απο το πρωι εως το βραδυ. Αφηστε μας ησυχους στις πιπες μας λοιπον και οταν εχετε στοιχεια(ονομα πουτανας-πιατσα η γραφειο κλπ) τοτε ισως αρχισουμε να σας περνουμε στα σοβαρα. Και κατι ακομα...νομιζετε ρε μπηχληδες οτι απο τις διαφορες πουτανιτσες σε μπαρακια και κλαμπακια δεν παιρνετε τιποτα? Ωραια, α ρε και να ξερατε τι βαζουν αυτες στο στομα τους, κακαμοιρηδες. Αντε ρε παρτε τα κινητα σας και τραβηξτε καμια μαλακια με δαυτες τις μεγαλοχοανες παρειτσα...
κατι ξερω για να μιλαω....δεν θα μου μαθει κανενας κλασομπανιερας πουθεναδας τιποτα εδω...Επειδη τους γλυφουν λαθος γκομενες!!!(σου λεω οτι δεν τους γλυφει καμια) Πιπιρικι δεν εχουν, γι'αυτο και λενε τετοιες παπαριες ρε...Φραπεδοφοροι ολοι τους. Αμ και εκεινος ο γιατρος το γιωτοκομαντο? Πανε πισω στην κλινικη σου ρε μεγαλε (όχι τρολ τύπε, ψάξε και θα μάθεις
τα γκομενακια που καυλαντιζονται με κατι μαλακες σαν και αυτους ΕΙΝΑΙ οι επικυνδινες...Αυτες ρε παιρνουν καυλορουφεν 3 φορες ημερησιως. Αλλα τι τα λεω εγω? Εγω φυλακας μουσειου ειμαι. Ρωτηστε τον γιατρο σας εδω μεσαυσχιει..μαλιστα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να "αρπαξεις" κατι απο τις αδηλωτες παρα απο τις δηλωμενες.
ρε συ δεν μιλησε κανενας για αιμα!!! και βεβαια θελει προσοχη...επισης θελει και προσοχη οταν οδηγαμε...και οταν γαμαμε και οταν τρωμε....και ο γιατρος πρεπει να προσεχει οταν κοιμαται!!!!μ έχουν τσιμπουκώσει άπειρες μαύρες ακάποτα, δεν κόλησα ποτέ τίποτα
απλά μερικές φορές δαγκώνουν και θέλει προσοχή μη γίνει καμιά μαλακία![]()
ρε συ δεν μιλησε κανενας για αιμα!!! και βεβαια θελει προσοχη...επισης θελει και προσοχη οταν οδηγαμε...και οταν γαμαμε και οταν τρωμε....και ο γιατρος πρεπει να προσεχει οταν κοιμαται!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()